QUOTE(emiliukas4 @ 2011 02 25, 23:49)
Kainos prasideda nuo 400-500 svaru su dokumentais(1600-2000lt),panasiai kaip ir pas jus,gal dar brangiau LT,ane?Taciau siuo metu labai maza pasiula siu suniuku,o norinciu labai daug....Tai tas faktas ir paskatino pagalvoti apie kergima,nes pussesere siuo metu labai nori bisoniuko,bet niekaip neranda,ypac kad butu is geru veiseju su dokumentais...Bet....nu dar gaila man jos,dar tokia ji mazute man,tokia vaikiska,padukusi,ir nusprendziau,kad dar tikrai per anksti,pati tik ka isaugo,tai gal Rumba ar Puga pirmiau susilauks

Vakar veterinarineje maciau viena bisona,bet jis buvo tamsesnes gal negu kakavines spalvos,rusvas,susiveles,susikunkulaves,bet man pasirode panasus i bisona,tai kai paklausiau veterinaro kokia sio suns veisle,negalejau patiketi,kad bisonas,nebuvau nieko panasaus maciusi

baisu

tai kai nuvezu kirpt ar iseinam i parka niekas nesupranta kas cia per veisle,nu zodziu tokiu grazuoliu kaip jusus bisoniukai ar kaip musu Dinute,cia nei su ziburiu nerasi,nemoka nei kirpt tos veisles.Issikvieciau viena kirpeja is kito miesto,kuris vagoneliuose kerpa sunis ir paprasiau,kad ateitu i namus ir paziuretu nuotraukas kokio kirpimo noriu,tai parodziau Rumbytes nuotraukas kelias,tai jis sako,as nemoku tokio modelinio kirpimo,bet paprasiau,kad pabandytu,nes jau nebeturejau vilties,bet aciu jam

labai neblogai nukirpo,likau labai patenkinta

O Sandra su Eglute negalvojat apkergt kada?
Lietuvoj kainos įvairios, dabar jau lyg didėja, Afina kiek žinau kainavo apie 3500Lt, jei neklystu

Bet čia dar palyginus nedaug, aš noriu antrą šuniuką pirkt iš ukrainiečių arba suomių, tai pas juos 2000 dolerių
Va man Rumba irgi dar pati vaikas, nelabai įsivaizduoju, kaip ji galėtų turėt šuniukų

Nors šiaip buvo planų kergti per trečią rują, ai bet nukelsiu bent iki ketvirtos

Vyro dairiausi truputį... O Eglutė lyg irgi per trečią jau planuoja kergti, ar ne?

Šakės kaip baisu, kad ten pas jus taip neprižiūrimi šuniukai

Jūs su Dinute visiems rodot pavyzdį