Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Varu @ 2010 09 28, 14:57)
Į jo vietą dvifazis valiklis su alijošiumi

Gal galima foto ,kaip atrodo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 28, 18:23)
Gal galima foto ,kaip atrodo ? 4u.gif

Žinoma mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2010 09 28, 18:27)

aciu 4u.gif
bet cia akiu makijazo valiklis,ar jus pieneli irgi tik akims naudojat? as naudojau visam veidui,tai lyg ir nieko buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~PiNa_Colada~: 28 rugsėjo 2010 - 16:54
QUOTE(shopingas @ 2010 09 28, 09:00)
Cia jau senokai pirkau - kazkur birzelio pradzioj.  ax.gif

Aišku, dėkui.
Atradau pas juo geros sudėties prausiklį, tai norisi išbandyt. Bet kad be akcijos ar ne 17$ kainuoja, tai nelabai apsimoka...
Atsakyti
Subaigiau:
user posted image
Į jo vietą Beeswax lip balm su medumi. Neradau foto niekaip. Kvapas tosk aitrus, sakyčiau cinamono ir imbiero, bet man po kelių bekvapių eucerin atgaiva. Nieko blogo apie euceriną negaliu pasakyti tik tiek,kad atsibodo biggrin.gif

Neatsimenu kada jau kokią kaukę beturėjau, bet i niekieno vietą:
user posted image
gal kas kokių atsiliepimų turit? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 28, 18:53)
aciu 4u.gif
bet cia akiu makijazo valiklis,ar jus pieneli irgi tik akims naudojat? as naudojau visam veidui,tai lyg ir nieko buvo g.gif

Pagrinde tik akims. Veidą pavalydavau su valomuoju toniku. Bet kokiu atveju tiek pienelį, tiek tą toniką paskui nuplaudavau. Nes veido oda mišri, tai jei palikinėčiau pienelį, būtų ne kas biggrin.gif
O šiaip man prausiklis gerai nuvalo makiažą, tai iš principo valiklio tik akims reikia, nes nemėgstu labai trinti prausikliu akių.
Atsakyti
baigiasi roziu hidrolatas, nuspirkau simple soothing facial toner miniuka, naudosiu, kol uzsisakysiu ir gausiu hidrolatus
baigiasi Hugo Boss Orange kvepalai, patiko, pirkciau dar. ax.gif
Atsakyti
user posted image

Ismeciau,baigesi galiojimas,buvo retai naudojamas,labiau patiko aknofan,nes ne taip sausina,sumazina paraudima.

taip pat keliems kartams beliko Kaaral Soft sampuno. Patiko,manau kartosiu,labai svelnus,nesausina plauku,idealus kasdienei prieziurai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 30 rugsėjo 2010 - 12:22
Subaigiau:
user posted image
Į jo vietą toks pat, tik didelės talpos - 400ml biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriste95: 30 rugsėjo 2010 - 12:39
QUOTE(kriste95 @ 2010 09 30, 13:38)
Subaigiau:

Į jo vietą toks pat, tik didelės talpos - 400ml biggrin.gif

man šitas irgi patiko, gaila nepasinaudojau nuolaida jį įsigyti vėl doh.gif bet būtinai kartosiu rolleyes.gif
Atsakyti
EarthScience 'mint rosemary' dezodorantas pazastims - man patiko, turbut kartosiu ateityje.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2010 09 28, 23:54)

Neatsimenu kada jau kokią kaukę beturėjau, bet i niekieno vietą:
user posted image
gal kas kokių atsiliepimų turit?  rolleyes.gif

Mb oda labai riebi, tai neblogai pavalydavo odą, patiko jam rezultatas, tik pačios procedūros nelabai biggrin.gif
Atsakyti