Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip baudžiate vaikus? Nelupant...

QUOTE(Limcamca @ 2007 04 29, 09:10)
galima leisti vaikams būti vaikais iki tol, kol jie neužlipa ant galvų  unsure.gif skirtingai suvokiama vaiko laisvė  4u.gif

reikia vaikams leisti buti vaikais ir neleisti lipti ant galvos... bet ne kiekviename zingsnyje reiklalauti kad vaikas butu logiskas, nebegiotu nesokinetu nesidziaugtu ir t.t
Atsakyti
as turiu trimeti pipliuka oi neuzilgo bus keturi o man jis toks mazas atrodo manau vaikai turi zinoti visur kas galima o kas ne prekipcentri visalaika vaikas paklausia ar galima sito ar ano ar turi tevai pinigeliu tam ar tas daiktas brangiai kainuoja leidziame vaikui rinktis du skanuminus kuriuos jis nori ir jis del to su mumis nesigincija ir namie ar sveciuose atsiklausia kas ar galima ta imti bet aisku kai isiduksta tada jau sunku sustabdyti doh.gif
Atsakyti
Visada bandau paaiskinti, ka vaikas blogo padare. maniskis labai kalbus ir judrus, tai kartais nekalbu su juo. o jis - mamyte, as tave laaabaaai mylius, mamyte, tu laabaaai grazi.... ax.gif pradedu juoktis, o tada dar karteli pasikalbam lotuliukas.gif 4u.gif
dideliu kiaulysciu nera pridares, o be to , jis juk vaikas, vaikai turi buti truputi isdyke biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip paskaitau, tai auksas, o ne vaikai - pasakei ir sventa.
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2007 04 14, 12:53)
na maniske i tokias kalbas nesileidzia-ji kai suaugus gincijasi ir logiskai irodineja savo tiesas ir teises.kokias as jai salygas statau tokias ji man.taip kad ne vien nuo tevu priklauso g.gif

drinks_cheers.gif man tas pat dirol.gif as jai sakau, kad neleisiu to ar ano, o ji man - o jei tu man to neleisi, tai as tada ta padarysiu(ar to nedarysiu) ir pan fool.gif siaip tikrai buna momemtu kada galime susitart, bet tai priklauso nuo JOS nuotaikos gun_smilie.gif tokiais momentais jauciuosi bejege verysad.gif
Atsakyti
Saviškei man sunku taikyti bausmes kokias tai. Nerandu tokios, kuri būtų veiksminga. jei meginu kurią nors pritaikyti, tai visiškas košmaras gaunsi, vietoj to, kad gauti rezultatą kažkokį norimą, tai ji puola į isteriją, klykia, draskosi. Tai supratau, jog vienintelis būdas pasiekti savo, tai meginti su ja gražiai, ramiu balsu, kultūringai kalbėtis, tartis. Tikrai tai nepavyksta nuolat, tačiau, bent jau taikiai gyvenam. Nesakau, kad esu kokia tai ramybės įsikūnijimas, pakeliu balsą, šliopteliu per užpakalį, bet suprantu, jog tai yra mano problema, o ne dukters. Tai parodo mano bejėgiškumą prieš vaiką... Tikiuosi, kad kuo toliau, tuo labiau mums seksis bendrauti ramiai, nerekiant viena ant kitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2006 01 27, 18:09)
tėvelis dar taiko "fizines" bausmes : už tam tikrus prasižengimus 10 atsipaudimų, 10 atsilenkimų ir pan. Labai veiksminga  thumbup.gif

Aha, užtat atėjus į mokyklą vaikas automatiškai tų atsispaudimų nemėgs ir privengs rolleyes.gif
Atsakyti
Mums kolkas padeda kampas smile.gif
Atsakyti
idomu pasiskaityt mamyciu nuomoniu smile.gif tikrai idomu...maniskis jei jau uzeina tikri oziai irgi padeda ignoravimas, uzdarymas laikinai kitame kambaryje kol nurims, kartai kai isijaucia isterikuodamas.....kartais padeda "suvaidinimas kad mama isizeide ir tuoj verks (puola guosti) '..... siaip tai [padeda tas dalykas, kaip pokalbis, kad jei neklausysi mama taves irgi neklausys, nevaziuosim i lunaparka, ir tt (ziurint kas jam tuo metu aktualu)..duodu jam pasirinkt: klausytis manes ar nevaziuot i lunaparka smile.gif
Atsakyti

Kai buvo maziukai neleisdavu ziureti animaciniu filmuku, neleisdavau i lauka, kai uzeidavo „isteriju “ banga, leisdavau vienam pabuti kambaryje ar vonioje, ten kur pasirinkdavo vienatve :pabudavo vienas pazaisdavo ir aprimdavo.Buvo kelis gave ir „berzines“ koses
dabar apribojame pinigus, neleidziame eiti su draugais.
Atsakyti
Mes savo mazaja pabaram,paaiskinam jei nusikalsta.Jei isvis didelis ozys ilenda,nuvedam susikaupti i kita kambari.O del berziniu kosiu,tai as visiskai pries schmoll.gif
Atsakyti
as tai viena i kambari uzdarau,jei didziausia yra bausme sedet vienai kambari,paskui kaip isleidi auksine mergaite buna smile.gif bet neilgam
Atsakyti