Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

QUOTE(HATA @ 2010 09 26, 19:06)
pas mane namie ant palanges irgi lygiai tokia pat......tik labai jiau palngva auga...:(ir pavadinimo nezinau...ns bendradarbe atnese...o ir ta nzino...

cia AIŠKENIS...
Atsakyti
Buvom pasiruose parodai, bet kadangi nenuvykome rodomes cia blush2.gif
Tik fotikas prastas, nepagauna normaliai spalvos doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
skarpionuke- koks grozis...pirmas isvis fantastiskas... wub.gif
sveikinimai dzukei... clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 27, 20:07)
Buvom pasiruose parodai, bet kadangi nenuvykome rodomes cia  blush2.gif

Kaip gaila, kad tokiu groziu neparodet parodoj....
Atsakyti
skarpioniuke, o, čia tai paroda thumbup.gif , gaila, kad negalėjai sudalyvaut...

QUOTE(evers @ 2010 09 27, 20:16)
sveikinimai dzukei... clap_1.gif

Ačiū, bet tiesą sakant nežinau ką ten gražaus komisija tame streptokarpe įžiūrėjo unsure.gif blush2.gif

Vis gi strepsai labiau į transportavimą sureaguoja nei sanpaulijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 27 rugsėjo 2010 - 19:49
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 27, 20:46)
skarpioniuke, o, čia tai paroda thumbup.gif , gaila, kad negalėjai sudalyvaut...
Ačiū, bet tiesą sakant nežinau ką ten gražaus komisija tame streptokarpe įžiūrėjo unsure.gif  blush2.gif

dzūkė, Emila, evers Aciu uz pagyras 4u.gif
dzūkė kiek girdejus is maciusiu, tai tavo strepsis tikrai nusipelne laimejimo thumbup.gif
o del parodos ir man labai gaila. Ir todel kad strepsiu neparodziau ir del dideles geros emocijos dozes kokia esu gavusi pavasari wub.gif
Bet kaip patarle sako "zmogus planuoja, Dievas juokiasi"
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 27, 20:46)
Ačiū, bet tiesą sakant nežinau ką ten gražaus komisija tame streptokarpe įžiūrėjo unsure.gif  blush2.gif

Vis gi strepsai labiau į transportavimą sureaguoja nei sanpaulijos.

Del transportavimo tu teisi
O del komisijos, tai dauguma nieko bendro neturi su strepsiais ir manau vertina daugiau pagal sanpauliju reikalavimus g.gif
Atsakyti
Skarpionuke, nuostabus žydėjimas thumbup.gif thumbup.gif Tokius vaizdus pamačius ne daug kas atsilaikytų prieš strepsų žavesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 27, 21:21)
Skarpionuke, nuostabus žydėjimas  thumbup.gif  thumbup.gif Tokius vaizdus pamačius ne daug kas atsilaikytų prieš strepsų žavesį  smile.gif

Aciu,
o jei dar jei butu geras fotoparatas kuris perteiktu teisingai spalvas, Aly's Mollie Howell jau kaip man patinka, o foto nera vaizdo doh.gif
Ar prazydo dar kas pas tave is Ukrainieciu, mano jau pumpura sukrove "lava liubvi" , kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 27 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 27, 21:50)
Ar prazydo dar kas pas tave is Ukrainieciu, mano jau pumpura sukrove "lava liubvi" , kaip laukiu  wub.gif

Sveikinu, tegul naujokas greičiau pražysta 4u.gif Mano 'Čiornaja Magija' didžiausias vaikas turi kelis mažus pumpurėlius, bet jie, kaip ir visas augalas, auga labai vangiai. Gal pavyks sulaukti g.gif
Manija tęsiasi, vakar pasodinau dar gal penkis naujų strepsų lapus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 27, 22:00)
Manija tęsiasi, vakar pasodinau dar gal penkis naujų strepsų lapus mastau.gif

Kokius blush2.gif
Nepamirsk, kad po viena Ukrainieti man bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpionuke: 27 rugsėjo 2010 - 21:03
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 27, 22:02)
Kokius   blush2.gif
Nepamirsk, kad po viena Ukrainieti man  bigsmile.gif

Parašysiu Tau i až, ryt sužiūrėsiu, kokie ten, šiandien jau tingiu maišelius nuiminėt blush2.gif Ukrainiečių Tau - būtinai, bet vienas taip ir auga krumu visi vaikai kartu, dar žydi, tai kol kas nenoriu dalinti, o antrojo vaikai sunkiai kapanojasi, bet gal viskas bus gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 27 rugsėjo 2010 - 21:11
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 26, 15:11)
Gali būti ir liga? O kaip tie galai atrodo blink.gif

nuotraukų kokybė prasta bet matosi blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti