Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Grazu thumbup.gif
Drauge isvaziavus su mano fotiku, tai nieko negaliu parodyt
O man neiseina i paroda vaziuot doh.gif
Atsakyti
Skarpionuke, ačiū. kai grįš fotikas, laukiam grožybių
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 18, 12:23)
Tema nurimusi... Ruduo? Gesnerijinių mėgėjos ruošiasi parodai? Prispaudė žemės ūkio darbai?

ausrazs, gražuoliai wub.gif , negi Saturn nepastebjau g.gif unsure.gif
O Tu jau ruoši savo gles parodai? rolleyes.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 18, 12:39)
O man neiseina i paroda vaziuot  doh.gif

Tik Tau ar ir Tavo strepsams g.gif unsure.gif , tokios nuotaikos , kad gesnerijinių ekspozicija bus apytuštė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 rugsėjo 2010 - 12:13
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 19, 13:12)
Tik Tau ar ir Tavo strepsams g.gif  unsure.gif , tokios nuotaikos , kad gesnerijinių ekspozicija bus apytuštė unsure.gif

Tai, kad nebus kam nuvesti geliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 19, 13:12)
ausrazs, gražuoliai wub.gif , negi Saturn nepastebjau g.gif  unsure.gif
O Tu jau ruoši savo gles parodai? rolleyes.gif

Ačiū, na, turbūt nepastebėjai kažkaip ax.gif, buvo ant palangės netoli stovo. Parodai neruošiu, neturėčiau ką, mano įsivaizdavimas apie parodinius augalus "griežtokas", tad kandidatų, mano supratimu, neturiu. (tik kelios miniukės pasiruošusius keliauti su tavimi i kitus namus, jeigu ką...)

O gesnerijinių ekspozicija tikrai neturėtų būti apytuštė, vien vilniečių augintojų nemažai, turėtų augaliukų atitempti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 rugsėjo 2010 - 17:32
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 19, 15:27)
Tai, kad nebus kam nuvesti geliu  doh.gif

Gaila unsure.gif

Aš tai pati pirmą kart Į Vilnių susiruošus važiuot doh.gif
Labai noriu parodoj pabuvot, tai tuo pačiu ir kokią sanpauliją dar ne visai nupeipusią atvešiu blush2.gif

QUOTE(ausrazs @ 2010 09 19, 18:31)
Parodai neruošiu, neturėčiau ką, mano įsivaizdavimas apie parodinius augalus "griežtokas", tad kandidatų, mano supratimu, neturiu. (tik kelios miniukės pasiruošusius keliauti su tavimi i kitus namus, jeigu ką...)

Tas miniukes paimsiu mirksiukas.gif
Aij, aš tai nesu tokia "griežta" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 rugsėjo 2010 - 20:42
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 19, 21:41)
Aij, aš tai nesu tokia "griežta" blush2.gif

Tai, kad, ko gero, tavo gėlyne nėra "ant ko griežti". O pas mane - pati matei - ką ten į parodą veši...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 19, 22:03)
Tai, kad, ko gero, tavo gėlyne nėra "ant ko griežti". O pas mane - pati matei - ką ten į parodą veši...

Tai tik jau hihihi.gif blush2.gif , tikiuosi dar šį rudenį ir mano gėlyną susiruoši realiai apžiūrėt ax.gif
Na, žinai pirmą kart užėjus, sunku ir viską pastebėt blink.gif , šiek tiek apakus būni biggrin.gif
Man Tavo strepsiai gražūs wub.gif , nukirpus kokį prastesnį lapą, apdėt kiminukais ir vo didis.gif
Atsakyti
Abi siningijos su pumpuriukais assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 rugsėjo 2010 - 13:58
Dzūke, ačiū už gerus žodžius blush2.gif Na, pavyzdžiui, 'Jozef' visas apsipylęs pumpurais, bet per porą dienų gal tik pirmas žiedas išsiskleis. Tai va, visokiais būdais stengiasi išvengti parodos.

Kaip smagu dėl Tavo siningijų thumbup.gif Kiek žiūrėjau COUNTRY SHORTCAKE - labai labai graži (ateičiai rezervuojuosi auginuką)
Atsakyti
sveikos gėlininkės, kartas nuo karto užsuku pasidžiaugti jūsų žiedais wub.gif ir šį kartą prašau pagalbos, gal tarp jūsų yra kauniečių, na jei nėra, tai niekis, bet labai reikia patarimo, kur galėčiau įsigyti "Schultz" kombinuoto purškalo, kuris padėtų išgelbėti gėlytę nuo erkių? g.gif džiūsta lapukai jai, tai senesnėje temoje rekomendavote tą purškalą, bet buvo lyg pagerėjimas, o dabar matau, kad tikrai teks rimtai gydyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūkuotukė87: 20 rugsėjo 2010 - 20:38
Būna šito purškalo ir sodininkystės reikmenų, ir gėlių parduotuvėse. Ir nebūtinai to kombinuoto, jeigu tai erkės, jas gerai "ėda" ir tas pigesnis - "Schultz Insect Spray"
Atsakyti