Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Pagaliau baigesi MyChelle 'clear skin serum' serumas nuo spuogu - man jis superinis buvo, bet nebezinau kiek laiko ji naudojau (spuogai pas mane laabai retas svecias), norejosi jau, kad baigtusi.... ax.gif
user posted image

Mineral Fusion duso zele 'waterstone' kvapo - man nelabai patiko nei kvapas, nei pati zele, o vyrui viskas patiko, tai praktiskai jis ir sunaudojo (as prausiausi tik kelis kartus ir dar kelis kartus kojas ploviausi ja) ax.gif Na ir nelabai skalsi dar pasirode....
user posted image
Atsakyti
Yves rocher kūno šveitiklis, toks nelabai pasirodė
user posted image
į jo vietą mėgstamas Greenland
user posted image
Atsakyti
Subaigiau natūralų kokosų aliejų, į jo vietą toks pat..mano plaukams ir sutrūkinėjusioms pėdoms nepamainomas produktas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 26, 20:42)
Subaigiau natūralų kokosų aliejų, į jo vietą toks pat..mano plaukams ir sutrūkinėjusioms pėdoms nepamainomas produktas rolleyes.gif
user posted image

Kur perkate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 09 27, 09:51)
Kur perkate?  bigsmile.gif

Sveiki produktai
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 26, 20:42)

Aš savaitgalį prisiskaitinėjau, koks čia nerealus produktas, tai šian po darbo drošiu tiesiai į sveikus produktus, bus plaukams atgaiva po peroksidų/amoniakų doh.gif
Atsakyti
Pabaigiau:
Avon Advance Techniques šampūną visų tipų plaukams, nieko ypatingo, eilinis šampūnas kaip ir dauguma, kartojamas nebus
Avon Senses for Him Ascant dušo žele, nors ir vyriška, bet labai skaniai kvepėjo wub.gif Dar likę dvi Avon Senses duškės, patinka man jos thumbup.gif
Metu lauk Oriflame atsparų vandeniui viršutinį tušo sluoksnį, sudžiūvo taip ir nenaudotas nei karto doh.gif
Atsakyti
Puikus akių makiažo valiklis - ne pirmąkart ir, spėju, ne paskutinįkart pirktas rolleyes.gif
user posted image
Naudojau/naudoju nosies, smakro, kaktos sritims, dažniausiai vakare arba po kokių odos valymo "procedūrų" - man patiko, bet poroms tikrai nieko nedaro laugh.gif, ir patiko tik dėl savo drėkinimo ir neriebaus odos "nuraminimo", tad ieškosiu kažko kito g.gif Į jo vietą toks pat likutis.
user posted image
Atsakyti
sante sveitiklis mazuose pakuciuose, pakanka vieno pakucio2-3 kartam, patiko, pirksiu dar florame sampuno miniuka jautriai galvos odai, patiko, kad lengvai putoja, skalsus, bet man pasirode, kad truputi riebina saknis ax.gif bet dvi dienas dazniausiai istverdavau neplovus, tai pirsiu gal koki kitoki pabandymui,
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 09 27, 15:07)
sante sveitiklis mazuose pakuciuose, pakanka vieno pakucio2-3 kartam, patiko, pirksiu dar

Ir man šitas visai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 09 27, 12:26)
Aš savaitgalį prisiskaitinėjau, koks čia nerealus produktas, tai šian po darbo drošiu tiesiai į sveikus produktus, bus plaukams atgaiva po peroksidų/amoniakų  doh.gif

tikrai padeda plaukams.. thumbup.gif tik aišku reikia panaudoti ilgiau.. cool.gif
Atsakyti
The Body Shop 'aloe' (nors is tikruju buvo braskiu-vaniles kvapo, nes tokiu aliejuku/kvapu imaise parduotuveje) kuno sviestas. TBS sviestai man visada labai patiko, tai aisku ir sitas ne isimtis. O ir kvapas buvo idealiai padarytas: ne per saldu, ne per ikyru thumbup.gif Jo vietoj net 2 TBS sviestai: vysninis ir 'aloe' (sitas padarytas 'oceanus' kvapo - jurinis toks, gaivus), o sandeliuke laukia dar 3. Zodziu, neatsispyriau akcijoms, tai dabar naudosiu metus kol isnaudosiu doh.gif
user posted image
Atsakyti