Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 09, 20:36)
Natuderm rankų kremas, kuris labai patiko ir bus kartojamas. Bet dabar pabandymui Natura Siberica esu nusipirkus smile.gif
user posted image

QUOTE(Tikrė @ 2010 10 12, 10:36)
o su šaltalankiais nesat naudojusi? norėčiau palyginimo, nes dabar kaip tik naudoju pastarąjį ir man patinka viskas išskyrus kvapą..

Nors ne manęs klausėt, bet pasisakysiu blush2.gif Turiu ir naudoju abu, žalias labiau patinka ir dėl kvapo ir dėl drėkinimo, bet mano rankytės labai sausos, nuolatos reikalauja drėkinimo. Žaliąjį naudoju namie, o rausvąjį- darbe thumbup.gif Jeigu reiktų rinktis vieną - pirkčiau žalią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 12 spalio 2010 - 10:32
QUOTE(Tikrė @ 2010 10 12, 10:36)
o su šaltalankiais nesat naudojusi? norėčiau palyginimo, nes dabar kaip tik naudoju pastarąjį ir man patinka viskas išskyrus kvapą..

Ne, tik šitą smile.gif O man kvapas labai patinka - subjektyvu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 12 spalio 2010 - 12:07
QUOTE(daivuolem @ 2010 09 16, 00:15)
Avon plaukų galiukų serumą sunaudojau iki paskutinio lašelio ir jau užsisakiau dar du  wub.gif
user posted image

o kurp perkate ir kokia jo kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 12 spalio 2010 - 15:02
QUOTE(mamučiukas @ 2010 10 12, 15:02)
o kurp perkate ir kokia jo kaina mirksiukas.gif

Jau is pavadinimo viskas aisku, negi niekad apie AVON negirdejot, o kainos yra kataloge, daznai nuolaidos buna.
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 10 12, 10:31)

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 12, 12:06)

ačiū merginos 4u.gif turiu žalios linijos kūno losjoną, labai patinka kvapas, bet kremą tokį pabijojau pirkti, nes rankos nėra labai sausos, nors artėjančios žiemos proga išsausėja..
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 12, 09:46)
o tai ka tada tepsit, jei ne paslaptis  bigsmile.gif

oriflame nepirksiu
O šiaip man labiau kūno sviestai patinka. Arba aliejai.
------------
Dar šią savaitę baigiau Splat balinančią pastą, kartojama nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 spalio 2010 - 19:03
Scholl pėdų dezodorantas, funkciją atliko tikrai gerai, bet labai išsausino pėdas doh.gif
user posted image
į jo vietą "Florena" pėdų purškalas su ramunėlėmis
Atsakyti
Pabaigiau beauty formulas nosies pleistriukus poroms valyti ir veet depiliacines josteles. Pleistriuku vietoje dezute tokiu paciu, o veet depil. juosteles keicia byly sokalado kvapo juosteles. ax.gif
Atsakyti
Metu lauk Himalaya giluminio valymo pienelį, jau tks tirštas, kad neina iš buteliuko išspaust doh.gif išvis himalaya veido priemonių man asmeniškai labai nepatogios pakuotės, toniką teko persipilt į kitą buteliuką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 10 12, 23:14)
Pabaigiau beauty formulas nosies pleistriukus poroms valyti ir veet depiliacines josteles. Pleistriuku vietoje dezute tokiu paciu, o veet depil. juosteles keicia byly sokalado kvapo juosteles. ax.gif

gal galetum idet nuoroda kaip atrodo tie nosies pleistriukai 4u.gif aciu
Atsakyti
Baigesi TBS Shea duso kremas.Butent sio nekartosiu,nelabai patiko kvapas,ir potojo labai prastai.
user posted image
Atsakyti
Vakar pribaigtas Rasa pienelis jautriai odai
user posted image
Patiko, bet kadangi mano odytė linkusi sausėti, norėtųsi trupučio riebalo. ax.gif Kartosiu tik pavasario/vasaros sezonui. Į jo vietą Garnier pienelis sausai ir jautriai odai ružavam buteliuke
Atsakyti