Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
man jis visai patinka, ir per karščius visai man asmeniškai gerai buvo, o į jo vietą kol kas toks pats jau pradėtas ir
user posted image
Naudosiu pakeisdama ax.gif
Atsakyti
user posted image
Eilinis prausiklis, nieko ipatingo.
Atsakyti
Keune 'silver reflex' pilkinantis smapunas - patiko, perkamas ne pirmakart, bet dabar bandysiu Giovanni melyna...
user posted image

CrazyRumours lupu balzamas, avietinio serbeto skonio - dar turiu tos pacios firmos 3 sandeliuke (kavos/arbatos skoniu). Labai patiko, lupos jauciasi padrekintos, skalsus, skanus. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
į jo vietą maždaug pusė tokio pačio ir margarita su šaltalankiais
Atsakyti
Paskutinėmis dienomis pasibaigė:

- Pelargonijų hidrolatas iš "Aromata Mirablia" (tiksliau "Bioeko")

user posted image

Patiko. thumbup.gif Ateityje kartosiu, į jo vietą - laukinių levandų hidrolatas.

- Vichy šampūnas riebiems plaukams

user posted image

Didelio įspūdžio nepadarė, man per brangus, yra natūralesnių ekologiškų pigiau.

- Anne Lind guaranų kvapo dušo želė

user posted image

Patiko ir kvapas, ir skalsumas, ir išlaikomas drėkinimas nusimaudžius, nors ir nelabai pigus, bet malonus daiktas. Ateityje norėčiau pabandyti kitokio kvapo. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Poveikio nepastebejau.
user posted image
Per siurkstus veidui, sunaudojau kunui, tai visai patiko.
Atsakyti
Loccitane bergamociu tualet. vandens maziukas 15 ml, labai patiko wub.gif
Madara sampunas gloss and vibrancy shampunas, nelabai gerai plauna, greit susiriebaluoja man plaukai su juo...
Listerine skalavimo skystis
Atsakyti
Pabaigiau maximini kazkoki tai dezika purskiama uz pitaka biggrin.gif
nepirxiu daugiau tokiu pigienu,nesipurske gerai net kai buvo naujas is visu jegu reikedavo ji spaust,kad purkstusi doh.gif
Garnier plaukų šampūnas ir balzamas su avokadu ir taukmedžio sviestu
nebepirksiu schmoll.gif
vigag intymke thumbup.gif gerule,piksiu wel rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 18 rugsėjo 2010 - 22:58
user posted image user posted imageuser posted image
Skystas pėdų talkas vasarai labai tiko, gaila, kad jau nebegamina jo.
Raminamąjį toniką pervadinčiau dirginamuoju. Arnika ir alkoholis siaubingai graužė veidą, sunaudojau nugarai valyt doh.gif
Makiažo valiklis savo darbą darė gerai, nepatiko tik prarūgusio pieno kvapas ir tai, kad nuvalius makiažą reikėdavo kuo skubiau jį plaut, nes kažkaip keistai greitai džiūti imdavo blink.gif
Atsakyti
Pabaigiau sia plauku kauke, ja reikia naudoti pries plovima user posted image bet man nepatiko, nes poveikio kaip ir nesijaute schmoll.gif.

I pabaiga baptiste sausas sampunas, jo vieton turiu kita smile.gif

Porai kartu beliko DKNY Be Delicious kuno losjono. Nelabai patinka man parfumuoti losjonai, bet kadangi turiu, naudoju (buvo rinkinuke su kvepalais, kur kvepalai su losjonu pigiau nei patys vieni ax.gif ) siaip skystas jis, gana greitai pasibaige. Jo vieton bus Natuderm su saltalankiais.
Atsakyti
TBS 'wild cherry' kuno sveitiklis - ai, nepirksiu daugiau, nes nereikalingas (si karta pirkau, nes truko iki nemokamo siuntimo). Siaip skanus kvapas, gera konsistencija, bet nieko ypatingo jame nera.
user posted image
Atsakyti
loreal elvital antibreakage sampunas i jo vieta loreal elvital nutri gloss sampunas biggrin.gif
Atsakyti