Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigiau garnier mineral rutulinį dezodorantą, kur stringantis kamštelis daug kam biggrin.gif man irgi strigo pradžioje, paskui kažkaip susitvarkė. Tai čia vienas minusas, šiaip geras man jis, patiko.
Atsakyti
Subaigiau Skin Organics 'acai berry' krema - velgi ne pirmas ir turbut bus ne paskutinis, bet ziemai per lengvas mano sausai odai.
user posted image
Atsakyti
sunaudotas jau kelintas butelaitis sampuno loreal nutri gloss i jo vieta bus eucerin sampunas ax.gif
taip pat sunaudota loreal nutri gloss kauke plaukams ir kelintoji i jos vieta bus fructis kauke rolleyes.gif
atsikraciau kas nebetiko, nebepatiko man g.gif
sunaudotas atiduotas catrice nude sensation rudas lupdazis
sunaudotas atiduotas catrice nude sensation sviesiai ir tamsiai rudas seselis;
sunaudoti atiduoti catrice nude sensation nude peach skaistalai ax.gif
Atsakyti
Mano išmestas, panaudotas vos kelis kartus, trupėjo kaip velnias:
user posted image
I jo vieta parkeliauja:
user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Nebus kartojamos ne tik dėlto, kad nieko nepadėjo, bet ir šiaip cheminę kosmetiką stengiuosi visą sunaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Baigtas šis:
user posted image

tušą nuvalydavo pakankamai gerai, akių negrauždavo. nekartosiu, nes turiu dar daug visokių makiažo/tušo valiklių, o Lietuvos kainom jo pirkti neverta smile.gif
Atsakyti
Nebaigiau, atidaviau kažkam:
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 06, 12:12)
Nebaigiau, atidaviau kažkam:
user posted image

user posted image

netiko/ nepatiko? kodel? ax.gif
Atsakyti
Shikai ranku ir kuno losjonas, 'yuzu' kvapo - ne pirmas sio firmos losjonas ir turbut ne paskutinis thumbup.gif Mano oda sausa ir paprastai losjonai per lengvi, bet sitas puikus: gerai padrekina, lengvai isigeria. Sunaudojau jau n pakuociu (dar naudojamas toks pat kokosu kvapo). Tiesa, butent sis kvapas man neitin, tai pagrinde ji naudojo vyras.... ax.gif
user posted image

Rytoj bus pribaigti The Body Shop bananinis sampunas ir kondicionierius - nieko blogo, bet nieko ir labai gero. Eiliniai produktai... Tiek, kad smalsu buvo isbandyt, o ir truko iki nemokamo siuntimo ax.gif Paskui labai smalsu buvo kitus isbandyt, tai sie nebaigti atsidure po kriaukle ir buvo paskirti kosmetiniu sepeteliu plovimui - siandien puikiai pabaige ta daryt ir beliko vienam kartui, tai rytoj pribaigsiu galutinai plaudama galva... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 lapkričio 2010 - 00:16
Faberlic kūno kremas
user posted image
Patiko, gerai drėkino, lengvai pasiskirsto, nepalieka jokios plėvelės ant kūno, kvapas super. Kartojamas nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti