QUOTE(sigita @ 2006 03 22, 20:30)
tiesiog manau, kad tavo sesei reikejo savo auksus labiau saugoti. juk jei jie guletu vaikui neprieinamoj vietoj, tokiu problemu ir nebutu. mergyte kalta, zinoma, bet ir tavo sesers neapykantos nepateisinu

butent, neapykantos, nes jei ji myletu tavo dukryte, tikrai tai ziauriai nesielgtu su ja. sekmes tau, ir greiciau pasiimk mergyte.
O kodel zmones savuose namuose turi kazka slapstyt?! Dar suprasciau, jei vaikui metai ar du - tai baisu, kad ras, kur ant stalo ir prarijus uzsprings. O savo namuose slept, kad nerastu, nepaimtu ir neismestu?! Cia man tai visai nesuprantama

Na, pas mane auksas sekcijoj, grazioj stiklinej dezutej, tai ka, as ji dabar turiu i siena imuryt ar seifa nusipirkt, kad mano sunenas nepaimtu?! Esu isitikinusi, kad neprivalau savo namuose slept ir juo labiau - nuo savu. Pritariu, kad ir vaistus reikia slept nuo vaiku, bet turi but amzius, nuo kurio vaikai jau yra auklejami dalyku - kas galima, o kas ne.
Kazkada turejau panasia istorija (tik ne tokia ziauria). Man buvo gal 15 metu, kai atvaziavo giminaiciai su vaiku (10 metu). Vaikas isvaziuodamas perslave mano spinteles ir surades pavoge gan nemazus pinigus. Kieno kalte siuo atveju:
a) mano, kad deramai nepaslepiau (o kazin, kur slept, kad tikrai niekas nerastu);

tevu, kad netinkamai isauklejo ar neisauklejo;
c) vaiko, nes jau didelis, kad pats suprastu.
Teisinga varianta kiekvienas zmogus nusistato pats.
Papildyta:
O moteriske tai jau tikrai metuose, kad elgtis, kaip pacankei

tikrai nepagalvociau, kad tiek metu.