Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

Vadinasi paskutinis zodis lieka ausrazs biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik nulėkiau pažiūrėt savo augintinių lotuliukas.gif ir žinot ką blink.gif arba man haliucinacijos, arba vos įžūrimas pumpuras blink.gif .... greičiausiai vaidenasi unsure.gif

Vsio, einu prie kašikų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 08 rugsėjo 2010 - 13:57
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 08, 14:56)
arba man haliucinacijos, arba vos įžūrimas pumpuras blink.gif .... greičiausiai vaidenasi unsure.gif
Vsio, einu prie kašikų cool.gif

Tikekimes, kad nesivaidena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 09 08, 15:03)
Tikekimes, kad nesivaidena  bigsmile.gif

g.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, žodžiu - kaip noritte. Dzūke, tai pumpuras 4u.gif Mano irgi kelios turi (viena iš pat pradžių buvo su žiedu, kuris neprasiskleid), tik jau tokie mikroskopiniai.... Fiftyfifty - arba išsivystys, arba nudžius - matysim
Atsakyti
Šitos pumpuras buvo kažkoks padžiūvęs, pašalinau..
user posted image
O iš šito gal ir bus žiedas
user posted image
Atsakyti
Dabar, rudenį, 'Ametistovyje Rossypi' įgavo ryškią spalvą, kokios per visą vasarą nebuvo (gal kd buvo karščiai g.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 10 rugsėjo 2010 - 10:39
Gražiai žydi 4u.gif

Mano Moroznyje Uzory patamsėję, apatinėj dalyj net tinklelio nematyt, bet gal dėl to, kad žiedai maži, jie kažkaip neišsivysto/neužauga unsure.gif Dabar žiūriu nauji pumpurai sudžiūvo. Kažkas negerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 rugsėjo 2010 - 11:33
Ačiū, Dzūke ax.gif
Buvo, kad ir maniškių pumpurai sudžiūdavo, nežinau, kodėl
Atsakyti
Siandien gavau zinute is vienos merginos, kad nepavyko padauginti sininngiju doh.gif Taip, kad Bulgarija atkrito verysad.gif
Atsakyti
Skarpionuke, labai nesisielok, anksčiau ar vėliau turėsi. Gal net geriau, kad ne prieš žiemą.
Atsakyti
Tema nurimusi... Ruduo? Gesnerijinių mėgėjos ruošiasi parodai? Prispaudė žemės ūkio darbai?

SMOOCHED
user posted image
SATURN
user posted image
BELLA
user posted image
Atsakyti