Pagaliau baigesi MyChelle 'clear skin serum' serumas nuo spuogu - man jis superinis buvo, bet nebezinau kiek laiko ji naudojau (spuogai pas mane laabai retas svecias), norejosi jau, kad baigtusi....
Mineral Fusion duso zele 'waterstone' kvapo - man nelabai patiko nei kvapas, nei pati zele, o vyrui viskas patiko, tai praktiskai jis ir sunaudojo (as prausiausi tik kelis kartus ir dar kelis kartus kojas ploviausi ja) Na ir nelabai skalsi dar pasirode....
Subaigiau natūralų kokosų aliejų, į jo vietą toks pat..mano plaukams ir sutrūkinėjusioms pėdoms nepamainomas produktas
Aš savaitgalį prisiskaitinėjau, koks čia nerealus produktas, tai šian po darbo drošiu tiesiai į sveikus produktus, bus plaukams atgaiva po peroksidų/amoniakų
Pabaigiau: Avon Advance Techniques šampūną visų tipų plaukams, nieko ypatingo, eilinis šampūnas kaip ir dauguma, kartojamas nebus Avon Senses for Him Ascant dušo žele, nors ir vyriška, bet labai skaniai kvepėjo Dar likę dvi Avon Senses duškės, patinka man jos Metu lauk Oriflame atsparų vandeniui viršutinį tušo sluoksnį, sudžiūvo taip ir nenaudotas nei karto
Puikus akių makiažo valiklis - ne pirmąkart ir, spėju, ne paskutinįkart pirktas Naudojau/naudoju nosies, smakro, kaktos sritims, dažniausiai vakare arba po kokių odos valymo "procedūrų" - man patiko, bet poroms tikrai nieko nedaro , ir patiko tik dėl savo drėkinimo ir neriebaus odos "nuraminimo", tad ieškosiu kažko kito Į jo vietą toks pat likutis.
sante sveitiklis mazuose pakuciuose, pakanka vieno pakucio2-3 kartam, patiko, pirksiu dar florame sampuno miniuka jautriai galvos odai, patiko, kad lengvai putoja, skalsus, bet man pasirode, kad truputi riebina saknis bet dvi dienas dazniausiai istverdavau neplovus, tai pirsiu gal koki kitoki pabandymui,
Aš savaitgalį prisiskaitinėjau, koks čia nerealus produktas, tai šian po darbo drošiu tiesiai į sveikus produktus, bus plaukams atgaiva po peroksidų/amoniakų
The Body Shop 'aloe' (nors is tikruju buvo braskiu-vaniles kvapo, nes tokiu aliejuku/kvapu imaise parduotuveje) kuno sviestas. TBS sviestai man visada labai patiko, tai aisku ir sitas ne isimtis. O ir kvapas buvo idealiai padarytas: ne per saldu, ne per ikyru Jo vietoj net 2 TBS sviestai: vysninis ir 'aloe' (sitas padarytas 'oceanus' kvapo - jurinis toks, gaivus), o sandeliuke laukia dar 3. Zodziu, neatsispyriau akcijoms, tai dabar naudosiu metus kol isnaudosiu