Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
Nieko gero,neletina plaukeliu augimo,nepadeda nuo iauginejimo,tikrai nekartosiu.

Va toki aliejuka plaukams pries plovima pribaigiau,nei patiko,nei nepatiko, nezinau ar nuo jo plaukai auga greiciau biggrin.gif Manau,bus kartojamas.

user posted image

Atsakyti
Venus 2in1 Make-up Remover, nepatiko schmoll.gif Kažkaip joks jis 2in1, sunaudojau kaip paprastą pienelį

user posted image
Atsakyti
Cutex nagu lako valiklis - ne pirmas ir ne paskutinis, man jis labai gerai ir greitai nuvalo laka:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 18, 21:42)
Va toki aliejuka plaukams pries plovima pribaigiau,nei patiko,nei nepatiko, nezinau ar nuo jo plaukai auga greiciau biggrin.gif  Manau,bus kartojamas.

user posted image

Bet jau kvapelis doh.gif Pas stomatologą tie vaistai, kur ant danties, jį gydant, dedami, man taip smirda, tik čia žymiai aitriau.
Atsakyti
Joana kavos kvapo šveitiklis kūnui, nepirksiu, nes be skanaus kvapo, daugiau nieko gero iš jo schmoll.gif
Atsakyti
Sunaudota iki paskutinio lašelio smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 20, 11:05)
Sunaudota iki paskutinio lašelio  smile.gif
user posted image

ir kaip Jums jos poveikis? as kaip tik vakar nusipirkau ir siandien pradejau naudoti smile.gif
Atsakyti
user posted image
dar buvo likę truputį, bet nulūžo šepetėlis, tai kaži ar pribaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
365 (Whole Foods prekinis zenklas) muilas - metu net neipuseta, nes visas istezo... doh.gif Matyt per daug dregmes jam, nes muiline be groteliu, bet ir nepribega joje vandens... Na zodziu, nevykes muilas ir kazkaip sunkiai nuo ranku jis nusiplauna. Nepatiko schmoll.gif
user posted image

Jo vietoj One With Nature 'rose petal' ir 'dead sea mud' muilu miniukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 10 19, 23:10)
Bet jau kvapelis  doh.gif Pas stomatologą tie vaistai, kur ant danties, jį gydant, dedami, man taip smirda, tik čia žymiai aitriau.

Manes neerzino,gvazdikeliu kvapas jauciasi.
Atsakyti
John Frieda Miraculous Recovery™ Strengthening Triple Creme Masque
user posted image

garbanų netiesina kaip rašo, bet užtat plaukai labai blizga, kažkiek paglotnina, pasišiaušimą čiut nuima, po jos plaukai lengviau šukuojas.
turiu dar vieną wub.gif
pagalvojus, tai turbūt vienintelė kaukė, kuri man tikrai patinka ir atrodo, kad pirkčiau ir pirkčiau ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau AO purinanti samuna
user posted image
patiko, ne pirmas, kartociau, nors rezultatas man labiau patinka su tos pacios serijos kondicionieriumi (si karta turejau kitoki-nenuplaunama)
jo vieton AO tea tree clarifying shampoo
user posted image

veet depiliacines juosteles, patiko, tik brangokos man jos, bandysiu per nuolaidas uzsipirkti dar, ju vieton byly sokalado kvapo juosteles (isbandziau jau, ne itin suzavejo, nepatinka man, kad ta juostele permatoma plastikine, o ir rauna ne kaip ax.gif )
Atsakyti