Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus vedate vaikus į kino teatrą

QUOTE(ereeka @ 2010 08 17, 13:35)
ziurejom "kaip prisijaukinti slibina", labai patiko, ziurejo issiziojus  thumbup.gif  Tik va garsas jai pasirode per stiprus,tai ausytes uzsikisdavo kartais. Bet siaip jai labai patiko, dabar dar drakona vaidina,sako kad ji drakonas  doh.gif

Liuks filmas. Mes irgi kino teatre žiūrėjom. thumbup.gif Na... Garsas tikrai didelis. Yra ir nemažai spec efektų. Akiniai vargina akis. Ir man, ir vaikui(7m.) ašarojo akys, l.pavargo. (o gal jūs žiūrėjot ne 3D) Nepykit už mano nuomonę, bet galvoju, kad 3m. vaikiukui šis filmas netinka. Ir iš viso, anonse nematau nė vieno filmo tokio amžiaus vaikui. Gal įrašyčiau filmą ir pažiūrėtų namuose. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 08 16, 15:56)
Įdomu, kokių įspūdžių 3m. vaikiukui paliko lankymasis kino teatre? unsure.gif

mes irgi jau buvom kino teatre tongue.gif Shrek Forever After 3D, o ispudziu tai gausybe smile.gif ir nesitikejau, kad taip issedes, bet issedejo ir dar iki siol Shrekas is galveles neisgaruoja, nors buvom pries 1,5 menesio jau doh.gif
Atsakyti
Dukrytė pirmą kartą buvo 4 metų, tame pačiame Shreke 3D. Akiniai vargino, šiaip normaliai. Kai kur bijojo, tai prisiglausdavo. Nepaliko gero įspūdžio, nei man, nei jai.
Atsakyti
QUOTE(N-e-r-i-n-g-a @ 2010 08 18, 14:41)
Liuks filmas. Mes irgi kino teatre žiūrėjom. thumbup.gif Na... Garsas  tikrai didelis. Yra ir nemažai spec efektų. Akiniai vargina akis. Ir man, ir vaikui(7m.) ašarojo akys, l.pavargo. (o gal jūs žiūrėjot ne 3D) Nepykit už mano nuomonę, bet galvoju, kad 3m. vaikiukui šis filmas netinka. Ir iš viso, anonse nematau nė vieno filmo tokio amžiaus vaikui. Gal įrašyčiau filmą ir pažiūrėtų namuose. ax.gif

Mes buvome ne 3D.
O kas del jusu nuomones, vaikas vaikui nelygus. Ziurejo ji ta filma namie ir jis jai nepatiko taip kaip kad ziurint kino teatre. Nereikia nuvertinti 3metu vaiku, cia ne kudikeliai ir kartais 5m.vaikas neprilygsta 3metu vaikui, savo drasa, aplinkos suvokimu ir paskritai budu, turiu tokiu pvz. 4u.gif
Atsakyti
mes maziuka nuvedem 4 metuku i "Alisa stebuklu salyje " 3 D, patiko ziauriai... Net popcornus reikejo paciai deti jam i burna ir duoti uzsigerti limonado- vaikas buvo pakeretas bigsmile.gif
Atsakyti
mes didiji nusivedem pirma karta i kino teatra, kai jam buvo virs 4 metuku. tai issedejo visa filma, nors jis ir ne trumpas. ziurejo "Ratus". o mazaji pirma karta vedemes nesulaukus 4, tai trecdali filmo praziurejo, o paskui vaisktinejo, lipinejo laipteliais, itariu nervavo ziurincius doh.gif dar buvom keliuose, tai jau spec emem vietas prie krasto, kad jis galetu pastoveti, kai nusibos sedeti, ant keliu vis paimdavau. o va buvom "Kates ir sunys" jam dabar 4 ir beveik puse metu, tai visa isziurejo, bet jokio vaiksciojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 08 19, 06:23)
Dukrytė pirmą kartą buvo 4 metų, tame pačiame Shreke 3D. Akiniai vargino, šiaip normaliai. Kai kur bijojo, tai prisiglausdavo. Nepaliko gero įspūdžio, nei man, nei jai.

o maniskei akiniai kaiptik labai patiko bigsmile.gif ir filmas patiko... dabar namuose visas kitas dalis ziurejom, tai ji nuo pradzios iki pabaigos akis issprogdinusi spoksojo biggrin.gif

na tikrai, viskas cia nuo konkretaus zmogaus priklauso. pritariu ereeka nuomonei, kad kartais kai kurie trimeciai kai kuriais aspektais gali lenkti penkiamecius mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, mano maziukui irgi sreko paskutine dalis baisi pasirode, irgi ziurejom kinoteatre... turejau ant keliu laikyti, kad nebutu baisu, iseit negalejom, nes buvom suir su vyresneliu sunum, o jamlabai patiko... o ir akiniu jis nemegsta, tai su vaikais renkames dvimacius seansus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 08 20, 13:13)
na tikrai, viskas cia nuo konkretaus zmogaus priklauso. pritariu ereeka nuomonei, kad kartais kai kurie trimeciai kai kuriais aspektais gali lenkti penkiamecius  mirksiukas.gif

Tai ne tik nuo vaiko brandos gal priklauso, o ir nuo individualaus jautrumo, pvz. dideliam garsui, vaizdui ekrane (gal akys jautresnės, juk nemažai 5-mečių jau su akinukais vaikšto). Kitam ir suaugusiam kino teatre yra per garsu, o kitam viskas normos ribose.
Nes paskaičius postus man susidaro įspūdis (galbūt ir klaidingas), kad vos ne kaip lenktynės išeina cool.gif - jei mažesniam vaikui patiko, o vyresniam ne, tai vos ne tas jaunesnis labiau brandus ar vos ne protingesnis doh.gif

Aš pati (nei mano 7-metė) dar nesame buvę 3D (kokia gėda lotuliukas.gif doh.gif ). Bet pvz. mano regėjimas nėra tobulas, akys jautresnės, tai nesu tikra, ar jų nevargintų toks seansas, jei jau kitos rašo, kad net akys ašaroja jo metu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 rugpjūčio 2010 - 13:59
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 20, 11:57)
Nes paskaičius postus man susidaro įspūdis (galbūt ir klaidingas), kad vos ne kaip lenktynės išeina cool.gif  - jei  mažesniam vaikui patiko, o vyresniam ne, tai vos ne tas jaunesnis labiau brandus ar vos ne protingesnis  doh.gif

biggrin.gif man asmeniskai tai privalumas tik tuo atzvilgiu, kad atsirado papildoma pramoga, kuria gali megautis visi seimos nariai smile.gif musu seneliai, draugai ir kiti giminaiciai toli, todel savo vaiko negalim palikti kam nors ir eiti dviese i kina, o dabar bent i vaikiska nueiti galesim biggrin.gif bet cia jau nukrypimas nuo temos.... ax.gif
Atsakyti
Mes dar nebuvome,kaip ir permazas dar,prades lakstyti po sale,o vat i tetrus einame,ten tikrai jiems idomiau,vistik viskas vyksta gyvai,labiau prikausto demesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DC*: 20 rugpjūčio 2010 - 14:39
mes teatruose su seima nebuve. bet va su darzeliu nuo pat lopsio juos vezasi, ten kitaip, o ir ne tiek vaidina jiems, kiek ir vaikus itraukia. uztai ir patinka mazuliukams thumbup.gif
Atsakyti