baiginejasi tusai Lancome Hypnose, Hypnose Drama ir Definicils
Kartosiu tik Definicils
Nes pirmieji 2 neberti demesio, ypac Drama
pavadinimas atitinka realybe
Gautas dovanų ir naudotas tik po sporto [ryte/vakare naudoju kitus prausiklius]... Nei geras, nei blogas - pati nebūčiau pirkus, bet nesunkiai susinaudojo... Skaniai kvepia, nesausina odos.

Į jo vietą ir tai pačiai paskirčiai iš sandėliuko keliauja kitas prausiklis iš tos pačios serijos, tik mėlyninis [irgi gautas dovanų]

MB pribaigė
:

Į jo vietą ir tai pačiai paskirčiai iš sandėliuko keliauja kitas prausiklis iš tos pačios serijos, tik mėlyninis [irgi gautas dovanų]

MB pribaigė
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 04, 17:59)
baiginejasi tusai Lancome Hypnose, Hypnose Drama ir Definicils
Kartosiu tik Definicils
Nes pirmieji 2 neberti demesio, ypac Drama
pavadinimas atitinka realybe 
O kas su Drama blogai..?
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 04, 19:01)
sepetelis
Pabaigiau pure nuff care veido prausikli-putas
. visai patiko, neblogai nuplaudavo makiaza, ilgam uzteko, tik nepatiko kvapas ir kad pompa reikedavo atkelinet, kad isspaust normaliai. Nekartosiu, dabar laukiu uzsakyto lavera veido prausiklio misriai odai is calendula serijos
. visai patiko, neblogai nuplaudavo makiaza, ilgam uzteko, tik nepatiko kvapas ir kad pompa reikedavo atkelinet, kad isspaust normaliai. Nekartosiu, dabar laukiu uzsakyto lavera veido prausiklio misriai odai is calendula serijos
Nebalino 
Pasibaigė Avon Advance Techniques Super Straight Smoothing Balm. Tikrai kartočiau, jei vėl atsiauginčiau plaukus, nes po plovimo ant drėgnų užtepus šito balzamo, plaukai žymiai greičiau išdžiūsta. O iki tol mano storų, sunkių ir besiriečiančių plaukų džiovinimui turėdavau skirti nemažai laiko... Aš turėjau tokį:

Dabar, jei neklystu atrodo taip.

Dabar, jei neklystu atrodo taip.
QUOTE(Diamonds @ 2010 10 06, 12:31)
Ardeco maskuojantis pieštukas, nieko gero/blogo negaliu pasakyt. Kas į jo vietą dar nežinau 
man labai patinka Bare Escentuals paakiu maskuoklis
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 06, 22:47)
kaip tiksliai vadinasi?

visai patiko, lengvai tepasi, skaniai kvepia