Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Vakar pribaigtas Lorealio prauseklis

user posted image

Tikrai kartojamas nebus. Nors buvo sausai ir jautriai odytei, maniškę dar labiau sausindavo ir tempdavo. Iš viso kažkaip man Lorealio kosmetika ne očen... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2010 09 23, 22:15)
Pabaigiau:

user posted image

Į jo vietą toks pats smile.gif

kuom taip patiko sis kremukas? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Patiko kvapas,nesausino odos,gerai putojo,nors kiekis galetu buti didesnis negu 150ml,bet kai naudoju ne viena duso zele tai man jos pakankamai ilgai uzteko,kartosiu dar tik kitokio kvapo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 23, 19:18)
user posted image
Pagaliau subaigiau .. šiaip nelipnus.. skalsus.. naudojosi laaabai ilgai .. kasdieną tepdama sunaudojau per ~4 mėnesius , laikėsi vidutiniškai apie pora valandų , na kartojamas nebus.. nes yra daaaug kitų kuriuos noriu išbandyti..  rolleyes.gif

Turiu toki blizgi tik auksines spalvos,patinka man,paputlina lupas,jos pasidaro tokios minkstos ir zvilga graziai,tik man taip ilgai naudojasi tie lupu blizgiai, kai nesidazai kasdien o turi 6 ir norisi vis nauju doh.gif
Atsakyti
Rasa natūralių plaukų šampūnas
L'oreal preferences balzamas nuo plaukų dažų (pati nedažau)
Atsakyti
1) DKNY Be Delicious kūno losjonas. Labai patiko šio losjono kvapas! wub.gif Gaila tik, kad tas aromatas labai greit išgaruodavo... unsure.gif Gerai gėrėsi, skystutis toks- vasarą buvo tinkamas, bet šaltesniu oru žymiai per lengvas ir laaabai neskalsus.

user posted image

2) Oriflame Mint Tea veido kremas su žaliąja arbata ir mėtomis. Nieko per daug teigiamo ar neigiamo pasakyti negaliu- kremukas ir tiek. Patiko kvapas, neriebino veido, bet didelė pakuotė spėjo pabosti, todėl naudojau su pertrauka ir į galą jau norėjosi kuo greičiau subaigti.

user posted image

3) Date Star Spray kvepalinis purškaliukas nuo senų laikų (tokių senų, kad foto nesuradau tongue.gif ). Buvo likęs vos truputėlis, tai per kelias dienas išpurškinėjau. Visai mielas gaivus kvapas... ax.gif
Atsakyti
Pas mane buvo 15ml, ateityje norėčiau ir didelio kiekio, patiko

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 09 24, 18:01)
Vakar pribaigtas Lorealio prauseklis

user posted image

Tikrai kartojamas nebus. Nors buvo sausai ir jautriai odytei, maniškę dar labiau sausindavo ir tempdavo. Iš viso kažkaip man Lorealio kosmetika ne očen...  schmoll.gif

Pries kokius 7 metus tokias ,pamenu,turejau,tai nieko gero,labai svelni pati tekstura,neskalsi priemone,greit susinaudojo.
Atsakyti
Babuška Agafija plaukų aliejius thumbup.gif
Atsakyti
Baigėsi:
Eilinis Šampūnas pažeistiems plaukams "Iris" su pieno ekstraktu. Tikrai kartosiu, jau traukiu iš atsargų biggrin.gif

Taip pat Lumene Arctic Touch Clarifying Mineral Scrub Veido šveitiklis. Patiko, norėčiau kartoti, jeigu jį dar kur rasiu.
user posted image
Atsakyti
"Golden rose diamonds" nagų lakiukas, 11 numeris.
user posted image
Labai universali spalvytė, gerai dengiasi, laikosi - galvoju įsigyti tokį pat arba panašų smile.gif
Atsakyti
dar vienam kartuo liko
Estee Lauder Nutritious Vita-Mineral Loose Powder Foundation SPF 15
user posted image
seip visai nieko, tik man kaip ir iskitu EL pudru truksta gyvybes veidui, tai dabar nekartosiu.ieskosiu dabar naturalios mineralines pudrytes 4u.gif
Atsakyti
Nivea Aqua Beauty paakių kremas
user posted image
Šiaip eilinis kremas, drėkino neblogai, visai patiko - ateity gal bus kartojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 25 rugsėjo 2010 - 18:36