Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

baiginejasi tusai Lancome Hypnose, Hypnose Drama ir Definicils 4u.gif Kartosiu tik Definicils wub.gif Nes pirmieji 2 neberti demesio, ypac Drama lotuliukas.gif pavadinimas atitinka realybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Gautas dovanų ir naudotas tik po sporto [ryte/vakare naudoju kitus prausiklius]... Nei geras, nei blogas - pati nebūčiau pirkus, bet nesunkiai susinaudojo... Skaniai kvepia, nesausina odos.
user posted image
Į jo vietą ir tai pačiai paskirčiai iš sandėliuko keliauja kitas prausiklis iš tos pačios serijos, tik mėlyninis [irgi gautas dovanų] laugh.gif
user posted image

MB pribaigė biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:59)
baiginejasi tusai Lancome Hypnose, Hypnose Drama ir Definicils  4u.gif Kartosiu tik Definicils  wub.gif Nes pirmieji 2 neberti demesio, ypac Drama  lotuliukas.gif pavadinimas atitinka realybe  lotuliukas.gif

O kas su Drama blogai..? g.gif Man tai visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 04, 19:01)
O kas su Drama blogai..?  g.gif Man tai visai patiko.

sepetelis doh.gif pats baisiausias is visu baisiu turetu lotuliukas.gif ir siaip, kai siek tiek pastingsta tas tusas (po men naudojimo), pradeda nekaip dazyt blakstienas (cia ir klasikinio Hypnose beda), su, tarkim Clinique High Imopact ir Lancome Definicils to nebuna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 04 spalio 2010 - 18:35
Pabaigiau pure nuff care veido prausikli-putas user posted image. visai patiko, neblogai nuplaudavo makiaza, ilgam uzteko, tik nepatiko kvapas ir kad pompa reikedavo atkelinet, kad isspaust normaliai. Nekartosiu, dabar laukiu uzsakyto lavera veido prausiklio misriai odai is calendula serijos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 spalio 2010 - 14:14
Ardeco maskuojantis pieštukas, nieko gero/blogo negaliu pasakyt. Kas į jo vietą dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Nebalino laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Natuderm dušo želė.
user posted image
Į jos vietą - Korres su slyvom. Bet ateityje tikrai kartosiu ir Natuderm smile.gif
Atsakyti
Pasibaigė Avon Advance Techniques Super Straight Smoothing Balm. Tikrai kartočiau, jei vėl atsiauginčiau plaukus, nes po plovimo ant drėgnų užtepus šito balzamo, plaukai žymiai greičiau išdžiūsta. O iki tol mano storų, sunkių ir besiriečiančių plaukų džiovinimui turėdavau skirti nemažai laiko... Aš turėjau tokį:
user posted image
Dabar, jei neklystu atrodo taip.
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 10 06, 12:31)
Ardeco maskuojantis pieštukas, nieko gero/blogo negaliu pasakyt. Kas į jo vietą dar nežinau  rolleyes.gif

man labai patinka Bare Escentuals paakiu maskuoklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 06, 22:47)
man labai patinka Bare Escentuals paakiu maskuoklis  thumbup.gif

kaip tiksliai vadinasi? bigsmile.gif kazkoki turiu multi tasking, tai man paakiu rauksleles kazkaip isryskina doh.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image

visai patiko, lengvai tepasi, skaniai kvepia smile.gif
Atsakyti