Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(dantuku feja @ 2011 02 16, 10:54)
Sveiki  4u.gif

Senai čia buvau užsukusi smile.gif

Mes taip pat žadam į Panevežį keliauti, visa šeimyna susirinks wink.gif 2 broliai ir mama Afinos va dar ir Rumba sutiksim smile.gif Turėtų būti smagu.

Tik nelabai dresuota mūsų Afina  blush2.gif  vis ner kada, akytės labai ruduoja...tai ir maistelį pakeicčiau ir valau dažnai,bet vis nubėga tas rudumas per visa plauko ilgį. Penktadienį kirpsimės, pažiūrėsim,gal apsikirps truputį tas rudėsis...

Afina daro ir ant palutės ir karatis bet kur,kai neišvedu į lauką.Griaužia viską ir sienas mėgsta ir baldus, o sūnaus žaislai pats skanumėlis. Aišku stengiamės sudrausmint, ir paduot jai jos žaislą.Aš net medinį kaulą jai nupirkau ir vis tikiuosi,kad jai praeis tas graužimas,nes tik neseniai iškrito paskutinis pieninukas.

Linkėjimai visiems bišoniukams ir Jų augintojoms  4u.gif

Sveika , dantuku feja smile.gif o tai labai smagu !!! pasimatysim wink.gif 4u.gif Jusu Afina turbut dar mazyliu klasej bus taip ? akytes ir mano Pugai ruduoja , mane tie rudavimai jau ima erzinti , ir aplink snukuti truputi ruduoja. o Sandrutes su Rumba nebus Panevezyj sad.gif o koki maistuka duodat Afinai ?
Papildyta:
Kaip Flintukui sekasi ? bigsmile.gif ar padeda tie juros kopustai nosyte pajuodint ? nes mano Pugos tai visai ruzava jau biggrin.gif laukiam vasaros vacation1.gif gal patamses ant saulutes smile.gif
Atsakyti
O kur Dinutes seimininke dingus ? kaip Dinute gyvena ? 4u.gif
Atsakyti
Na va Pugute po kirpyklos jau smile.gif o kiek bisonu siandien maciau bigsmile.gif ir Rumba ir Afina smile.gif Rumba tai pyko ant Pugos biggrin.gif urzge kaip pamate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste.u @ 2011 02 17, 09:43)
Sveiki visi  4u.gif
Gal atsirastu koks patinelis norintis susilaukti atzaleliu?  g.gif Maniske bisoniuke Benita yra 2metu ir 7 men. su kilmes dokumentais, bet parodose nedalyvavusi, todel suniukai bus be dokumentu. Reiktu kazkaip iki sekmadienio vyra surast. jei yra norinciu skambinkit 868650205.

O jūsų Benita kartais ne Alvydos Tinos vaikas? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 17, 16:48)
Sveika , dantuku feja smile.gif o tai labai smagu !!! pasimatysim wink.gif 4u.gif  Jusu Afina turbut dar mazyliu klasej bus taip ? akytes ir mano Pugai ruduoja , mane tie rudavimai jau ima erzinti , ir aplink snukuti truputi ruduoja.  o Sandrutes su Rumba nebus Panevezyj sad.gif  o koki maistuka duodat Afinai ?
Papildyta:
Kaip Flintukui sekasi ?  bigsmile.gif  ar padeda tie juros kopustai nosyte pajuodint ? nes mano Pugos tai visai ruzava jau  biggrin.gif  laukiam vasaros  vacation1.gif  gal patamses ant saulutes smile.gif

Taaaip, Afina vietoj Rumbos parodoj sutiks Pūgą biggrin.gif
O mes vėl praleidžiam parodą, nes mat Rumba labai nelaiku sugalvojo keisti kailį doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 18, 18:49)
Na va Pugute po kirpyklos jau smile.gif o kiek bisonu siandien maciau  bigsmile.gif  ir Rumba ir Afina smile.gif Rumba tai pyko ant Pugos  biggrin.gif  urzge kaip pamate  biggrin.gif

Matei, kokia Rumba plika biggrin.gif Tokia be kailio turbūt dar niekada nebuvo biggrin.gif Juokinga ji man dabar, bet kaip patogu, jei nevesčiau į parodas, visada tokį kailio ilgį laikyčiau smile.gif
Rumba balsą rodo biggrin.gif Mačiau ir aš Pūgutę šiandien, grožis gražumėlis smile.gif Bet irgi gana trumpokai nukirpo, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 02 18, 23:23)
O jūsų Benita kartais ne Alvydos Tinos vaikas?  g.gif  smile.gif
Papildyta:
Taaaip, Afina vietoj Rumbos parodoj sutiks Pūgą  biggrin.gif
O mes vėl praleidžiam parodą, nes mat Rumba labai nelaiku sugalvojo keisti kailį  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Matei, kokia Rumba plika  biggrin.gif Tokia be kailio turbūt dar niekada nebuvo  biggrin.gif Juokinga ji man dabar, bet kaip patogu, jei nevesčiau į parodas, visada tokį kailio ilgį laikyčiau smile.gif
Rumba balsą rodo biggrin.gif Mačiau ir aš Pūgutę šiandien, grožis gražumėlis smile.gif Bet irgi gana trumpokai nukirpo, ar ne?

Zinok man visai graziai Rumba atrode ir tikrai nera ten taip ruda aplink snukuti, kaip kad nupasakojai biggrin.gif tokia kaip Alvyda sake leliukas dabar , su trumpais plaukuciais 2.gif nieko uzsiauginsit kaili 4u.gif Aga balseli parode, kai Puga visai arti prinesiau prie Rumbos , bet taip tik truputi suurzge , matyt jau buvo iskankinta Alvydos biggrin.gif o Puga sikart mazai nukirpo , bent jau man taip atrodo, ana karta per kauno paroda uzpakalis buvo zymiai trumpiau nukirptas , man gal net graziau kai trumpiau apkerpa. Siaip idomu koks yra tas pats pats standartas, gal tik dideli salma ant galvos reikia palikti o visur kitur gerokai nutrumpinti ta prasme ties uzpakaliu. Na bet siaip esu patenkinta smile.gif Labai tikiuosi, kad Rumbai ataugs plaukuciai iki Vilniaus parodos . Puga miega dabar ir taip juokingai miegodama loja biggrin.gif o siaip tai jau rujos laukiam , bet nesulaukiam kazkaip dar..
Atsakyti
Sveiki,

Vakar ir as maciau Puga, grazuolė tikra ir aisku draugiska kaip ir visi turbut bisoniukai smile.gif
Ten dar vienas buvo narve,bet nepaklausiau vardo,gal ten ir buvo Rumba?
As Afina palikau 3 ir pasiemiau tik po 7 smile.gif bet visai kita suniuka,trumpai ir graziai apkirpta....viskas puikiai,jau si kart nesusistresavusi,kaip praeita karta buvo. visa savaite nelabai valge,nezaide,vis uodegyte laize,kramte.....

Na sulauksim pavasario,gal Kaunietes kokiam Azuolyne su savo pukiais susitiksim wink.gif
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2011 02 18, 23:23]

Labutis visoms 4u.gif
Taip musu Benute Tinos dukryte mirksiukas.gif ar tikrai nei viena nezinot kokio patinelio? Taip gaila ziuret i savo garbanele. Jai po kiekvienos rujos vis buna isivaizduojamas nestumas doh.gif tai taip norim jai palengvinti gyvenima. Bet pasirodo vyruku trukumas biggrin.gif jei kuri isgirstumet apie "laisva" bernioka butume be galo dekingi jei nukreiptumete pas mus blush2.gif
Atsakyti
[quote=Kriste.u,2011 02 19, 12:51]
[quote=FruitCocktail,2011 02 18, 23:23]

Labutis visoms 4u.gif
Taip musu Benute Tinos dukryte mirksiukas.gif ar tikrai nei viena nezinot kokio patinelio? Taip gaila ziuret i savo garbanele. Jai po kiekvienos rujos vis buna isivaizduojamas nestumas doh.gif tai taip norim jai palengvinti gyvenima. Bet pasirodo vyruku trukumas biggrin.gif jei kuri isgirstumet apie "laisva" bernioka butume be galo dekingi jei nukreiptumete pas mus blush2.gif
[/quote]
O jus norit butinai is Lietuvos ? jeigu uzsienyje pabandytumet koki vyruka surasti ? pas mus Lietuvoj labai daug giminingu bisonu, manau ir pasirinkimas nera labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 02 18, 22:33)
Zinok man visai graziai Rumba atrode ir tikrai nera ten taip ruda aplink snukuti, kaip kad nupasakojai  biggrin.gif tokia kaip Alvyda sake leliukas dabar , su trumpais plaukuciais  2.gif  nieko uzsiauginsit kaili  4u.gif  Aga balseli parode, kai Puga visai arti prinesiau prie Rumbos , bet taip tik truputi suurzge , matyt jau buvo iskankinta Alvydos  biggrin.gif  o Puga sikart mazai nukirpo , bent jau man taip atrodo, ana karta per kauno paroda uzpakalis buvo zymiai trumpiau nukirptas , man gal net graziau kai trumpiau apkerpa. Siaip idomu koks yra tas pats pats standartas, gal tik dideli salma ant galvos reikia palikti o visur kitur gerokai nutrumpinti ta prasme ties uzpakaliu. Na bet siaip esu patenkinta  smile.gif Labai tikiuosi, kad Rumbai ataugs plaukuciai iki Vilniaus parodos . Puga miega dabar ir taip juokingai miegodama loja  biggrin.gif  o siaip tai jau rujos laukiam , bet nesulaukiam kazkaip dar..

Tai jau dabar nuaugineja tas rudumas, ačiū dievui smile.gif
O dėl standarto, tai šiaip tiek ant galvos, tiek ant viso kūno daug to kailio turi būti... Aišku, ant galvos daugiausia smile.gif
Mums ruja turėtų gegužę būti unsure.gif O kada jums pirma buvo maždaug?
Papildyta:
QUOTE(dantuku feja @ 2011 02 19, 09:54)
Sveiki,

Vakar ir as maciau Puga, grazuolė tikra ir aisku draugiska kaip ir visi turbut bisoniukai smile.gif
Ten dar vienas buvo narve,bet nepaklausiau vardo,gal ten ir buvo Rumba?
As Afina palikau 3 ir pasiemiau tik po 7 smile.gif bet visai kita suniuka,trumpai ir graziai apkirpta....viskas puikiai,jau si kart nesusistresavusi,kaip praeita karta buvo. visa savaite nelabai valge,nezaide,vis uodegyte laize,kramte.....

Na sulauksim pavasario,gal Kaunietes kokiam Azuolyne su savo pukiais susitiksim wink.gif

Taaaip, ten buvo Rumba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriste.u @ 2011 02 19, 11:51)

Labutis visoms  4u.gif
Taip musu Benute Tinos dukryte  mirksiukas.gif ar tikrai nei viena nezinot kokio patinelio? Taip gaila ziuret i savo garbanele. Jai po kiekvienos rujos vis buna isivaizduojamas nestumas  doh.gif tai taip norim jai palengvinti gyvenima. Bet pasirodo vyruku trukumas  biggrin.gif jei kuri isgirstumet apie "laisva" bernioka butume be galo dekingi jei nukreiptumete pas mus  blush2.gif

Labai graži jūsų bišoniukė, kodėl nevedat i parodas? Mums netikro nėštumo nebuvo dar, tpfu tpfu tpfu schmoll.gif Reikia jai tiesiog daugiau fizinio krūvio duoti, kergimas jai tikrai gyvenimo nepalengvins smile.gif Lietuvoj ir nerasit negiminingo berniuko smile.gif Ir šiaip patarčiau nekergti, kam veisti bedokumenčius šuniukus...
Atsakyti
Sveikos visos mirksiukas.gif Truputi geda,kad taip senai nebuvau prisijungus,bet labai nebuvo kada 4u.gif Smagu jus ir jusu bisoniukus vel matyti,jau Eglutes Pugute kokia panele su sukuosena,Rumba irgi tikra grazuole,maciau facebook'e,tik gaila,kad Flintuko negaliu pamatyti niekaip unsure.gif Buckis visiems nuo Dinutes wub.gif Musu panele laikosi puikiai,paskaiciau cia jusu problemytes,tai nelebai galiu ka ir komentuoti,nes ji pas mus baltute kaip sniegelis,jokiu problemu del nieko neturim,net nzn kodel g.gif Na bet viena naujiena tai turi-jau ant dienu musu panelei antra ruja prasides,tai suradom ,,kavalieriu'' ir sugalvojom,kad jau kaip ir galetume apkergti g.gif Jau 14menesiuku,antra ruja,pakalbejau su veterinarais,sake laisvai galit,tai db tik reikia visu instrukciju laikytis,bandysim.... Smagu pas jus ten,po parodas vaikstot,mes tai tik po parkus daug vaikstom lotuliukas.gif Linkejimai visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliukas4 @ 2011 02 22, 16:05)
Sveikos visos mirksiukas.gif  Truputi geda,kad taip senai nebuvau prisijungus,bet labai nebuvo kada 4u.gif  Smagu jus ir jusu bisoniukus vel matyti,jau Eglutes Pugute kokia panele su sukuosena,Rumba irgi tikra grazuole,maciau facebook'e,tik gaila,kad Flintuko negaliu pamatyti niekaip unsure.gif Buckis visiems nuo Dinutes wub.gif  Musu panele laikosi puikiai,paskaiciau cia jusu problemytes,tai nelebai galiu ka ir komentuoti,nes ji pas mus baltute kaip sniegelis,jokiu problemu del nieko neturim,net nzn kodel g.gif  Na bet viena naujiena tai turi-jau ant dienu musu panelei antra ruja prasides,tai suradom ,,kavalieriu'' ir sugalvojom,kad jau kaip ir galetume apkergti g.gif  Jau 14menesiuku,antra ruja,pakalbejau su veterinarais,sake laisvai galit,tai db tik reikia visu instrukciju laikytis,bandysim.... Smagu pas jus ten,po parodas vaikstot,mes tai tik po parkus daug vaikstom lotuliukas.gif Linkejimai visiems mirksiukas.gif

Kodėl mažiukę taip anksti kankinsit verysad.gif Nuo trečios rujos geriau būtų kergti... Ir šiaip, juk šuniukai bus bedokumenčiai, tai kas iš to? smile.gif Kiek maždaug pas jus ten kainuoja jie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 02 23, 18:52)
Kodėl mažiukę taip anksti kankinsit  verysad.gif Nuo trečios rujos geriau būtų kergti... Ir šiaip, juk šuniukai bus bedokumenčiai, tai kas iš to? smile.gif Kiek maždaug pas jus ten kainuoja jie? smile.gif

Na kad ji pas mus stipri,sveika,jokiu problemu neturim,tai jau nuo tokio amziaus galima kergt.Nzn kaip ten LT,bet pas mus nera tokiu dalyku,kad jei nedalyvauji parodose,tai negauni dokumentu...Cia pas mus yra KC registracija,tokia organizacija,kur gaunami dokumentai,taciau grieztai tik grynaveisliems sunims,taigi jei abu tevai is KC,tai suniukai gauna dokumentus,tik turi patikrint,kad nebutu giminystes pries kergiant...Na as turiu sesiu kartu seimos medi,tai ten viskas aprasyta arba internetu patikrini....
Atsakyti