Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 31, 10:09)
user posted image
Pamirsau kas tai yra spuogai  thumbup.gif

Nematau nuotraukos.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 08 31, 09:31)
O jis nesausina veiduko? blush2.gif

Man nesausino.

QUOTE(Krisanta @ 2010 08 31, 11:39)
Nematau nuotraukos.... g.gif

Man matosi.
Atsakyti
Kur jį galima įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 08 31, 11:09)
user posted image
Pamirsau kas tai yra spuogai  thumbup.gif

Man tai prausiklis, ir tiek. Kažkokio ypatingo poveikio nepastebėjau. Šiek tiek sausina. Parduoda vaistinėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 rugpjūčio 2010 - 13:43
man irgi nerodo foto,apie koki prausikli nuo spuogu jus cia snekate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 08 31, 18:23)
man irgi nerodo foto,apie koki prausikli nuo spuogu jus cia snekate?  g.gif

http://www.octenisep....php?-765651965
Atsakyti
Metu likuti Sally Hansen 'natural butter lip shine', 'Fresh' spalvos lupu blizgio - nusibodo naudot, o ir siaip ne superinis jis. Na gerai padrkeina lupas, bet jei tik juo dazytis, tai spalvos neisgausi, tik dregnu lupu efekta padaro. Nors siaip jis svelnia persikine-rozine spalva ir turi, bet ant lupu jos nesimato, nebent uztepus laabai daug, bet tada man nemalonus jausmas lieka, nes atrodo per daug... Zodziu, nekartosiu pirkinio.... ax.gif Siaip kaip blizgio nerekomenduoju, bet jei patinka bespalviai ar siaip vietoj vazelino naudot, tai jis tikrai tinkamas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
pabaigiau anne lind kuno losjona vaniles kvapo, patiko, tik kvapas biski nusibodo. Dabar naudosiu DKNY kuno losjona be delicious, pirkau su kvepalais, juos siuo metu ir naudoju ax.gif
pasibaige pelergoniju hidrolatas, patiko, kartociau, jo vieton organinis roziu hidrolatas ax.gif
Atsakyti
user posted image

nepatiko kvapas, daugiau nepirksiu ax.gif
Atsakyti
user posted image
nieko gero ir nieko blogo negaliu pasakyt rolleyes.gif rolleyes.gif kad kada nors kartosiu irgi nepažadu biggrin.gif rolleyes.gif į jo vietą niekaip nesubaigiamas likutis dėl savo galingos talpos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 01 rugsėjo 2010 - 20:44
user posted image
nepatiko nei kvapas, nei pats kremas, riebesnio man noretusi ir ne su tokiu ikyriu kvapu
user posted image
Sitas irgi nei geras, nei blogas, nezinau, ar bepirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 09 02, 20:12)
user posted image

Kur radot? smile.gif
Atsakyti