Subaigiau Skin Organics 'acai berry' krema - velgi ne pirmas ir turbut bus ne paskutinis, bet ziemai per lengvas mano sausai odai.

sunaudotas jau kelintas butelaitis sampuno loreal nutri gloss i jo vieta bus eucerin sampunas
taip pat sunaudota loreal nutri gloss kauke plaukams ir kelintoji i jos vieta bus fructis kauke
atsikraciau kas nebetiko, nebepatiko man
sunaudotas atiduotas catrice nude sensation rudas lupdazis
sunaudotas atiduotas catrice nude sensation sviesiai ir tamsiai rudas seselis;
sunaudoti atiduoti catrice nude sensation nude peach skaistalai

taip pat sunaudota loreal nutri gloss kauke plaukams ir kelintoji i jos vieta bus fructis kauke

atsikraciau kas nebetiko, nebepatiko man

sunaudotas atiduotas catrice nude sensation rudas lupdazis
sunaudotas atiduotas catrice nude sensation sviesiai ir tamsiai rudas seselis;
sunaudoti atiduoti catrice nude sensation nude peach skaistalai

Mano išmestas, panaudotas vos kelis kartus, trupėjo kaip velnias:

I jo vieta parkeliauja:

I jo vieta parkeliauja:

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 06, 12:12)
netiko/ nepatiko? kodel?

Shikai ranku ir kuno losjonas, 'yuzu' kvapo - ne pirmas sio firmos losjonas ir turbut ne paskutinis
Mano oda sausa ir paprastai losjonai per lengvi, bet sitas puikus: gerai padrekina, lengvai isigeria. Sunaudojau jau n pakuociu (dar naudojamas toks pat kokosu kvapo). Tiesa, butent sis kvapas man neitin, tai pagrinde ji naudojo vyras....

Rytoj bus pribaigti The Body Shop bananinis sampunas ir kondicionierius - nieko blogo, bet nieko ir labai gero. Eiliniai produktai... Tiek, kad smalsu buvo isbandyt, o ir truko iki nemokamo siuntimo
Paskui labai smalsu buvo kitus isbandyt, tai sie nebaigti atsidure po kriaukle ir buvo paskirti kosmetiniu sepeteliu plovimui - siandien puikiai pabaige ta daryt ir beliko vienam kartui, tai rytoj pribaigsiu galutinai plaudama galva...

Rytoj bus pribaigti The Body Shop bananinis sampunas ir kondicionierius - nieko blogo, bet nieko ir labai gero. Eiliniai produktai... Tiek, kad smalsu buvo isbandyt, o ir truko iki nemokamo siuntimo