Mano sieloj šiandien šventė
Vėl turiu 'Moroznyje Uzory' ir 'Vesenyje Griozy'. Puikios veislės, nuostabūs žiedai (kurių greitai sulauksiu). Dzūke, ačiū ačiū ačiū!
QUOTE(ausrazs @ 2011 03 25, 10:21)
Vėl turiu 'Moroznyje Uzory' ir 'Vesenyje Griozy'. Puikios veislės, nuostabūs žiedai (kurių greitai sulauksiu). Dzūke, ačiū ačiū ačiū! 
Gal dar kokios reikia
O šios lai sėkmingai auga ir žydi
Taip norėtųsi išsiųst gėlytes, bet orai gal dar nelabai
Kokių dar gražesnių? Man atrodo, nesu mačiusi gražiau ir sveikiau atrodančių jaunų strepsų
Būtent vienas iš jų išskleis pirmą šiemet streptokarpo žiedelį mano namuose
(Dzūke, tikiuosi, nepyksti. Nenoreciau per kurjeri ar uz duru
) Žinau, kad ne taip lengvai ir greitai strepsai užauga, norsi bent kažkiek už indelius, žemes kompensuoti, jau nekalbu apie auginimus rūpesčius ir pristatymą į vietą...)O dėl "dar ko nors" susilaikysiu. Mano jaunikliai stiebiasi, ir senius bandau reanimuoti peršaknydindama. Dar porą išlošiau aukcione, laukiu, kol orai atšils ir išsiųs. Man buvo LABAI SVARBU vėl turėti veisles, kurias labai vertinu, todėl ir džiaugiuosi, vis žvilgčioju į juos ant palangės - it didžiausią retenybę gavusi
(Dzūke, tikiuosi, nepyksti. Nenoreciau per kurjeri ar uz duru
Kur ir ką išlošei
Reik eit kišt strepsus į didesnius vazonus, kaži, šnd gera persodinimui diena
Reik eit kišt strepsus į didesnius vazonus, kaži, šnd gera persodinimui diena
Ebay aukcione Fernwood's Morning Sunshine ir Blushing Bride.
Pagal vieną internetinį Mėnulio kalendorių, kovo pabaigoje tinkamos sėjai, sodinimui ir persodinimui dienos yra 26 ir 31. Nežinau, ką rodo kiti, nepaisau tų dienų, gal todėl ir nevisada sekasi su augalais.
Ooops, pasirodo, gerai nenuziurejau, tos dvi dienos geros daržovių sėjai ir persodinimui, gėlių persodinimui palanki artimiausia balandžio 5. Ar verta tikėti?
Pagal vieną internetinį Mėnulio kalendorių, kovo pabaigoje tinkamos sėjai, sodinimui ir persodinimui dienos yra 26 ir 31. Nežinau, ką rodo kiti, nepaisau tų dienų, gal todėl ir nevisada sekasi su augalais.
Ooops, pasirodo, gerai nenuziurejau, tos dvi dienos geros daržovių sėjai ir persodinimui, gėlių persodinimui palanki artimiausia balandžio 5. Ar verta tikėti?
Gražūs
, kaiaš ten nesuprantu ir nemoku, tai ir nereikia
Šitoj vietoj tai gerai
Balanematė tą mėnulį, einu, nes verkiant reikia persodint
Balanematė tą mėnulį, einu, nes verkiant reikia persodint
QUOTE(ausrazs @ 2011 03 25, 12:21)
Kaip as jums pavydziu
Kitos savaitės antrą pusę prognozuoja jau šiltą
QUOTE(dzūkė @ 2011 03 25, 21:48)
kas nebetelpa siuskit man
QUOTE(dzūkė @ 2011 03 25, 20:48)
O kad tik greičiau sušiltų ir gėliukai galėtų keliauti
Na, parodykit kas nors žiedų kas turite