Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Šian pribaigta Avon kaukė Planet SPA su alyvuogėm. Nebloga, bet įtariu, kartojama nebus. Į jos vietą SM išgirtoji Garnier puodynė ax.gif
Atsakyti
Biok organic 2in1 dušo želė- šveitiklis. Nepadarė įspūdžio, kad pirkčiau dar kartą ax.gif
Atsakyti

o kurp perkate ir kokia jo kaina mirksiukas.gif
[/quote]

maciau kazkuri mergina parduoda si aliejuka "avon isparduotuveje" ir jei atmintis gera - 8 lt kainuoja
atsiprasau, kad ne i tema, nepykit blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Metu meginelius - nupilti i indeli ir ilgokai stovi pas mane be naudojimo:

-Stila 'Perfecting Concealer' maskuoklis. Kaip maskuoklis geras (reikia itin mazai, viska uzslepia, spalva irgi pataikiau idealiai), bet man nepatinka pati jo tektura, toks kaip guminis, lipnus.
user posted image

-Stila 'One Step PrimeColor' kreminiai skaistalai-shimmer'is (pas mane berods 'kitten' spalvyte, tai jo tokia highlighter'io funkcija atliekanti tik). Siaip patiko, bet velgi gana tirstas produktas, tai keista tepti.
user posted image
Atsakyti
Yves Rocher akių makiažo valiklis, vienas mėgstamesnių, tikrai kartotinas ax.gif
user posted image
į jo vietą niekad nebandytas, bet vasaros pabaigoje neatsispyriau akcijai Rival de Loop:
user posted image
Atsakyti
eucerin aquaporin kremukas veidui su spf (i jo vieta bus is smalsumo pirktas sebamed moisturising kremukas, jei nepateisins lukesciu teks grizt vel prie aquaporin bet be spf g.gif )
atiduotas artdeco lash designer tusas, kadangi laikui begant nesusidraugavau su juo, vis tik geriausi man mf tusai wub.gif
Atsakyti
John Frieda Brilliant Brunette šampūnas, patiko ir tiko, Essence lako valiklis, kažkada sakiau, kad jie man patys geriausi, bet šis mėlynas sunkiai nuvalo tamsų laką.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Antra pakuotės dalis keliauja tiesiai į šiukšlių dėžę - labai netiko veido odai.
Atsakyti
user posted image
Labai patiko. Plaukai likdavo žvilgantys, glotnūs ir švelnūs.
Atsakyti
keliems kartams liko loreal nutri gloss sampunas gerai isplauna ir pablizgina plauka (bet man kazko jau naudoju loreal kelinta butelaity sampuno niezti galvos oda) todel i jo bus doliva sausu pazeistu plauku sampunas cool.gif
Atsakyti
Citrinines verbenos hidrolatas,truputi erzino kvapas ir jis nelabai tinkamas sausai odai,i jo vieta laukiniu morku seklu hidrolatas ax.gif
Atsakyti
Turėjau po 200 ml kaaral volume šampūno ir balzamo/kaukės, baigiau.
Ryt parsinešiu namo po litrą abiejų, patiko cool.gif
Atsakyti