Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(shopingas @ 2010 11 03, 04:59)

Taip pat labai patiko,manau,kartosiu,nors brangokas, apie 90 lt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 14:30)
Kuriam laikui uzteko?
As jau daugiau nei metus pakuote EM naudoju,ir dar jauciu uzteks iki kokio kovo men. Kasdien nenaudoju,bet ir siaip naudodama netaupau,ir vistiek greit nesibaigia.

mėnesiui gal, nu dviem, kas dieną dažatis nemažai biggrin.gif nu šiek tiek aš ji išbarsčiau jos, bet tikrai nedaug. Tiesa, pirkau išparduotuvėje, tai gal ten ji daug nunaudota buvo, nors pirkau galvodama, kad beveik pilną perku biggrin.gif
Sugrįžau prie Loreal, man ji labiau patiko kažkaip..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 03, 12:21)
mėnesiui gal, nu dviem, kas dieną dažatis nemažai  biggrin.gif  nu šiek tiek aš ji išbarsčiau jos, bet tikrai nedaug. Tiesa, pirkau išparduotuvėje, tai gal ten ji daug nunaudota buvo, nors pirkau galvodama, kad beveik pilną perku  biggrin.gif
Sugrįžau prie Loreal, man ji labiau patiko kažkaip..

Tikrai labai trumpai blink.gif
Atsakyti
Ismetu L'oreal 'color juice' blizgi, spalva 'pink grapefruit' - man labai fainas namuose bunant pasitepliot lupytes juo, bet siandien issitraukiau ir ziuriu, kad rankos kazkokios lipnios nuo tuteles, o pasirodo, kad sonas itruko ir pro ten bega blizgis doh.gif Gaila truputi, nes tik trecdalis sunaudota buvo, bet turiu kitos spalvytes toki pat blizgi....
user posted image
Atsakyti
user posted image

Vasko juosteles bikiniui,patiko,patogu buvo naudoti,gerai plese,bet kolkas tik prieki pavyksta su jomis sutvarkyti, toliau tenka depiliacini krema naudoti...
Atsakyti
N-tasis
user posted image

labai patinka tiek kvapas, tiek poveikis (plaukai gal ne tiek lygesni, kiek bent jau išsišukuoja be didesnių pastangų ir laiko). Tikrai kartosiu dar kartą, o kol kas į jo vietą

user posted image

Atsakyti
Baigesi Fenjal White orchid kuno pienelis, patiko, kai sunaudosiu ka turiu, manau kartosiu. Gerai drekina, tik kad kvapas intensyvokas ir galetu buti skalsesnis. Taciau susigeria puikiai, nelieka pleveles.

http://www.stadtdate..._Intensiv08.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 04 lapkričio 2010 - 16:11
user posted image
Natura Siberica šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai( foto ne tokia kokia turi būti, bet neradau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Myce @ 2010 11 01, 13:46)
PUPA kompaktine pudra, pirkta ne pirma ir ne paskutini karta  wub.gif  Labai patinka, gerai maskuoja, lengvai tepasi, nedirgina, nesausina odos. Geras dalykas  thumbup.gif
user posted image

kokia jos kaina, ar pamaskuoja kažkiek?

Baigiasi mano kremukas. 2 mėn naudojau rytais, o dabar 1 mėn likučius pribaiginėjau nakčiai naudodama biggrin.gif Šiaip patiko, pirksiu vėl, riebokas toks žiemai tiks.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 11 04, 18:13)
kokia jos kaina, ar pamaskuoja kažkiek?

Juk rašo, kad gerai maskuoja laugh.gif
Atsakyti
Pasibaige Gerlan ranku kremas
user posted image
labai patiko, bet dabar gal naudosiu naturalius aliejus...
user posted image
patiko, malonus naudot, tryniua pries miega, bet ar padejo tai kazi, gal reiketu ilgiau kazka panasaus panaudot, pirksiu rozmarinu hidrolata vietoj jo..
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 03, 17:33)
Ismetu L'oreal 'color juice' blizgi, spalva 'pink grapefruit' - man labai fainas namuose bunant pasitepliot lupytes juo, bet siandien issitraukiau ir ziuriu, kad rankos kazkokios lipnios nuo tuteles, o pasirodo, kad sonas itruko ir pro ten bega blizgis  doh.gif Gaila truputi, nes tik trecdalis sunaudota buvo, bet turiu kitos spalvytes toki pat blizgi....
user posted image

man irgi yra taip buve, tik ne su lorealiu lotuliukas.gif , kt firmos. Pradejo per sona blizgis varveti, teko i siuksline mesti lauk unsure.gif
Atsakyti