Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Širdis krauju sruva nuo tokiu grožiu. swoon.gif O čia mano paprastutis,bet mylimiausiasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 27, 20:52)
Širdis krauju sruva nuo tokiu grožiu. swoon.gif O čia mano paprastutis,bet mylimiausias

kad ir paprastutis, vistiek labai grazus smile.gif

Cia mano siandienos ziedeliai, dabar jau greit nauju nebesulauksiu verysad.gif
Samba
user posted image

Atsakyti
Saulyte8, simpatiškas žiedelis 4u.gif
Litux, žavingi žiedai wub.gif (deja, atrodo, aš tokių šiemet nebeturėsiu...)
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 03 28, 19:39)
Saulyte8, simpatiškas žiedelis 4u.gif
Litux, žavingi žiedai wub.gif (deja, atrodo, aš  tokių šiemet nebeturėsiu...)

Jei tik noresit butinai pasidalinsiu smile.gif Ko tos jusu gelytes siemet taip supyko, as atrodo jokio isskirtinio demesio joms neskyriau, bet patinka joms pas mane, aisku nusispjaunu per kairi peti
Atsakyti
Litux, matyt, jūsų ne tik lengva ranka strepsams, bet ir gera namų energija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 03 28, 20:41)
Litux, matyt, jūsų ne tik lengva ranka strepsams, bet ir gera namų energija smile.gif

Nezinau kaip tai paaiskinti, pas mano mama auga labai grazios ir veslios geles, bet tik nuvesk sanpaulija arba streptokarpa po keliu menesiu neberasi, nyksta nyksta ir nieko nepadarysi, bet ji vistiek juos bando prisijaukinti, tik deja nesekmingai hihihi.gif
Negi istikruju priklauso nuo kokios namu auros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Litux: 28 kovo 2011 - 20:23
QUOTE(Saulyte8 @ 2011 03 27, 18:52)
Širdis krauju sruva nuo tokiu grožiu. swoon.gif O čia mano paprastutis,bet mylimiausiasuser posted image

pala pala prie jūros gyvenam g.gif tuoj būsi nureketuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Litux @ 2011 03 28, 21:23)
Negi istikruju priklauso nuo kokios namu auros  g.gif

Manau, iš tikrųjų reikia pajausti augalą, rinktis tinkamą agrotechniką. Juk nevisus augalus auginame vienodai.
Atsakyti
O kaip suprasti "peršaknydyju"?Čia panašiai kaip sanpaulijas,nupjaunam krūmelį ir į vandenį g.gif
Atsakyti
Tai, panašiai kaip sanpaulijas. Tik ne krūmelį nupjaunu, o atskiriu auginį su keliais lapais. Jis turi tokį nedidelį kaip ir bendrą "kotelį". Aštriu peiliu nudrožiu suragėjusį sluoksnį iki "sultingų" audinių, šiek tiek apdžiovinu pjūvius ir nemerkiu į vandenį (nors tai galima), o dedu į kiminus. Laikyti pakankamai šiltoje vietoje (20-23 laipsnių), kur labai daug šviesos, net ne tiesioginių saulės spindulių. Šviesą gerai stimuliuoja išleisti šaknis, kaip ir drėgnas aplinkos oras (todėl auginį su indeliu dedu į plastikinį maišelį). Dabar, pavasarį, auginiai šaknis leidžia pakankamai greitai ir gerai.
Atsakyti
Aišku.Deja ,turėjau vienintelį,bet nebėra,nors spėjau lapelį nusikirpt,bet ir tas sergantis.Turbūt,nieko doro nebus verysad.gif
Atsakyti
Bandykite ir su sergančiu. Galima jo nesveikas vietas išpjauti, o sveikas dalis bandyti įšaknydinti. Šaknis dažniausiai išleidžia ir gana maži strepso gabaliukai, svarbu, kad didesnė fragmento dalis kyšotų iš po kiminų ar durpių ir gautų pakankamai šviesos.
Atsakyti