Oi, Dzūkele, tingėsiu - esu apsikasusi lapais, šapais, statybiniais dažais ir t.t....
QUOTE(Wėtra @ 2010 10 02, 21:31)
Oi, Dzūkele, tingėsiu - esu apsikasusi lapais, šapais, statybiniais dažais ir t.t....

Ačiū, mergaitės
Ai, tai, kad kaina buvo nedidelė. Vieną rizomą pirkau tos veislės, kuri pas mane, atrodo, ruošiasi pakratyti kojas
KItą į kompaniją
Laba labai, nusprendžiau turėti tik kompaktiškų chiritų, 'Hisako' graži, bet man didoka, atsisakiau
Labai laukiam
Skaičiau, kad šios veislės - vieni didžiausių žiedų. Žavingi
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 02, 19:03)
ausrazs, naujų augalų pirkimo manija nesibaigia
Ai, tai, kad kaina buvo nedidelė. Vieną rizomą pirkau tos veislės, kuri pas mane, atrodo, ruošiasi pakratyti kojas
QUOTE(Wėtra @ 2010 10 02, 20:32)
Ausrazs, smagu, kad patiko
Laba labai, nusprendžiau turėti tik kompaktiškų chiritų, 'Hisako' graži, bet man didoka, atsisakiau
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 02, 20:40)
Wėtra, kodėl savo žiedų mums neparodai
Labai laukiam
QUOTE(Wėtra @ 2010 10 02, 20:54)
Prie mėlynųjų - KEIKO
Skaičiau, kad šios veislės - vieni didžiausių žiedų. Žavingi
QUOTE(Wėtra @ 2010 10 02, 20:32)
Na, jeigu bangos ošia ties Klaipėda, tai jokių problemų
pas mane tokia spalva bent kelios rūšys chiritų žydi-galiu lapų paraškyti 
Oi, net išsiviepiau per visą pilvą kai perskaičiau
Papildyta:
QUOTE(Wėtra @ 2010 10 02, 20:54)
Tingiu fotkinti
Prie mėlynųjų - KEIKO
Prie mėlynųjų - KEIKO
Pražydo pirmoji mini siningija, pirmasis žiedas. Realiai žiedas ryškesnės, fuksijų-rožinės spalvos

Pas mane vėl žydi 'Bristol's Red Lava'. Mažai turėjau vilčių, nuo nykstančios skrotelės atskyrusi mažytį ir prastai atrodantį auginuką. Matyt, padėjo durpinė tabletės, drėgnas oras, atidesnė priežiūra

Pas mane vėl žydi 'Bristol's Red Lava'. Mažai turėjau vilčių, nuo nykstančios skrotelės atskyrusi mažytį ir prastai atrodantį auginuką. Matyt, padėjo durpinė tabletės, drėgnas oras, atidesnė priežiūra
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 05, 19:44)
Pražydo pirmoji mini siningija, pirmasis žiedas. Realiai žiedas ryškesnės, fuksijų-rožinės spalvos
nerealus grožis, labai labai
Kokia greita siningija
, turbūt dirbtinis apšvietimas jai patiko
Aš irgi savųjų laukiu nesulaukiu žiedų, kad tik nenukristų
Pas mane nieko naujo nežydi
........................
Aš irgi savųjų laukiu nesulaukiu žiedų, kad tik nenukristų
Pas mane nieko naujo nežydi
nila_ks, ačiuks
Dzūke, nežinau, kas tiko - šviesa ar šiluma, kadangi tai mažylės, pabandžiau pakelti arčiau lempų - per kokį sprindį. Kelios dar apskritai neparodė jokios pumpuro užuomazgos, bet jau gerokai atsigavusios, auginančios naujus lapukus. Beje, Miliochinas mini siningijas, kaip supratau, augina vien tik stelaže. Aš manau, kad šiltuoju metų laiku joms turėtų būti geriau ant palangės.
Wėtra labai grazus ziedelis
ausrazs sveikinu
ausrazs sveikinu
Labas visom
Visai netycia aptikau sita tema. Perziurejau nuo pradziu, akis paganiau - kiek grozio!
Ant mano palanges - 4 streptokarpai, noreciau jungtis i jusu buri
Visai netycia aptikau sita tema. Perziurejau nuo pradziu, akis paganiau - kiek grozio!
Ant mano palanges - 4 streptokarpai, noreciau jungtis i jusu buri
QUOTE(NeLina @ 2010 10 06, 11:47)
Zinoma junkis, kuo daugiau tuo linksmiau
Lauksim foto
QUOTE(NeLina @ 2010 10 06, 11:47)