QUOTE(Bekasė @ 2010 08 16, 21:44)
o tu is pradziu parodyk i kuri seansa megoje ar kitame kinoteatru tinkle ( jeigu tai nera akcija - kokios ten dienos) suauge eina uz nepilnus 11lt? Gal atsiversk kainininka ir pamatysi, kad Naito pamineta kaina yra VAIKISKO bilieto.
Bekasei , kuri, pasirodo, su manimi diskutuoja :
http://www.forumcine...ccp_prices_new/
Darbo dienomis į visus seansus iki tryliktos valandos visi bilietai kainuoja vienuolika litų. Aš suprantu, kad mano pamąstymai/klausimas pasirodė per daug sudėtingas - kalbėjau ne apie bilietų kainas, o apie tam tikro amžiaus lankytojams suteikiamas lengvatas daugelyje kitų viešųjų sferų

Beje, išlieka abejonė - o kaip vaikas gali - tegul ir pigiau- pasinaudoti paslauga, už kurią privaloma sumokėt ne mažiau vienuolikos litų, jei nėra specialios kėdės jam sėdėt ?
Mano vaikams labai patinka filmai namie, bet kino teatrai jiems, manau, reikalingi bendrąjai socializacijai. Aš pati praktiškai nematau repertuaruose nieko, kas domintų , visi "triokš-pokšt " su tais efektingais efektais yra... Pasilaikysiu nuomonę sau. Žmonės net "Žalčio" alų geria, tai ką jau.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 20, 15:57)
Nes paskaičius postus man susidaro įspūdis (galbūt ir klaidingas), kad vos ne kaip lenktynės išeina
- jei mažesniam vaikui patiko, o vyresniam ne, tai vos ne tas jaunesnis labiau brandus ar vos ne protingesnis 
Aš pati (nei mano 7-metė) dar nesame buvę 3D (kokia gėda
). Bet pvz. mano regėjimas nėra tobulas, akys jautresnės, tai nesu tikra, ar jų nevargintų toks seansas, jei jau kitos rašo, kad net akys ašaroja jo metu 

Aš pati (nei mano 7-metė) dar nesame buvę 3D (kokia gėda

Branda yra ne tik proto, beje. Sugebėjimas susitelkti, prisitaikymas prie aplinkos ( nelakstyti , nešūkauti, garsiai nečepsėti kino teatre , kaip ir kitur, beje ) lygiai brandinamas, o tai, kad kino salėj ir čepsima, ir skambinėjama ir garsiai komentuojama tik įrodo, kad ir suaugę ne visi tuo aspektu yra brandūs. Proto branda aš suabejočiau pirmiausia kalbėdama ne apie vaikų publiką, o būtent apie 'brandžius" suaugėlius, kurie eina žiūrėt eilinio dangaus nugriuvimo seanso su žymiaisiais efektais, t.y. žemų dažnių perdozavimu. Praktiškai tokiu pat, koks kartais sklinda iš trečių-penktų bemvų, pilnų specialiųjų polinkių bernų.
Asmeninis pastebėjimas - 3D akiniai mano trumpareges ir šiaip nebaisiai stiprias akis nuvargino, tikrai pajutau diskomfortą po seanso. Praėjo savaime, gydyti nereikėjo.