Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

sveikos mamytės, tai ta tyla reiškiasi ne šiaip sau buvo unsure.gif ,labai gaila Sandros verysad.gif
Egluciukui jau sakiau, kad ir Flintas serga.turim akmenligę su visokiom komplikacijom jau nuo vasario vidurio ir tik šios savaitės tyrimai parodė, kad pradeda taisytis, bet ši bėda mus jau lydės kogero visą laiką schmoll.gif
o dėl to lytinio aktyvumo biggrin.gif ...tai aš jau tik patylėti galėčiau lotuliukas.gif mums ruja pastoviai jau senai, nes pastoviai kur nors netoliese yra rujojančių kalyčių, tai namie kaip ir dar nieko, bet lauke tai mūsų kavalierius pastoviai galvą pametęs, jokių žaidimų nereikia, tik panų jam duok lotuliukas.gif jau net visokių minčių būna, kaip jam gyvenimą palengvinti g.gif
Atsakyti
Sveika Egluciuk ir KRV.Labai liudnos naujienos,nieko nezinojau,tikrai labai gaila Rumbytes,didziausia uzuojauta Sandrutei verysad.gif Net nedrįstu klausti kas nutiko g.gif Kaip tik snd prasidejo ruja musu Dinutei,tai jau matosi....Siaip kol kas ji kaip ir anksciau,isdykusi,zaisminga,labai patinka vaikai,su dukryte ir slepyniu ir gaudyniu zaidzia,zodziu geriausios drauges smile.gif O kazkokiu dideliu pokyciu nepastebejau dar,tik kad laizosi pastoviau,prausiasi...Varksas Flintukas,o nuo kokio amziaus jau su kalyte galima suleist?Kaip Pugyte,ar jau rimtesne,ar irgi zaisminga dar?
Man net baisu darosi,mes jokiu lygtais bedu neturim,tik kartais viduriukai uzkieteja,ar jusu suniukams taip buna?-tada truputi inkscia,kai......smile.gif
Beje,kelis kartus i diena jusu suniukai valgo,nes musoji buna,kad tik viena karta,o kartais du,kartais visai nevalgo,zodziu nera to reguliarumo,kad va idejai ir suvalge.
Labai liudna db cia bus be Sandros patarimu...,o gal sugalvos kita suniuka isigyti,juk jau senai tokia minti turejo,gal butu lengviau...
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif Ilgą laiką negalėjau prisiversti parašyti čia, per skaudu, bet daug sudėtinga... Ir nors dabar jau lengviau, tik pirmus žodžius parašiau ir ašaros upeliais... Rumbytės nebėra jau nuo Kovo 8, didžiulė tragedija įvyko, išbėgo mažylė į gatvę... Atrodo, sustojo mano gyvenimas ir tik neseniai pradėjau lyg iš naujo mokytis gyvent be jos, be savo vaiko sad.gif Nemoku žodžiais apsakyt, koks skausmas, koks liūdesys apėmė, tik raminamaisiais ir migdomaisiais gyva buvau, kitaip būčiau turbūt neišgyvenus. Kad ir kaip buvau prie jos prisirišus, įsimylėjus, niekada netikėjau, kad gali būti TAIP skaudu... Pernai, kai ji sirgo, buvau nusiteikus, kad greičiausiai tai jau paskutinės jos dienos, tačiau viskas vyko laikui bėgant, buvo galima tarsi atsisveikinti su ja, bet tada ji ėmė ir atsigavo smile.gif O dabar... Turėjau ją ir per sekundę netekau... Bijodavau vakare eiti miegoti, nes žinojau, kad atsikelsiu ir jos šalia nerasiu sad.gif Ir tik neseniai iš tikrųjų patikėjau, kad jos jau tikrai nebėra ir nebebus...

Kad ir kaip sunku bebūtų, reikia gyventi toliau, dabar jau nebepradedu žliumbt kaip mažas vaikas, pamačius bet kokį šunį gatvėj... O Rumbytės daiktai sukrauti stovi jau du mėnesius, kasdien matau tuos maišus, bet negaliu prisiversti kur nors juos nunešt smile.gif Tegu būna... Dėl kito šuniuko, šiaip visi sako, kad geriausias vaistas - naujas šuo, bet aš jo nenoriu jau vien dėl to, kad žinau, kad jis būtų pastoviai lyginamas su JA sad.gif

Žinau tik tiek, kad tikrai nepaliksiu šitos forumo temos, visų jūsų ir jūsų šuniukų smile.gif Ir tikiuosi dar ne kartą juos sutikti... Kai bus šiek tiek lengviau smile.gif Nes dabar pamačius bišoniuką net kojas pakerta, netoli mano namų vienas gyvena, vieną kartą pamačius jį lauke net silpna pasidarė, gerai, kad mašinoj sėdėjau, kitu atveju būčiau turbūt nualpus sad.gif

Ir dar tikrai žinau, kad ateity vis tiek turėsiu du baltus pūkų kamuoliukus ir jie bus ne mažiau mylimi, nei buvo JI smile.gif

O antra ruja Rumbai prasidėjo praėjus lygiai pusei metų nuo pirmosios smile.gif
Kaip gaila Flintuko, kaip jums čia taip nutiko? Nelabai ką žinau apie akmenligę g.gif
Atsakyti
Skaudu net skaityti ir dar skaudziau vien pagalvojus ka tenka isgyventi siuo metu...Laikykis brangioji,laikas geriausias gydytojas,niekas kitas taip negydo,vaistai padeda tik nusiramint,o laikas uzgydys visas zaizdas.Niekad neatsisakyk savo prisiminimu,kartu praleisto laiko su ja,juk tai tavo ir tik tavo isgyvenimai.Skaudziausia tada,kai neturi laiko su tuo susitaikyti,kai viskas ivyksta taip greit...Ir aciu tau,kad nesiruosi musu palikti,labai tikiuosi,jog ateity ir vel dalinsis savo dziaugsmeliu su mumis,ir vel is naujo isimylesi ta maza balta puku kamuoliuka wub.gif Laikykis Sandrute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 05 11, 21:06)
O Rumbytės daiktai sukrauti stovi jau du mėnesius, kasdien matau tuos maišus, bet negaliu prisiversti kur nors juos nunešt smile.gif Tegu būna...

O gal atiduokit tuos daiktelius tiems kam labai reikia jų? "Lesė", "Pifas", "Penkta koja" - mielai priimtu ir tinkamai panaudotų jų globotiniams taip reikalingus daiktelius? O ir tie maišai nestovėtų koridoriuj ir nebadytų Jums akių unsure.gif
Atsakyti
O aš buvau pagalvojus, kad gal liga, gal tos pernykštės erkės schmoll.gif unsure.gif
labai labai užjaučiu, kad ir ką dabar besakytume, matyt reikia, kad išskaudėtų viską, o kai ateis laikas, tai ir atsiras maži pūkuoti kamuolėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2011 05 11, 23:17)
O gal atiduokit tuos daiktelius tiems kam labai reikia jų? "Lesė", "Pifas", "Penkta koja" - mielai priimtu ir tinkamai panaudotų jų globotiniams taip reikalingus daiktelius? O ir tie maišai nestovėtų koridoriuj ir nebadytų Jums akių  unsure.gif

Oi ne... Tie jos daiktai man lyg bangiausias turtas, dalelė jos smile.gif

Tai iš kur gi Flintukui ta liga? g.gif
Atsakyti
sveikutė Fruit Coctail, veterinarai sako,kad kai akmenligė pasireiškia tokiam jaunam šuniui, tai reiškia,kad yra įgimtas polinkis ja sirgti, o kadangi to net neįtarėm ir dėl alergijos vis keitėm maistą kol radom tinkamą, tai taip gana anksti ir išsivystė ta akmenligė, šlapimo pūslės uždegimas... unsure.gif
kai dabar išgirstu,kad jau suaugęs šuo ima šlapintis namis,tai vis sakau, kad neštų šlapimą veterinarams tongue.gif ,nes jau mokyta jaučiuosi blush2.gif
bet yra ir teigiamas pokytis - gydydamiesi gavom antibiotikų, tai dabar akys baltos, baltos thumbup.gif , tiesiog gražuolis Flintas tapo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRV: 20 gegužės 2011 - 21:28
QUOTE(KRV @ 2011 05 20, 21:17)
bet yra ir teigiamas pokytis - gydydamiesi gavom antibiotikų, tai dabar akys baltos, baltos thumbup.gif , tiesiog gražuolis Flintas tapo wub.gif

Smagu girdėti wub.gif

O kuo jam ta liga pasireiškia? Šlapinasi dažnai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 23 gegužės 2011 - 09:49
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 05 23, 10:48)
Smagu girdėti  wub.gif

O kuo jam ta liga pasireiškia? Šlapinasi dažnai?

taip, dažnai ir po nedaug šlapinasi, pradėjom rasti balučių namie, o lauke tai vaikščiodavom po valandą, kol bakelis ištuštėdavo tongue.gif nors ir bendra jo savijauta buvo nekokia, daugiau gulėdavo, toks liūdnesnis, net ir pradėjus gydytis. Taip, kad barti nei vienas už tas balas negalėjom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2011 05 23, 12:41)
taip, dažnai ir po nedaug šlapinasi, pradėjom rasti balučių namie, o lauke tai vaikščiodavom po valandą, kol bakelis ištuštėdavo tongue.gif nors ir bendra jo savijauta buvo nekokia, daugiau gulėdavo, toks liūdnesnis, net ir pradėjus gydytis. Taip, kad barti nei vienas už tas balas negalėjom bigsmile.gif

Bet dabar jau atsigavęs? smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes 4u.gif Skaiciau Sandrutes laiskuti ir asaru negalejau sulaikyti , turbut nebuna dienos, kad nepagalvociau apie tai.. labai tikiuosi , kad ateis tokia dienele kai pradziuginsi mus visas pranesdama , kad namie turi nauja balta maza kamuoliuka :* wub.gif
O as labai skubu pasigirti blush2.gif Buvom Plungej parodoj sestadieni, tai sekesi puikiai , gavom CAC ir N , dabar Kaune parodoj dalyvausim. Plungej dar be Pugutes buvo 3 bisonai is Suomijos, visi 3 is vieno veislyno kaip supratau, o jau grazus .. juodos nosytes net is toli sviecia biggrin.gif Pugos nosis oi nekokia, na tikiuosi per vasara pajuoduos smile.gif) Maniske pasidare labai nevalgi, visai nenori esti savo maistuko, tik ir dairosi, kad ka nugvelbti ne savo , jau kartais ir bart gauna kai lenda vos ne i burna mums bevalgant..
Labai smagu buvo Flintuka sutikti tada gatveje smile.gif) Bevaziuojant gatve ziuriu ogi eina bisoniukas, draugui sakau stok biggrin.gif butinai turiu pamatyti, jau taip ir supratau, kad Pugos brolis ten smile.gif) pasirode mazesnis uz Pugute , bet begalo grazus ir draugiskas thumbup.gif iskart buciuka dave smile.gif Nors dabar manoji irgi kuda atrodo, vasarai trumpiau apkirpo kirpeja.
Atsakyti