Super
Spalva nuotraukoje, manau, tikroviška. Mano lašišinė, tiesa, kitos veislės, atrodė visiškai rožinė, net užuominos į lašišinę nebuvo
Gal ir tikroviška ar bent jau labai panaši
, man ji tokia "ružava ružava", tikėjausi kitokio atspalvio, šiek tiek oranžinio
, bet gal dar subręs. Nes Jealous Heart su branda parausvėjo
oi koks grazus ziedelis
as rytoj ikelsiu savo, laukiu nebesulaukiu kol visiskai prasiskleis
as rytoj ikelsiu savo, laukiu nebesulaukiu kol visiskai prasiskleis
Mes irgi laukiam
Gal kaip tik rytoj jau bus prasiskleidę?
QUOTE(ausrazs @ 2011 03 25, 11:21)
Mano sieloj šiandien šventė
Vėl turiu 'Moroznyje Uzory' ir 'Vesenyje Griozy'. Puikios veislės, nuostabūs žiedai (kurių greitai sulauksiu). Dzūke, ačiū ačiū ačiū! 
kaip aš laukiu kada irgi galėsiu taip spygaut iš džiaugsmo sulaukus siuntinėlio iš dzūkės
aš daabar gėriuos savo žiedeliais beveisliukais
QUOTE(dzūkė @ 2011 03 25, 15:45)
Taip norėtųsi išsiųst gėlytes, bet orai gal dar nelabai
laukiu nesulaukiu šilumos. Jau ir vazonėliai suruošti laukia atvykėlių
QUOTE(Litux @ 2011 03 27, 10:03)
grazuoliukas
O as pikta ant savu, labai daug sia ziema praradau, dar taip nebuvo
greita paroda, o jie sau miega
QUOTE(skarpionuke @ 2011 03 27, 11:30)
grazuoliukas
O man net paciai keista, kaip Moroznyje Uzory ir Vesenyje Griozy bujoja, pernai rudeniop tik pasodinti is lapeliu, kitos veisles sodintos tuo paciu laiku, ryskiai mazesni augaliukai.
Manau organizatoriai nepriestaraus
Lietuvos orchidėjininkų draugija kviečia į egzotinių augalų parodą Žali horizontai.
Paroda vyks Kaune, PLC Mega renginių ir ekspozicijų salėje antrame aukšte.
Taigi visus visus nepakartojamo grožio mylėtojus kartu su savo išpuoselėtais ir vertais pasididžiavimo augintiniais kviečiame balandžio 15 17 dienomis dalyvauti nepakartojamoje žiedų ir žalumos šventėje.
Jei auginate sanpaulijas, vabzdžiaėdžius, kaktusus, sukulentus, orchidėjas ar bet kuriuos kitus žydinčius, žaliuojančius, įdomius ar įprastus augalus, tikimės, kad šiuo grožiu pasidalinsite ir su parodos lankytojais.
Parašykite mums, ką auginate, kas puošia Jūsų namus - bendromis jėgomis padarysime taip, kad Jūsų augalais galėtų pasigėrėti ir kiti.
Smulkesnės informacijos ieškokite Lietuvos orchidėjininkų draugijos svetainės forume , el. paštu augalu.paroda@gmail.com, telefonais 8614 08790, 8685 57523
Linkime smagaus pasiruošimo įkarščio.
Lietuvos orchidėjininkų draugija kviečia į egzotinių augalų parodą Žali horizontai.
Paroda vyks Kaune, PLC Mega renginių ir ekspozicijų salėje antrame aukšte.
Taigi visus visus nepakartojamo grožio mylėtojus kartu su savo išpuoselėtais ir vertais pasididžiavimo augintiniais kviečiame balandžio 15 17 dienomis dalyvauti nepakartojamoje žiedų ir žalumos šventėje.
Jei auginate sanpaulijas, vabzdžiaėdžius, kaktusus, sukulentus, orchidėjas ar bet kuriuos kitus žydinčius, žaliuojančius, įdomius ar įprastus augalus, tikimės, kad šiuo grožiu pasidalinsite ir su parodos lankytojais.
Parašykite mums, ką auginate, kas puošia Jūsų namus - bendromis jėgomis padarysime taip, kad Jūsų augalais galėtų pasigėrėti ir kiti.
Smulkesnės informacijos ieškokite Lietuvos orchidėjininkų draugijos svetainės forume , el. paštu augalu.paroda@gmail.com, telefonais 8614 08790, 8685 57523
Linkime smagaus pasiruošimo įkarščio.
QUOTE(Litux @ 2011 03 27, 09:03)
Kiek daug pumpurų
Litux, nuostabūs žiedai
Labai džiaugiuosi, kad jums puikiausiai sekasi su strepsais 
Papildyta:
Skarpionuke, suprantu ir užjaučiu
Pas mane pas pats: žiema praėjo ne be netekčių (ir labai brangių), ir dabar pavasarį augalai neskuba atsigauti, gražiai leidžia jaunus lapelius tik vienas iš senių, kitus peršaknydinu, gerai, kad dar naujas šaknis leidžia. Pernai laikiau stelaža, buvo bet sausa ir galbūt per šilta, tik šviesos užteko. Šiemet suaugusius - vien ant palangių, gal ne tiek šalta buvo, kiek per mažai šviesos, o dar iš rudens ir nepersodinau, manau, sename substrate šaltokoje aplinkoje ir grybinės ligos galėjo užsiveisti... Na, kas čia žino, kas jiems nepatiko, šiemet bandysiu daryti dar kitaip.
Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2011 03 27, 10:30)
Skarpionuke, suprantu ir užjaučiu
Linkiu, kad visoms kuo greiciau atsigautu gelytes is po ziemos
ir dziugintu ziadais