Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

Jau pasikeite planai, galiu si savaitgali meeta daryti ir as biggrin.gif Tai kur tinkames?

As turiu kelis pasiulymus, gal dar kas turit pasiulymu prisijunkit:

Kleboniskio miskas
Panemunes silas
9 fortas

4u.gif
Atsakyti
Man tiktu nebent Kauno pilyje nes palyginus netoli pesčiai ateiti o važiuoti autobusu neišeina. Net su prancūzu nes išvijo iš autobuso o apie vokietę nė nekalbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 02 kovo 2011 - 14:57
QUOTE(Rodnega @ 2011 03 02, 15:56)
Man tiktu nebent Kauno pilyje nes palyginus netoli pesčiai ateiti o važiuoti autobusu neišeina. Net su prancūzu nes išvijo iš autobuso o apie vokietę nė nekalbu

biggrin.gif Na zodziu as su masina, man nesvarbu kur atvaziuot, prisiderinsiu prie visu kitu kaip nuspres dauguma. 4u.gif

Tai kaip kitos? bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki, visi ieskosi ir as paieskosiu, gal ka surasiu smile.gif kas Jonavoje noretu kartu pasivaikscioti? Pas mane 4 men dobermaniukas. Laisva bunu darbo dienomis apie 18 val, savaitgaliais pagal susitarima galima. Kas susidomejo rasykite i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nnerija: 02 kovo 2011 - 15:13
QUOTE(Rodnega @ 2011 03 01, 19:02)
Kur jums būtu patogu susitikti?  smile.gif

apgailestauju, bet šią savaitę jau niekaip negalėsiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 02 kovo 2011 - 20:47
Mes ieškom kas norėtų ir galėtų atvykt pabėgiot su mūsų lebradoru Noreikiškėse 4u.gif vietų gerų čia daug, laukai, žmonių praktiškai nėra. viena pieva didelė yra atitverta tvora nuo gatvės, saugu šuniams lakstyti smile.gif galim savaitgaliais ilgesniam laikui susitikti. O gal kaimynų šailimais atsiras kurie šuniukus turit ir norės kartu pasivaikščioti ir pažaisti 4u.gif
Atsakyti
Manau man kleboniškio miškas, aš su saviške bučiau biggrin.gif
Atsakyti
Man tinka kleboniskio miskas irgi, kas dar jungiasi? bigsmile.gif
Ale tik maniskis dar jaunas, tai gal ne visi nores su mazyliu draugauti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2011 03 02, 22:23)
Man tinka kleboniskio miskas irgi, kas dar jungiasi?  bigsmile.gif
Ale tik maniskis dar jaunas, tai gal ne visi nores su mazyliu draugauti ?  ax.gif

Jei pasikeistų planai praneščiau smile.gif Štai per meteo žada sekmadienį saulute ir -2 tai gal sekmadieniui organizuokim ? g.gif

Mano "mažoji" 9mėnsesių biggrin.gif
Atsakyti
Šį šeštadienį, 2010-03-05 13 val. organizuojame įvairaus plauko šunų mytą. Labai laukiam visų norinčiųsmile.gif
Susitinkam Ozo kalvose (Šeškinės laukuose) prie prūdelio (užšalęs, nesimato, yra sūpynės ir suoliukai). Viena kolona išeina nuo Kęsto dresūros aikštelės (prie Geležinio vilko g), kita-iš Neste degalinės, Stanevičiaus 24a. 12.45. Būtų gerai,kad dalyvaujantys prisirašytų, iš kur pajudės, kad palauktume. Galima, be abejo, ir savarankiškai ateiti smile.gif

Atsakyti
Mes norėtumėm prisijungti "Ozo Kalvų" susitikime. mirksiukas.gif rolleyes.gif
P.s.: mes ateitume prie prūdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrigitaM: 03 kovo 2011 - 17:49
QUOTE(BrigitaM @ 2011 03 03, 17:46)
Mes norėtumėm prisijungti "Ozo Kalvų" susitikime.  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
P.s.: mes ateitume prie prūdo.

Smagu. Labai lauksim smile.gif
Atsakyti