Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Maserati @ 2010 10 28, 15:22)
user posted image Balzamas plaukams.

Ar patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 28, 17:19)
Ar patiko? smile.gif

Taip smile.gif bet geresne Kaaral Baco kauke,tai Noah subaigiau ir nekartosiu.
Atsakyti
Ismetu nebaigtus:

-Sephora akiu piestukas, spalvyte '11 silver green': spalva patiko net labai, bet jis kazkoks nestandartinis, netelpa i droztuka (o tiksliau vos vos telpa, bet pasukt neina) doh.gif Na tai ir neturiu kaip pasidrozt.... ax.gif
user posted image
user posted image

Rimmel 'max volume flash' akiu tusas: dar like, bet kazkoks paskystejes, gumulai tuso pradeda ant sepetelio susidaryt. Zodziu, nebedazo taip graziai kaip pradzioje. Atlaike 4men. O siaip labai labai patiko man sis tusas ir nuo pat pradziu graziai daze. thumbup.gif Turiu sandeliuke toki pat bei kazkoki nauja zalia (is tos paciso serijos).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 10 26, 21:53)
user posted image anticeliulitinis kremas, patiko tuom, kad gerai drekina oda, kaip sviestas, pirksiu dar kada nors

Kazkada turejau,naudojau kaip paprasta kuno krema,tai patiko kvapas ir drekinimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patinka ir tinka, sunaudosiu turimus Clinique prausiklio mėginukus ir vėl pirksiu Rasą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 28, 19:41)
Kazkada turejau,naudojau kaip paprasta kuno krema,tai patiko kvapas ir drekinimas  drinks_cheers.gif

Man irgi šis labai patinka smile.gif Kai sunaudosiu ką turiu, pirksiu vėl smile.gif Tik kad sunkokai išsispaudžia iš pakuotės, šiek tiek nervina, bet odai tinka/patinka, verta pavargti biggrin.gif Ir kaina gera ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 10 28, 09:45)
Metu lauk oriflame  gloss booster blizgesio likuti, galvojau sukankinsiu kaip nors, bet tik karta uztenka uzsitept, suskeldeja lupos, reikia paskui kelias dienas gydyt, nu ne, aciu  schmoll.gif  ju toks slamstas, daugiau ne kreiva akim i toki neziuresiu  doh.gif

Turiu vieną ir aš, taip baisiai nepasidaro man nuo jo, bet tikrai nieko gero iš jo, lipnus, per tirštas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 29, 10:57)
Man irgi šis labai patinka  smile.gif  Kai sunaudosiu ką turiu, pirksiu vėl  smile.gif  Tik kad sunkokai išsispaudžia iš pakuotės, šiek tiek nervina, bet odai tinka/patinka, verta pavargti  biggrin.gif  Ir kaina gera  ax.gif

Ir man patinka drinks_cheers.gif dabar kaip tik baiginejasi, tai tikrai sunkiai issispaudzia,bet nieko 4u.gif
Atsakyti
The body shop makiažo pagrindas, nelabai patiko, kažkaip negražiai dengėsi, kartojamas nebus schmoll.gif
user posted image
Kas į jo vietą dar neaišku blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
Liko dar puse,bet ismetu,nes su juo ar be lakas man vienodai laikesi ir pirksiu dabar top coat'a kuris greitai dziovina laka
user posted image
Atsakyti
user posted image
i jo vieta
user posted image
vakar baiges
user posted image
i jo vieta
user posted image
Atsakyti