Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

QUOTE(evers @ 2010 09 03, 13:18)
terasdavau tuos kuriu jau turejau..naujoviu pas mus suziburiu nerasi..

Įtariu ir Jūsų turimi buvo dailūs, gerai žydintys augaliukai. Naujovių sąvoka skirtingiems žmonėms, matyt, reiškia skirtingus dalykus. Lietuvoje yra daug streptokarpų veislių, jei ne augalą, tai lapų galima nesunkiai surasti. Yra galimybių įigyti ir iš užsienio, internetinės prekybos būdu.
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 01, 13:39)

Aš savo streptokarpyne turiu netekčių, brangių netekčių verysad.gif

na siais metais turbut mes visos turime netekciu verysad.gif

QUOTE(evers @ 2010 09 03, 11:29)
...strepsai kazkada buvo didele silpnybe...bet kadangi ilgalaik nieko gero negavau tai kazkaip baigia preit...

Pritariu ausrazs, kad turbut netokia jau ir didele silpnybe buvo, nes kai uzsinori, tai galima ir is uzsienio atsisiusti jei Lietuvoje nieko naujo neberandi. Juk kaskas tas naujoves turi atsivesti, kad ju butu.
Labai idomu butu suzinoti kokiu veisliu pas jus yra, gal ir mus kas sudomins.
Atsakyti
Rudeninis žydėjimas
Double Scoop
user posted image
Winter
user posted image
Red Salmon
user posted image
Burgundija
user posted image
Atsakyti
ausrazs grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 03, 16:14)
na siais metais turbut mes visos turime netekciu  verysad.gif
Pritariu ausrazs, kad turbut netokia jau ir didele silpnybe buvo, nes kai uzsinori, tai galima ir is uzsienio atsisiusti jei Lietuvoje nieko naujo neberandi. Juk kaskas tas naujoves turi atsivesti, kad ju butu.
Labai idomu butu suzinoti kokiu veisliu pas jus yra, gal ir mus kas sudomins.

is uzsienio siustis silpnybes neuztenka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 09 06, 11:09)
is uzsienio siustis silpnybes neuztenka...  rolleyes.gif

O iš Lietuvoje esančių veislių Jūsų jau niekas nedomina? blink.gif g.gif

Ačiū, Skarpionuke blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 rugsėjo 2010 - 10:56
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 06, 11:51)
O iš Lietuvoje esančių veislių Jūsų jau niekas nedomina? blink.gif  g.gif

dabar jau nebe..pribleso noras..kai matau grazu- sirdele suspaudzia ,kazkas sukirba,bet atsispiriu, sanpaulijom uzleido strepsai vieta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
ausrazs, kiek žiedų!!! thumbup.gif

Man kaip tik strepsiai ima viršų ax.gif , kad tik pasisektų, nes dauguma tik laukime blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 06, 13:39)
Man kaip tik strepsiai ima viršų ax.gif , kad tik pasisektų, nes dauguma tik laukime blush2.gif

drinks_cheers.gif Tikiuosi viskas pasiseks
ausrazs, mano mazyle episcia is Maskvos zydi, o kaip taviske. Galetum parodyti mazyles sininngias, kaip jos blush2.gif
Atsakyti
Maniškė nežydi, bet man ir nelabai įdomūs tik ritlenių žiedai biggrin.gif Išties fainas augaliukas, nes tikrai kompaktiškas. Paklausei, tai iškart nuskuodžiau fotkinti, per skubėjimą net ryškumą "pamečiau" blink.gif
user posted image
O minisiningijos štai tokios dabar, atrodo tikrai nepalyginamai geriau, nei ką tik atkeliavusios. ne viena nežuvo, yra vos pastebimas augimas: kelios išleido mažulyčius viršūninius lapelius
user posted image

Dar paprašom, kad Dzūkė savo parodytų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 rugsėjo 2010 - 17:25
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 06, 18:13)
drinks_cheers.gif  Tikiuosi viskas pasiseks

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ausrazs @ 2010 09 06, 18:24)

Dar paprašom, kad Dzūkė savo parodytų blush2.gif

Atrodom va taip biggrin.gif - Country Shortcake ir Ozark Purple Zebrauser posted image
ausrazs, tu jas šiltnamiukyj laikai g.gif , šiandien visą dieną atidarytą laikiau ir apvyto tamsiosios didieji lapai.
Atsakyti
Dzūke, atrodo labai šauniai thumbup.gif
Aš dar laikau šiltanamiuke, bet jau gerokai padidinau "vėdinimo" laiką: išbūna "atviram ore" ir visą dieną. Buvau kelias atkapsčiusi: plonytės šaknytės jau tyra
Atsakyti