Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

N-tosios Comodynes makiazo valymo serveteles su avizomis - kadangi kur jas perku, parduotuve nevisai pakeliui, tai greitu metu nezadu kartot, bet prie progos tikriausiai uzsipirksiu. Nors kai turiu jas, tai tingiadieniai dazniau buna ir neprausiu veiduko.... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 09 24, 16:12)
user posted image

Arbatmedziu ir lavandu e.a.

Is senesniu laiku radau,tai sutepiau galvos odai pries plovima.

tiesai ant odos tepei,t.y. neskiedei aliejumi? ax.gif 4u.gif
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 09 28, 08:24)
Pabaigiau Bioderma Sebium šveitiklio mėginuką, labai patiko, tikriausiai išaugs į didelį buteliuką smile.gif

kokia jo tekstura?su granulem? 4u.gif
Atsakyti
Siandien pabaigiau Lakme geli plauku galiukams, labai patiko, neapsunkina plauku, tepdavau ir ant dregnu ir ant sausu plauku, geras daiktas tikrai smile.gif jei rasiu pirksiu dar, nes sita buteliuka per atostogas Palangoje isigijau smile.gif o dabar reikes ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
metu lauk bourjois volume glamour ultra black tusa,padzydavo gal ir nieko, bet nesuzavejo tiek, kad kartociau, be to, trupejo ax.gif jo vieton bare minerals flawless definition mascara ax.gif
Atsakyti
Vasko juosteles,labai patiko,lengvai ir gerai israudavo plaukelius tik kvapas nelabai,bet kartosiu vel thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Siukslinen keliauja Smashbox 'reflection high shine' lupu blizgio miniukas, isnaudojau tik puse per prievarta, o dabar nusprendziau nesikankint: blizgis nerealiai lipnus, daugiau uztepus tiesiog tista susiaupiant, praziojant lupas. NU toks nervuojantis jis mane biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 10 07, 19:58)
tiesai ant odos tepei,t.y. neskiedei aliejumi?  ax.gif  4u.gif

Hm,kiek pamenu tai ,,skiedziau",t.y. pirma pyliau toki alieju misini (jau paruostas,bonkutej),tada va siuos e.a. ant virsaus ir viska pamasazavau. smile.gif
Atsakyti
user posted image

kartojamas nebus, pirktas del plauku stiprinimo, nes po gimdymo slinko ziauriai. Gal ir padejo, bet pats sampunas nepatiko. schmoll.gif

user posted image

kartojami jau antra karta, labai patinka, tikriausiai geriausias sampunas ir kondcionierius koks buvo naudojamas, deja brangoki, i ju vieta Baltarusiskas sampunas uz prieinama kaina ir super man tinkantis.
Atsakyti
Metu lauk likuti nuo uzpernai Kiss my Face 'sun spray oil spf30' aliejuko nuo saules - man jis patiko, bet siemet turejom krema kitos firmos, tai sitas uzsistovejo... ax.gif Nebus kartojamas, nes kai issialiejuoja rankos, tai buna sunku toliau spaust purkstuka ir siaip patogiau kremas (prie juros visai dzin, bet pvz mieste, tai man laiejuku issimozojusiai nepatogu).
user posted image
Atsakyti
Ismetamas daugiau nei puses buteliuko likutis Sally Hansen 'vitamin E' nagu ir odeliu aliejukas - nepatinka man tokio tipo aliejukais tepliotis odeliu, tai taip ir stovi. ax.gif Jauciu reikia eit pasitvarkyt ir prasimetyt nenaudojamus dalykus - butu po to labai lengva ir gera viduje ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir dar vienas produktas i pabaigtuju sarasa siandien - Aubrey Organics 'Vegecol' kauke (jautrios odos linija). Patiko, bet nera kazkas super, tad kartot nezadu (is tikro man visos bandytos AO kaukes labai vienodos). Sandeliuke yra dar misrios odos serijos kauke is AO, nes ji labai patinka vyrui, tai jis ja ir naudos, o as turiu kitu patinkanciu priemoniu. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Siukslinen keliauja vos pora kartu naudotas L'oreal 'infallible' ilgai isliekantis dvipusis lupdazis, spalvyte 'Lily' - negaliu as ilgalaikiu lupdaziu naudot, nes man issausina lupas (maniskes ir taip sausos), o isparduotuvej nieko jis nedomino, tai nebenoriu laikyt. Norejau dar ta bespalve puse pasilikt, bet sugebejau nulauzt, tai nebera ka pasilikinet tongue.gif
user posted image
Atsakyti