Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(egluciukas @ 2011 05 23, 21:16)
Sveikos visos mamytes  4u.gif  Skaiciau Sandrutes laiskuti ir asaru negalejau sulaikyti , turbut nebuna dienos, kad nepagalvociau apie tai.. labai tikiuosi , kad ateis tokia dienele kai pradziuginsi mus visas pranesdama , kad namie turi nauja balta maza kamuoliuka :*  wub.gif 
  O as labai skubu pasigirti  blush2.gif  Buvom Plungej parodoj sestadieni, tai sekesi puikiai  , gavom CAC ir N , dabar Kaune parodoj dalyvausim. Plungej dar be Pugutes buvo 3 bisonai is Suomijos, visi 3 is vieno veislyno kaip supratau, o jau grazus .. juodos nosytes net is toli sviecia biggrin.gif Pugos nosis oi nekokia, na tikiuosi per vasara pajuoduos smile.gif) Maniske pasidare labai nevalgi, visai nenori esti savo maistuko, tik ir dairosi, kad ka nugvelbti ne savo , jau kartais ir bart gauna kai lenda vos ne i burna mums bevalgant..
Labai smagu buvo Flintuka sutikti tada gatveje smile.gif) Bevaziuojant gatve ziuriu ogi eina bisoniukas, draugui sakau stok  biggrin.gif  butinai turiu pamatyti, jau taip ir supratau, kad Pugos brolis ten smile.gif) pasirode mazesnis uz Pugute , bet begalo grazus ir draugiskas thumbup.gif  iskart buciuka dave smile.gif  Nors dabar manoji irgi kuda atrodo, vasarai trumpiau apkirpo kirpeja.

Man atrodo, kad aš kiekvienam žingsny apie ją galvoju... Bet jau lengviau smile.gif Va dabar esu Rygoj pas draugo tėvus, jie turi nereaaaaliai protingą šunį, papiljoną man rodos g.gif Tai irgi suskausta širdį kartais, kad va ir Rumba taip darė ir anaip darė... Bet glaudžiasi, dėmesio prašo, vis tiek aš negaliu be šuns smile.gif

Eglute ir Pūga, jūs šaunuolės! Aš taip pasiilgau parodų...
Tai va matai, jau ir to skaniojo maistuko nebeėda? g.gif Beje, KRV, ką Flintukas valgo?

Kaip smagu broliukui su sesute susitikti... Aš Flintuką irgi gatvėj kažkada mačiau, lekia toks pūkuotas kamuoliukas wub.gif

P.S. Kiekvieną kartą parašius žinutę čia SM pamatau Rumbytės žvilgsnį iš mano profilio nuotraukos... Aš taip jos ilgiuosi sad.gif
Atsakyti
sveikos bišonų mylėtojos 4u.gif Fruit Coctail, tikrai suprantu,kaip tau skaudu, sunku, bet vis pagalvok, kad Rumba tikrai laiminga su tavim buvo, ji jautė, kad buvo labai mylima. nors ir trumpą laiką gyvenote kartu, bet abi viena kitai daug davėte bigsmile.gif kai praeis skausmas, išliks tik tos gerosios emocijos 4u.gif
Flintas dabar jaučiasi tikrai gerai, o dėl maisto, tai porą mėnesių valgom royal gydomajį maistą nuo akmenų, prieš tai Specific, bet šis netirpino tų mūsų akmenų. visa laimė, kad Flintas labai valgus, nes šiuos maistus vet sakė, kad prastai valgo, bet mūsiškis tai viską šveičia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Bichon Frise mamytes !
Perskaiciau visa foruma apie Bichon Frise ir atkreipiau demesi, kad dauguma bendraujanciu MAMOS ir KAUNIETES.
Prasau priimti i savo gretas TETI VILNIETI.
Auginame Bichon Frise Ramina nuo 2009-01-11 (gime 2008-10-30). Ji parskrido is Cekijos. Taigi visai kitu krauju, nei buvo aprasytos anksciau. Daluvavome 18 parodose. 2009-11-06 ji tapo pirma Lietuvos Jaunimo Cempione. Siai dienai ji ivykde normatyva ir paduoti dokumentai Lietuvos Cempiono titulo suteikimui, tai menesio begyje taps pirmaja Lietuvos Cempione Bichon Frise. Jos svoris apie 4.5 kg. Jauciasi puikiai, pernai pagimde 2 suniukus ir kalyte AFINA ALATEJA, apie kuria rase "dantuku feja" Karolina, kuria sveikinu gimus puikiai dukrytei.
Nuosirdziai uzjauciu "FruitCocktail" Sandra, del jos istikusios nelaimes, apie kuria suzinojau vakar is musu forumo. Ji tikrai rase daug naudingos informacijos pradedantiesems ir neabejoju, kad dar pades ateityje.
Musu veislynas "FORTUNOS RATAS". Siu metu rugseji tikimes antros vados.
Du Raminos suniukai suniukai jauciasi puikiai, dalyvauja parodose ir gauna gerus ivertinimus. Nuo siu metu rugpjucio menesio jie lauks pasiulymu del kergimo. Ju tevelis is Cekijos (beja siais metais planuojame Ramina kergti su tuo paciu teveliu) INTER CH, CZ CH, GR CH, GI CH, MK CH, MD CH, BG CH, ME CH, BALKAN CH,
3xJN, 18xCAC, 8xBOB, 2xCACIB, BOG.
Tuo noriu pasakyti, kad jau turime Lietuvoje visai kitu krauju kalytes ir suniukus, tai galesime kelt vestuves su Kaunietemis.
Musu veislynas turi sunu kirpikla, zmona mokesi Lenkijoje ir Cekijoje (nes Lietuvoje su Bichon Frise kirpimu iki siol buvo problema).
Jei sia informacija ka sudomino, mielai galesiu padeti patarimais.
drinks_cheers.gif

Papildyta:
Dar:
daugiau informacijos apie Ramina ir jos vaikus galite rasti: https://sites.google...uniukai-puppies
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Priimkite šiltai naują narį, iš jo išgirsit tikrai gerų patarimų smile.gif Nežinau, ar esat mačiusios Raminą ir jo šeimininkus gyvai, aš šią nuostabią kalytę matydavau dažnai, pirmą kartą, kai susitikom, jai nebuvo net metukų, o Rumba tada buvo pusės metų smile.gif

Jūsų Raminos kavalierius ohoho kiek titulų turi smile.gif Būtinai praneškite, kai bus nauja vada, pernai žiūrėjau jūsų mažylių video, labai gražūs šuniukai, gal jau ir man ateis laikas....

Kalbant apie Rumbą, dabar kažkaip vėl labai sunku pasidarė, nei dienos nebūna, kad nepaskęsčiau mintyse ir širdies neskaudėtų...
Atsakyti
Aciu Sandra uz gerus zodzius mano ir Raminos adresu.
Atsakyti
Nagi, draugai bišonai, kur jūs? smile.gif Neleiskit temai numirti smile.gif

Papasakokit, kaip gyvenat smile.gif Nors ir labai skaudu, noriu sužinoti, kaip laikosi mūsų gražuoliai smile.gif
Atsakyti
as truputi ne i tema, bet gal zinote ka nors apie prancuzu bisonus (prancuzu bolone)? kur galima isigyti/kas veisia? nes kiek ieskojau internete tai tik apie garbanotuosius ir havanos bisonus radau.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Labai malonu, kad i musu buri prisijunge dar vienas zmogus smile.gif Daznai jus su zmona sutinku per parodas , malonu su jumis pabendrauti ! Tikiuosi ir kaune 09 03-04 jus isvysiu smile.gif O mano Pugute gyvena labai gerai, kieviena diena vis labiau mylima ir vis labiau lepinama, su draugu niekad netikejom, kad busim tokie laimingi ja turedami. Si rudeni planuoju kergima jeigu viskas bus gerai, tai gruodzio men ir mes jau turesim suniuku , namie bus labai linksma bigsmile.gif biggrin.gif Mergyte labai gera, paklusni, labai prieraisi , begalo gudri , moka mus aplink pirsta apsukti kaip reikiant. Gal dar ne per sia, bet per kita vada planuojam pasilikti Pugos viena vaikuti, kazkodel matau namuose lakstancius ir zaidziancius du bisonus.
O Sandrute puikiai suprantu verysad.gif as taip daznai prisimenu Rumba .. kazkodel ir ji visad mano mintyse.. As tikiuosi jau po truputi ateina tas laikas kai vis pagalvoji apie nauja suniuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 08 28, 16:59)
Sveiki visi  4u.gif  Labai malonu, kad i musu buri prisijunge dar vienas zmogus smile.gif Daznai jus su zmona sutinku per parodas , malonu su jumis pabendrauti ! Tikiuosi ir kaune 09 03-04 jus isvysiu smile.gif O mano Pugute gyvena labai gerai, kieviena diena vis labiau mylima ir vis labiau lepinama, su draugu niekad netikejom, kad busim tokie laimingi ja turedami. Si rudeni planuoju kergima jeigu viskas bus gerai, tai gruodzio men ir mes jau turesim suniuku , namie bus labai linksma  bigsmile.gif  biggrin.gif  Mergyte labai gera, paklusni, labai prieraisi , begalo gudri , moka mus aplink pirsta apsukti kaip reikiant. Gal dar ne per sia, bet per kita vada planuojam pasilikti Pugos viena vaikuti, kazkodel matau namuose lakstancius ir zaidziancius du bisonus.
  O Sandrute puikiai suprantu verysad.gif  as taip daznai prisimenu Rumba .. kazkodel ir ji visad mano mintyse.. As tikiuosi jau po truputi ateina tas laikas kai vis pagalvoji apie nauja suniuka  wub.gif

Kaip smagu clap.gif
Matai, šuniukus mes mylim taip, kad jų netektis skaudesnė už bet kokio žmogaus netektį... Aš įsivaizduoju, kiek laimės pas jus namuose smile.gif O kas bus šuniukų tėvelis? Aš užsirašau į eilę šuniukų apžiūrėjimui biggrin.gif Nors šiaip dabar kol kas neplanuoju įsigyti naujo... Nes persikėlėm į nuomojamą butą, tai čia tikrai neleistų augint šuns sad.gif Užtat turiu gal 15 kačių kieme bigsmile.gif Pašauki ir subėga iš visų galų, nepakartojamas vaizdas biggrin.gif Ir šiaip, kitais metais baigsiu mokslus, neaišku, kur likimas nuves... Bet noriu, labai noriu baltos pūkinės princesės wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos bišonų mylėtojos smile.gif aš bišonus taip pat myliu, tik dar neturiu... Dėl šios priežasties nusprendžiau prisijungti prie jūsų ir pasikonsultuoti smile.gif Bišono noriu jau du metus ir tas noras niekaip nemažėja, ir labai norėčiau per šias kalėdas ar artimiausiu metu jį pagaliau įsigyti, tik bijau dėl keletos dalykų: ar aš bišonu sugebėsiu tinkamai pasirūpinti... Man kažkaip atrodo, kad šuniukui, kad ir nedideliam, tokiam kaip garbanotajam bišonui, bute gali būti per ankšta, visą dieną, kol aš darbe būčiau, jam būtų lb liūdna ir prie mano namų nėra jokio miškelio ar parkelio, kur jį vakare galėčiau vedžioti. Man baisu, kad būsiu ne kokia mama ir negalėsiu juo pilnai rūpintis, labai labai smile.gif) Draugas sako: jei nori tai perkam, nors jis kaip vyras, galvoja, kad čia labai didelis penkiolikai metų įsipareigojimas ir reikia viską labai gerai įvertinti ir taip toliau, bet manau, kad jis iš karto labai pamiltų ir prisirištų prie bišoniuko. Gal yra koks nors būdas kaip pasitikrinti ar jau esi pasirengęs auginti šunį? smile.gif

Ir dar vienas klausimas, čia vis minimas bišonas vardu Flintukas, noriu pasiteirauti, ar čia ne Flintas iš bohemijos žibutės (nors žinau, kad ten veisiami maltos bišonai)?
Atsakyti
QUOTE(Fėja123 @ 2011 09 23, 10:49)
Sveikos bišonų mylėtojos smile.gif aš bišonus taip pat myliu, tik dar neturiu... Dėl šios priežasties nusprendžiau prisijungti prie jūsų ir pasikonsultuoti smile.gif Bišono noriu jau du metus ir tas noras niekaip nemažėja, ir labai norėčiau per šias kalėdas ar artimiausiu metu jį pagaliau įsigyti, tik bijau dėl keletos dalykų: ar aš bišonu sugebėsiu tinkamai pasirūpinti... Man kažkaip atrodo, kad šuniukui, kad ir nedideliam, tokiam kaip garbanotajam bišonui, bute gali būti per ankšta, visą dieną, kol aš darbe būčiau, jam būtų lb liūdna ir prie mano namų nėra jokio miškelio ar parkelio, kur jį vakare galėčiau vedžioti. Man baisu, kad būsiu ne kokia mama ir negalėsiu juo pilnai rūpintis, labai labai smile.gif) Draugas sako: jei nori tai perkam, nors jis kaip vyras, galvoja, kad čia labai didelis penkiolikai metų įsipareigojimas ir reikia viską labai gerai įvertinti ir taip toliau, bet manau, kad jis iš karto labai pamiltų ir prisirištų prie bišoniuko. Gal yra koks nors būdas kaip pasitikrinti ar jau esi pasirengęs auginti šunį? smile.gif

Ir dar vienas klausimas, čia vis minimas bišonas vardu Flintukas, noriu pasiteirauti, ar čia ne Flintas iš bohemijos žibutės (nors žinau, kad ten veisiami maltos bišonai)?

Nežinau, ar įmanoma nepamilti tokio (ar bet kokio kitokio) stebuklėlio wub.gif Nebent būtum visiškas beširdis, koks manau nei jūsų draugas, nei jūs nesate smile.gif Taip, dėmesio, priežiūros, laiko ir pinigų tikrai reikės daug ir visą laiką. Čia ne žaislas, todėl reikia gerai apgalvoti visus "už" ir "prieš" prieš perkant šuniuką.

O rūpintis išmoksite su laiku smile.gif Čia kaip su vaikų auginimu - praėjus kiek laiko atsiranda dalykai, kuriuos, atrodo, darytum kitaip, augindama antrą šuniuką, kaip ir antrą vaiką tongue.gif Juk visada galima pasitarti su kitais augintojais, gydytojais, veisėjais, dresuotojais ir tt smile.gif Niekas neatsisakys padėti, tikrai smile.gif

Ir bute per ankšta tikrai nebus, dar ne tokie šunys butuose gyvena smile.gif Aišku, į lauką vesti reikia, kad šuo palakstytų, jei prie namų didelės pievos, parko ar miško nėra, galbūt atrasite laiko savaitgaliais pavažiuoti kur nors toliau smile.gif O kasdieniniam vedžiojimui pakaks ir nedidelio žemės lopinėlio prie namų smile.gif

Jie tikrai yra didelis noras ir tai ne "vaikiškas" užgaidis, tai be abejo reikia ir pildyti norus tongue.gif Nes patikėkit manim, niekas daugiau, joks draugas, vyras, mama ar tėtis nesuteiks tiek laimės, tiek džiaugsmo ir nebus toks ištikimas gyvenimo kompanionas, kaip šis mažas pūkų kamuolėlis wub.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu Fruitcocktail 4u.gif priežiūros , pinigėliu ir laiko reikes daug, bet laikui begant tai tampa taip kasdieniska ir naturalu , kad net kai manes kas klausia ar daug reikia demesio ir laiko rupintis suniukiu tai as sakau oi ne visai nedaug , nors istikruju gerai pagalvojus tai laiko atima daug smile.gif bet man tas rupestis ir laikas praleistas kartu yra kazkas nepaprasto wub.gif dziaugsmas begalinis , vargu ar galejau isivaizduoti kiek daug gali duoti mazas debeselis wub.gif Jeigu apsispresit pirkti, tai patariu susirasti gerus veisejus ir pirkti tik su dokumentais. Sekmes mastant ir tikiuosi , kad nuspresit visgi , kad suniuko jums reikia thumbup.gif Patikekit gyvenimas bent jau man tapo daug daug sviesenis ir mielesnis wub.gif
Atsakyti