Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Eucerin tonikas (nekartosiu)
Nivea akiu valiklis (toks kaip aliejus) jau antras, ir tikrai pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
Šampūnas
user posted image

kvapas buvo nuostabus, sužavėjo pakuotė ir kaina, aprašymas irgi. Poveikis visiškai nesužavėjo, antrą kartą tikrai nepirksiu.

Kaukė
user posted image

tiek poveikis, tiek kvapas labai patiko. Nepatinka, kad reikia pirštais imti, nesupykčiau, jei pakeistų pakuotę ir padarytų su dozatorium smile.gif Kartojama bus
Atsakyti
PUPA kompaktine pudra, pirkta ne pirma ir ne paskutini karta wub.gif Labai patinka, gerai maskuoja, lengvai tepasi, nedirgina, nesausina odos. Geras dalykas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Oriflame priemonė, naudojau alkūnėms, kad patiko nepasakyčiau, rožinį turėjau, tai lyg ir nieko, o šio ir kvapas toks nusaldintas ir šiaip, gerai, kad dovana biggrin.gif į jo vietą niekas biggrin.gif Labai kažkaip pasitarnauja man ir alkūnėms TBS migdolų rankų kremas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Soap & Glory veido sveitikli/kauke Scrub Your Nose in It. user posted image
pirkau su nuolaida, norejosi isbandyti kokiu ju produktu, nes visos ju pakuotes rekia tiesiog, kokios tos priemones geros ax.gif tas sveitiklis kaip sveitiklis, nieko stebuklingo, juoduliai kaip buvo, taip liko. Gal labiau patiko kaip kauke, siaip ji vesinanti, patiko, kad nereik ilgai laikyt, siek tiek sutraukia poras, bet inkstiru daug nepavalo. ax.gif bendrai nekartociau. Sio daikto vieton- juodasis molis ax.gif
Atsakyti
Baigesi rozmarinu hidrolatas,purskiau plauku saknis po plovimo,isnaudojau 3 buteliukus ir kolkas nepirksiu kito,truputi pabodo. Kadangi kazkokiu dideliu problemu su plaukais neturiu (auga kaip visada,slenka normoje) tai ir poveikio jokio nepastebejau,naudojau siaip profilaktiskai.Dabar reikes pabandyti koki tonika is Eurokos gal dilgeliu ar berzu g.gif
Atsakyti
Baigiau EM mineralinę (semmi matte formulės), nebloga, nu bet labai greitai kažkaip baigėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 01, 23:31)
Baigiau EM mineralinę (semmi matte formulės), nebloga, nu bet labai greitai kažkaip baigėsi  g.gif

Kuriam laikui uzteko?
As jau daugiau nei metus pakuote EM naudoju,ir dar jauciu uzteks iki kokio kovo men. Kasdien nenaudoju,bet ir siaip naudodama netaupau,ir vistiek greit nesibaigia.
Atsakyti
Baigesi nebe pirmas Skin Organics 'pomegranate' kremas veidui - labai patiko (todel ir ne pirmas jau buvo) ir greiciausiai bus kartojamas ateity, bet ne iskart, nes ziemai man per lengvas jis, tai ziemai turiu jau kitus susipirkus (belieka kita Skin Organics, kuri naudoju vakare, subaigt ir imsiuosiu riebesniu kremu).
user posted image

P.S. foto naujo varianto, pas mane seno leidimo su pompa (bet kadangi pompa nuolat strigdavo ir reikedavo buteliuka padauzyt, kad vel purkstusi kremas, tai pakeite ipakavimus firma)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 lapkričio 2010 - 14:02
user posted image
Atsakyti
user posted image

patiko, nes natūraliai atrodė, tiko spalva, neapsunkindavo ir nesausindavo odos, tačiau į dienos pabaigą veidas pradėdavo blizgėti ir ji tarsi pradingdavo. Matyt nelabai tinka mano mišriai odai. Bet šiaip ikrai nebloga.
Atsakyti
Pagaliau subaigiau (28g tik, bet naudojau nuo praeitos ziemos) Gold Bond[B] ranku krema - kvapas didelis fe man, pirkau, nes buvo ekstra atvejis kai ne namuose, o rankos sausos. Jau buvau pasiruosus mest ji, bet apsirgau ir kol sloga uzpuolus buvo, tai sutepiau, nes kvapo nejauciau biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 20:20)

Ir kaip patiko? 4u.gif Man is naturaliu jis nerealus buvo padazymu, vienintelis ko truko, tai kad nenusivalytu gana lengvai ir kad riebiau uzdazytu. Bet kasdienai buvo idealus. thumbup.gif
Atsakyti