Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

Ar In The Buff tamsesne uz Barely Buff? Man in the buf kazkokia lyg ir orandzine ant veido buvo biggrin.gif Tai mastau Barely buff bandyt... bet jei bus tokia pat, tai Blonide gal geriau? Patarkit biggrin.gif biggrin.gif
Visai gal ir nieko Lily Lolo, nenubego taip greit, kaip BE blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Ar galėtumėte plačiau pakomentuoti LL šešėlius? Kaip laikosi? Ar dienos bėgyje nesubėga į raukšlytes? Nes man subėga absoliučiai visi šešėliai (naudoju ne mineralinius), tad norėčiau išbandyti mineralinius. Ar reikia kažkokio pagrindo jiems ir pan?

Beje, kaip su spalvomis? Ar tai, ką matau kompiuterio ekrane jų svetainėje atitinka realybę? Ar realiai spalvos tamsesnės/šviesesnės?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 09 28, 11:27)
Naturalios kosmetikos gamintojai smile.gif Paspaudus ant nuotraukos, ji pasididina. Ar vis tiek per maza?

Issididino paspaudus drinks_cheers.gif
Man galvos skausmas,atrodo is tavo nuotraukos,kad beveik visos tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien blondie pudra,tai labai patiko kaip pasidenge,geriau nei EM,veidas maziau apkrautas atrodo. Nors ir su EM neatrodo labai,bet su LL dar geriau Spalva tikrai sviesi,labai, na,bet tik vos vos sviesesne nei mano veidas,tai padengiau bronzantu ir viskas gerai. Pudra issilaike gan gerai,nenuplauke,oda misri,tai nei blizgeti pradejo,nieko. Noreciau isigyti pilna pakuote rolleyes.gif
Atsakyti
Na, jau po 2 kartus testavau warm peach ir barelly buff spalvytes. ryt bus antras kartas ir blondie sp. su warm peach sikart pasimate kiek gelsvumas, bet visumoje, veido oda atrodo nelabai sveika, perbalusi g.gif nors uzmaskuota tikrai puikiai. o barelly buff siandien visai patiko drinks_cheers.gif nera gal pats idealiausias var., bet ir gan gyva atrodziau, ir spalvyte mazdaug i tema smile.gif gal kiek maskavcimo maziau atrodo, lyginant su W.P., bet gali buti, kad ir maziau tepiau jos siandien, nes labai skubejau, tai galima sakyti vos perbraukiau.
Dar ne pabaiga testavimams karsta.gif , is tikruju gerai tokie kiekiai-is vieno karto nebuciau tikrai issirinkusi, kokiu 4-5k. jau bus sociai nuspresti, kas ir kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 09 28, 11:43)
Warm Honey kaip sita spalva?

Visų spalvų ant veido kol kas neišbandžiau, tai ir pakomentuoti nelabai daugiau galiu nei kad matosi iš nuotraukų.

QUOTE(Maserati @ 2010 09 28, 23:11)
Issididino paspaudus drinks_cheers.gif
Man galvos skausmas,atrodo is tavo nuotraukos,kad beveik visos tiktu biggrin.gif

Aš kol kas išbandžiau 2 spalvas: Blondie ir In the Buff. Blondie labiau tiko, In the Buff šiek tiek tamsesnė. Ir pati matau, kad bus sunkoka atsirinkti, kuri ta pati pačiausia, nes kažkaip atrodo, kad tos spalvos šiek tiek prisitaiko prie odos ir didelio kontrasto nesigauna. Bet jei reiktų rinktis iš šitų dviejų bandytų, imčiau Blondie, bent jau šaltesniuoju metų laiku ax.gif
Atsakyti
O to kabuki Lily Lolo ar sereliai tokie tankus? Ar nera maziukas jis? Skaiciau, kad tie dazai nusitrina g.gif Kazkodel jis mane labai vilioja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu, man kazkaip neiseina uzsiregistruot LL puslapyje, raso "Error". g.gif Gal yra kam taip buve? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 30 rugsėjo 2010 - 21:03
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 30, 19:56)
O to kabuki Lily Lolo ar sereliai tokie tankus? Ar nera maziukas jis? Skaiciau, kad tie dazai nusitrina  g.gif  Kazkodel jis mane labai vilioja biggrin.gif biggrin.gif

gan tankūs ir jis nėra miniatiūrinis - normalaus dydžio smile.gif Dažai man dar nenusitrynė. Bet šiaip jeigu dėl jų kokybės, tai neatrodo man tie dažai vienkartiniai, gal su kuo nors užsienietės skuto rankeną tongue.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 09 30, 22:03)
Nesuprantu, man kazkaip neiseina uzsiregistruot LL puslapyje, raso "Error".  g.gif  Gal yra kam taip buve?  verysad.gif

normaliai užregistravo g.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek suprantu to paakių maskuoklio PeepO dar niekas nėra bandęs? aš vakar parašiau į persikas.lt dėl šio maskuoklio, bei blush away, tai atrašė, kad irgi gali užsakyti, kainuotų apie 40 lt. Na ir pudros warm honey atspalvio užsiprašiau. tai dabar lauksiu iš jųų tolimesnių žinių. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,
klausimas užsakinėjusioms iš LL puslapio: per kiek laiko gavote savo siuntinukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2010 10 04, 18:50)
Laba diena,
klausimas užsakinėjusioms iš LL puslapio: per kiek laiko gavote savo siuntinukus?  ax.gif
ligtai per pora sav., tiksliai nebepasakysiu. bet jei negauni ilgiau nei 21d. berods, reikia rasyti jiems laiska
Atsakyti