Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

QUOTE(Litux @ 2011 03 28, 18:05)
kad ir paprastutis, vistiek labai grazus  smile.gif

Cia mano siandienos ziedeliai, dabar jau greit nauju nebesulauksiu  verysad.gif
Samba
user posted image

QUOTE(ausrazs @ 2011 03 28, 18:39)
Saulyte8, simpatiškas žiedelis 4u.gif
Litux, žavingi žiedai wub.gif (deja, atrodo, aš  tokių šiemet nebeturėsiu...)

ačiuks

QUOTE(dzūkė @ 2011 03 29, 21:46)
Na, matai kiek auginimo įgūdžių turi biggrin.gif
Praeitą vasarą mano trys tik parsivežti strepsai vienas po kito numiro, nesuprasi, gal perliejau ar ką...net gėda buvo blush2.gif , bet laiku spėjau po lapą nuskint ir veisles išsaugojau karsta.gif
Papildyta:
Saulyte8 ir Litux Samba gražūs wub.gif
Dažnai persodinėt man kažkaip irgi nesigauna blush2.gif , dvimečių strepsų šaknys jau buvo pro vazono dugną išlindę-teko persodit cool.gif
Na, tų metų bėgyje du kart buvo persodinti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 03 28, 21:25)
pala pala prie jūros gyvenam g.gif tuoj būsi nureketuota  lotuliukas.gif

Aš prie šventosios juros o Jus
Atsakyti
laba diena, aš atlekiu pasidžiaugt savu 'grobiu' wub.gif tik tarp naujo 'grobio' įsimaišius mano žydinti beveisliukė (balta, žydi jau kelios savaitės ir dar pupmurų pilna)

ačiū, besidalinančiom šiuo gėriu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Musiukass, smagu 4u.gif Gal galėtumėt vardais apie savo grobį ax.gif (Aš irgi laukiu saviškio blink.gif )
Atsakyti
Musiukass, o žiedai tikrai visai neblogai kelionę atlaikė biggrin.gif

Mano jaunimas, belaukdamas naujų šeimininkų sužydėjo,net nepersodintas blush2.gif
Sniegirinaja Staja
user posted image

Čia viena iš pirmųjų, patekusių į mano namus, vėl pradeda žydėjimą
Double Scoop
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 03, 13:26)
Musiukass, smagu 4u.gif Gal galėtumėt vardais apie savo grobį ax.gif (Aš irgi laukiu saviškio blink.gif )

dėkui 4u.gif
Grobis: Snegirinaja staja, Moroznyje uzory, Stefania, Brystols Psychedelic Sun, Jelaous Heart ir Vesenije Griozy

Dzūke, tikrai puikiai atrodančios parkeliavo. Tik kad ir kaip džiaugiuos žiedeliais ir pumpurais galvoju gal geriau juos nuraškyt, kad prigyjimas būt lengvesnis? Ar visai nebūtina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 03 balandžio 2011 - 13:00
Musiukass, neblogai užderėjo thumbup.gif Dzūke, kaulysiu 'Double Scoop' lapuko, maniškiui buvo amen
Dzūke, 'Sniegirinaja Staja' pražydo su fantasy - neįžiūriu blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 03 balandžio 2011 - 13:18
Musiukass, nežinau dėl to išskynimo. Žemių manau labai nenupurtei ir liko tam gniužule g.gif , ta gal nepajaus didelio persodinimo streso.Nors manau jos tik turėtų džiaugtis išsilaisvinę iš "kalėjimo" biggrin.gif
Kiminus tikiuosi nukrapštei nuo apačios, nes nenorėjau aš tan nieko judint blush2.gif

ausrazs, ant vieno vos matosi fantazy, ant kito kaip ir ne, trečias skleidžiasi lyg ir su mažu dryželiu. Senasis motininis augalas žydėjo įvairiai ir su, ir be.G al priklauso nuo metų laiko, šilumos, šviesos ir pan. g.gif
Tiesiog nebūna žiedai kaip sukirpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 03 balandžio 2011 - 15:13
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 03, 14:15)
Dzūke, kaulysiu 'Double Scoop' lapuko, maniškiui buvo amen
Dzūke,

kaulyciau ir as, nes irgi nebeturiu, bet negi viena siustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 04 03, 16:22)
kaulyciau ir as, nes irgi nebeturiu, bet negi viena siustis  g.gif

O į parodą neplanuoji g.gif , aš kaip niekad nusiteikus važiuot, nors normalių augalų ir neturiu hihihi.gif , bet kaip žiūrovė tikrai planuoju, nes visokios savo veiklos prisižadėjus atvežt lotuliukas.gif
Gal kaip tyčia neišeis, nes su sveikata kažkokios nenormalybės vėl ima reikštis unsure.gif

Galim kokius mainus padaryt ax.gif
Turiu ir vaikučių, bet kai pats augalas pagal kitus smulkus, tai tie vaikučiai vis dar tokie skurdukai atrodo unsure.gif , laukiu kada įbujos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 03, 16:12)
Musiukass, nežinau dėl to išskynimo. Žemių manau labai nenupurtei ir liko tam gniužule g.gif , ta gal  nepajaus didelio persodinimo streso.Nors manau jos tik turėtų džiaugtis išsilaisvinę iš "kalėjimo" biggrin.gif
Kiminus tikiuosi nukrapštei nuo apačios, nes nenorėjau aš tan nieko judint blush2.gif

kiminus nukrapščiau, o žemes visas palikau smile.gif Gerai, kad nejudinai, aš labai apsidžiaugiau ta saujele buvusia blush2.gif bus orchidėjom, jei bėdų nutiks rolleyes.gif Škias žiedus paliksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 03, 16:43)
O į parodą neplanuoji g.gif , aš kaip niekad nusiteikus važiuot, nors normalių augalų ir neturiu hihihi.gif , bet kaip žiūrovė tikrai planuoju, nes visokios savo veiklos prisižadėjus atvežt lotuliukas.gif
Gal kaip tyčia neišeis, nes su sveikata kažkokios nenormalybės vėl ima reikštis unsure.gif
Galim kokius mainus padaryt ax.gif

Butinai vaziuosiu, jei ne su strepsiais, tai bent pasiziureti
tai jau vaikiuka man palik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 03, 12:59)
laba diena, aš atlekiu pasidžiaugt savu 'grobiu'  wub.gif

Sveikinu, geras grobis thumbup.gif
Atsakyti