Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Tikiuosi, ten aplipimas ne kenkėjais, gal koios vermikulito kruopelės g.gif Tas žmogus prekiauja ir per ebay, reitingas - labai teigiamas.
Ten visos kainos - doleriais, juk Amerika mirksiukas.gif tarptautinis siuntimas, kaip nurodoma, 13,50 USD
Atsakyti
O tu kanors isirinkai, gal dar dzūkė susigundytu prisideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 08, 13:56)
O tu kanors isirinkai, gal dar dzūkė susigundytu prisideti  blush2.gif

O jūs čia jau taip rimtai? unsure.gif
Atsakyti
Gal pabandymui porą užsisakyčiau, įdomu, kokios būklės atkeliautų, ar ne kokios apipelijusios tos "bulvytės". Dar labai noriu kolerijų, gal sudalyvausiu kokiame nors aukcione, jeigu labai neužkils kainos

Kol kas pas mane žydi tik viena
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 08, 14:04)
Gal pabandymui porą užsisakyčiau, įdomu, kokios būklės atkeliautų, ar ne kokios apipelijusios tos "bulvytės". Dar labai noriu kolerijų, gal sudalyvausiu kokiame nors aukcione, jeigu labai neužkils kainos

Kol kas pas mane žydi tik viena

O siuntimo kaina priklauso nuo kiekio, tai gal rimtai organizuojames, kaip galvojat
Kaip fainai zydi thumbup.gif
Atsakyti
ausrazs, tikrai gražiai žydi bigsmile.gif thumbup.gif

Aš vis galvoju, kada dabar auginamoms siningijoms prasidės ramybės periodas, ar jos suspės nors kokį gumbą užaugint g.gif unsure.gif
Kiek suprantu auginimas kaip normalių gloksinijų, tik čia mini blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 08 rugsėjo 2010 - 13:22
Ačiū už pagyras. Dabar jaunos esančios siingijos gumbo galbūt nespės užauginti bet jau maniškių šaknelės kol kas labai menkos.(Bandysiu pratęsti vegetaciją su dirbtiniu apšvietimu).
Klausimas - ar verta siųstis dabar. Dienos jau trumpėja, orai vėsta. Jauniems augaliukams (jei prasikals iš gumbo), reikia gero apšvietimo, kitaip ilgai bus tik "žolė". Na, galima tuos gumbus parsisiuntus laikyti iki pavasario...

Apie visas užsakymo sąlygas ten parašyta. JAV siuntimo kainos priklauso nuo kiekio, tarptautinėms siuntoms - minėta suma iki 30 gumbelių. Šiaip ebay.com mačiau ir daugiau pardavėjų
Atsakyti
Laikysiu saviškes prie kompo, čia įprastai būna įjungtas papildomas apšvietimas lotuliukas.gif

Aš gi durnelė kiminais apsukau tuos stiebelius, tai dabar negalėsiu apžiūrėt kokie ten reikalai su šaknelėm unsure.gif
Atsakyti
Neturiu jokies patirties su sininngijomis, todel pasikliausiu tavim. Gal tu geriau zinai kaip elgtis del siuntimo blush2.gif O gal ta "zole" iki pavasario gumba pasiaugins g.gif
Ai man kaip mazam vaikui uzsinori nors s..... blush2.gif
Atsakyti
Dzūke, o pas Tave prie kompo - dienos šviesos lempa?
Skarpionuke, na, jeigu labai norisi, tai galim siųstis. Aš irgi patirties neturiu unsure.gif, bet nuo norų tai neapsaugo ax.gif
Atsakyti
dzūkė o kaip tu jungies g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 08, 14:43)
Dzūke, o pas Tave prie kompo - dienos šviesos lempa?

Aha, bet jaučiu vyras mane neštų iš po rankų su visom siningijom lotuliukas.gif
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 08, 14:4)
dzūkė o kaip tu jungies  g.gif

Aš virpu lotuliukas.gif

Pasakykit griežtą žodį, jog atidedam pavasariui doh.gif
Atsakyti