Šian pribaigta Avon kaukė Planet SPA su alyvuogėm. Nebloga, bet įtariu, kartojama nebus. Į jos vietą SM išgirtoji Garnier puodynė

Biok organic 2in1 dušo želė- šveitiklis. Nepadarė įspūdžio, kad pirkčiau dar kartą

o kurp perkate ir kokia jo kaina

[/quote]
maciau kazkuri mergina parduoda si aliejuka "avon isparduotuveje" ir jei atmintis gera - 8 lt kainuoja
atsiprasau, kad ne i tema, nepykit

Metu meginelius - nupilti i indeli ir ilgokai stovi pas mane be naudojimo:
-Stila 'Perfecting Concealer' maskuoklis. Kaip maskuoklis geras (reikia itin mazai, viska uzslepia, spalva irgi pataikiau idealiai), bet man nepatinka pati jo tektura, toks kaip guminis, lipnus.

-Stila 'One Step PrimeColor' kreminiai skaistalai-shimmer'is (pas mane berods 'kitten' spalvyte, tai jo tokia highlighter'io funkcija atliekanti tik). Siaip patiko, bet velgi gana tirstas produktas, tai keista tepti.
-Stila 'Perfecting Concealer' maskuoklis. Kaip maskuoklis geras (reikia itin mazai, viska uzslepia, spalva irgi pataikiau idealiai), bet man nepatinka pati jo tektura, toks kaip guminis, lipnus.

-Stila 'One Step PrimeColor' kreminiai skaistalai-shimmer'is (pas mane berods 'kitten' spalvyte, tai jo tokia highlighter'io funkcija atliekanti tik). Siaip patiko, bet velgi gana tirstas produktas, tai keista tepti.

John Frieda Brilliant Brunette šampūnas, patiko ir tiko, Essence lako valiklis, kažkada sakiau, kad jie man patys geriausi, bet šis mėlynas sunkiai nuvalo tamsų laką.

Labai patiko. Plaukai likdavo žvilgantys, glotnūs ir švelnūs.
Citrinines verbenos hidrolatas,truputi erzino kvapas ir jis nelabai tinkamas sausai odai,i jo vieta laukiniu morku seklu hidrolatas