Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 10, 14:02)
Ta schauma dabar naudoju, nepasakyciau, kad suteikia purumo, bet plaukai graziai krenta juo issiplovus smile.gif o kokias dar priemones naudoji purumui?

Nusipirkau ir aš tą Shauma. Tai kai išsiploviau, man irgi patiko kaip krenta, vos ne kaip reklamoj biggrin.gif Ir išsiplovus tiek daug tų plaukų atrodo, sakyčiau suteikia purumo kažkiek tikrai. O naudoju dar šiuo metu Nivea putas ploniems plaukams ir Joanna purškiamą želę: kasdien arba ant šlapių, arba ant sausų tepu putas ir purškiu želę - tada gerai plaukai atrodo (nebūna ploni, susiploję ir susigulėję).
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 12, 15:35)
user posted image
tiko patiko/būtinai kartosiu iškart, vienas retesnių atvejų, kai pasibaigusį produktą pakeis lygiai toks pats iš eilės  smile.gif

toki pati turiu nusipirkusi ir nenaudoju. doh.gif Guli kosmetineje lotuliukas.gif , reiks ryt pat pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
AO GPB kondicionieriaus miniukas, zalias molis, arbatmedzio eterinis aliejusGARNIER ESSENTIALS MAKIAZO VALIKLIS 4u.gif
Atsakyti
Mini blizgiukas is Tarte rinkinio - foto pats desiniausias... Ech, dar daug ju man liko, o galvojau kai tokie mazi, tai naudosis super greitai. Bet siaip patinka man jie thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Fuflekinis Eurokos sviestukas braskinis biggrin.gif 4u.gif as kaip sakau TBS fuflo, bet mazai kuom skirias bent man 4u.gif
Atsakyti
Baigiau kažkokį rusišką veido šveitklį iš Eurokos ir Iwostin terminį vandenį. Šveitiklį gal kada ir pirksiu dar, vandens ne, nes nereikalingas daiktas kažkoks.
Atsakyti
Pagaliau baigiau Eos lupu balzama - nors is tikruju, tai dar kokiam menesiui liko, bet jau labai atsibodo, tai metu (naudojau truputi virs 6 menesiu). Pirkau ji is smalsumo isbandyt kas cia per dalykas. biggrin.gif Kartot nekartosiu, nes nesuzavejo, o ir namie balzamu lupoms visa kruva (turbut kokie 6 nauji dar tikrai bus, o ir katik praimti 2). Eos balzamas labai lengvas, drekinimo uztenka (naudojau ji vakarais pries miega), po jo nelieka jokio jausmo ant lupu (nera to jausmo, kad jauciasi dregnumas ar kad kazkas tepta - o va to pagal mano norus truko).
user posted image
Atsakyti
Priverstinai pabaigiau Yogo stick balzamą lūpoms persikinį.
Vienintelis dalykas, kuris patiko, tai skonis, saldžiai persikinis, daugiau niekas nepatiko, buvo daugiau nei pusė, tai susinervinus ir prisiminus kad noriu margaritos balzamo, sutepiau blauzdom biggrin.gif
Labai skystas, drėkinimo maža, toks labai šlapias jausmas, lėtai naudojos, o iš jo nieko gero, po tokios patirties supratau kad reikia pirkti arba patikrintus, arba suplanuotus, nes nudegiau susigundžius akcija 2 už vieno kainą (antras labai patinkantis balzamas-blizgis su rutuliuku), gerai kad bent pigūs biggrin.gif
Na kai sutepiau taip negailestingai blauzdos liko visai patenkintos, bet drėkinimo oi kaip trūko šitam balzamui, čia tikriausiai tiktų toms kurios šiaip pasitepliot nori, o lūpos nesausėja, arba vasarai šiaip tokiem pasižaidimam, bet tikrai nerimtas šitas balzamas, džiaugiuos sutepus ir visai nesigailiu smile.gif
Atsakyti
subaigiau Doliva krema veidui.. jau gal 3 indukas 4u.gif nusipirkau pabandymui Zaiai irgi su alyvuogem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 13, 19:10)
subaigiau Doliva krema veidui.. jau gal 3 indukas 4u.gif nusipirkau pabandymui Zaiai irgi su alyvuogem 4u.gif

As irgi Doliva dabar testuoju. Koks tavo odos tipas ir kuri butent kremuka subaigei?
Atsakyti
Baigiau:
1. L'occitane migdolų - obuolių fluidą. Nekartosiu.
2. TBS veido serumą su vit E.
3. Kaaral plaukų šampūną
4. Anna Lotan prausimo putas su šaltalankiu
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 09 14, 10:02)
3. Kaaral plaukų šampūną

Kokį?
Atsakyti