Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

Ieškau ir aš draugų "vaikų darželiui". Dalyvei - trys mėnesiai, vieta - miškas prie Vasaros estrados (arba prie Studlendo), Klaipėda.

user posted image

Jei kas nori prisijungti, laukiu AŽ smile.gif
Atsakyti
O, geras. Man labai reikės draugelių prie estrados miško, bet tik gegužės mėnesį. Jeigu draugija dar bus reikalinga ir jos nebrokysit, norės prisijungti visa gauja mažyčių pseudokovinių trimėnesinių (Stafordšyro bulterjerų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2011 02 24, 15:15)
O, geras. Man labai reikės draugelių prie estrados miško, bet tik gegužės mėnesį. Jeigu draugija dar bus reikalinga ir jos nebrokysit, norės prisijungti visa gauja mažyčių pseudokovinių trimėnesinių (Stafordšyro bulterjerų) 4u.gif

Draugijos nebrokyjam biggrin.gif turėsiu minty 4u.gif
bet o gal yra norinčių susitikt dabar, turiu omeny, ne po trijų mėnesių?
Atsakyti
Jungiame ir mes 4u.gif Nebijantiems skardžiabalsės hiperaktyvios VA kalytės, ieskom draugijos pasilakstymams, dūkimams bei draugiškiems pasigalinėjimams. Vilniuje laukuose tarp Justiniškių ir Buivydiškių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 24 vasario 2011 - 15:38
Vokietuke ir prancūzas ieško draugų pasivaikščioti ir pažaisti ax.gif
Atsakyti
ieskom nauju mazu draugu pasivaikciojimui Kauno centre, ramybes parke
Atsakyti
Gal kas į vakarą norėtų prie IX forto pasiganyt?
Atsakyti
Mes taip pat ieskome pasivaiksciojimu draugu kur nors aplink IX forta ax.gif Geriau butu berniukai ir ne labai mazi mirksiukas.gif Jei bus norinciu tai laukiam AZ.
Atsakyti
Mes ieskom draugu draugystes parke Kaune. 4 men dobermaniukas smile.gif
Atsakyti
Šį šeštadienį, 2010-03-05 apie 13 val. organizuojame įvairaus plauko šunų mytą Ozo kalvose. Labai laukiam visų norinčių smile.gif Susitikimo vietą dar derinsime.
Atsakyti
QUOTE(Zauber @ 2011 03 01, 13:43)
Šį šeštadienį, 2010-03-05 apie 13 val. organizuojame įvairaus plauko šunų mytą Ozo kalvose. Labai laukiam visų norinčių smile.gif Susitikimo vietą dar derinsime.

jei kam neaišku kur, tai šitame vilniaus plote: http://maps.google.c...m...mp;t=h&z=15
smile.gif
Atsakyti
jeigu kas mane su nediduku šuneliuku prigriebtų nuo Savanorių pr., mielai prisijungtume 4u.gif
Atsakyti