Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Myce @ 2010 10 24, 09:12)
Isbaigiau sampuna ir kondicionieriu. Daugiau nebepirksiu, suveldavo plaukus nezmoniskai. Labai nepatiko  doh.gif

Na va o kaina situ priemoniu tai doh.gif

Baigesi:
user posted image

Siaip geras tusas,bet man truputi lipino blakstienas,nelabai draugauju su guminiais sepeteliais man geriau paprasti,todel grisiu prie Calorie 2000 arba Lash lift

Ranku kremas su migdolais,ne pirmas ir ne paskutinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 24 spalio 2010 - 09:58
QUOTE(white kitty @ 2010 10 24, 10:57)
Na va o kaina situ priemoniu tai  doh.gif

Nuu doh.gif Bet drauge naudojo, tai jai sake labai patiko. Man matyt netiko unsure.gif
Atsakyti
Margarita ranku kremas patiko, kartociau jei buciau LT. smile.gif Kaip ir Rasa kuno kremas, taip pat patiko, gerai drekino oda, lengvai issitepdavo. Puikus produktai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 21, 00:30)
John Frieda Miraculous Recovery™ Strengthening Triple Creme Masque
user posted image

garbanų netiesina kaip rašo, bet užtat plaukai labai blizga, kažkiek paglotnina, pasišiaušimą čiut nuima, po jos plaukai lengviau šukuojas.
turiu dar vieną  wub.gif
pagalvojus, tai turbūt vienintelė kaukė, kuri man tikrai patinka ir atrodo, kad pirkčiau ir pirkčiau  ax.gif

labai sudominot, bandysiu bigsmile.gif aciu uz atsiliepimus ! 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 10:46)
Nepatiko, nepirksiu, apskritai man kažkaip per daug žaidimo su tais kremais
user posted image

o man kaip tik sis kremas labai geras - efektyvus, bet svelnesnis uz Veet, minimaliai erzina oda. O kaina apie 5 ar 7 lt (dabar tiksliai nepamenu), o Veet apie 20.

Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 22, 22:19)
teeeip  smile.gif turiu dar iš tos serijos gumos, apelsinų, braškių, kriaušių, alyvuogių, ožkos pieno hihihi.gif žiauriai geri kvapai, labai puikiai juntami  biggrin.gif ir duškės tikrai nėra kokios blogos. ir kainos lenkuose PUIKIOS šios produkcijos  smile.gif

Jau kolos kvapo niekas nepriverstų pirkti biggrin.gif
o pas mus tų dušo želių yra?
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 10 23, 18:48)

Ta kauke ir mano mylimukas wub.gif
yra jos svaros prekese pirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 19:14)
Jau kolos kvapo niekas nepriverstų pirkti biggrin.gif
o pas mus tų dušo želių yra?

kodėl? biggrin.gif nežinau, man diskomforto nekelia, švaros pojūtį tikrai jaučiu, nėra nei lipnumo jausmo, nei dar kokio velnio. tam kartui gardu ir tiek smile.gif

yra, bet nesu tikrai 100proc. dėl kvapų. alyvuogių, ožkos pieno ir apelsinų esu mačiusi, o daugiau pas mus nesu mačius kitų... unsure.gif int.tinkl. rašo, kad dar turėtų būti kakavos sviesto kvapo, bet nemačiau dar niekur... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 21, 00:30)
John Frieda Miraculous Recovery™ Strengthening Triple Creme Masque
user posted image

garbanų netiesina kaip rašo

Man atrodo, ten neparasyta, kad tiesina garbanas. O jei jus apie 'Strengthening' - tai cia stiprinti. Tiesinti bus 'straightening'.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 24, 20:43)
kodėl?  biggrin.gif nežinau, man diskomforto nekelia, švaros pojūtį tikrai jaučiu, nėra nei lipnumo jausmo, nei dar kokio velnio. tam kartui gardu ir tiek  smile.gif

Kolos kvapas man tikrai nėra labai jau skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 21:31)
Kolos kvapas man tikrai nėra labai jau skanus  biggrin.gif

na tokiu atveju tai taip, sutinku, kad niekas nepriverstų tuomet hihihi.gif o man labai patinka. šiaip, jeigu mane kas nuvežtų dabar į lenkus, aš ten jaučiu visokių gardžių kvapų prisipirkčiau Ziajos visko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 21:31)
Kolos kvapas man tikrai nėra labai jau skanus  biggrin.gif

Tarp kitko - vakar perskaičiau vaikų žurnale, kad yra muilas kvepiantis kepta kiauliena smile.gif
Atsakyti
Subaigiau purškiamą kondicionierių, nei patiko nei nepatiko... tiesiog purškalas, šiek tiek lengvino išukavimą.. ax.gif
user posted image
Atsakyti