Na, niekaip negaliu rasti idealios spalvos
. Blondie-lyg ir per sviesi, Candy cane-tamsoka. Gal kas galetume pakomentuoti Popcorn spalvyte?
QUOTE(neris @ 2010 10 04, 20:26)
Na, niekaip negaliu rasti idealios spalvos
. Blondie-lyg ir per sviesi, Candy cane-tamsoka. Gal kas galetume pakomentuoti Popcorn spalvyte? 
O barely buff nenorit bandyti, ji po Blondie eina, is tos pacios kategorijos - siek tiek tamsesne uz Blondie, bet sviesesne uz In The Buff. Ju puslapyje skaiciau apie sios spalvos aprasyma
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 04, 20:29)
O barely buff nenorit bandyti, ji po Blondie eina, is tos pacios kategorijos - siek tiek tamsesne uz Blondie, bet sviesesne uz In The Buff. Ju puslapyje skaiciau apie sios spalvos aprasyma

Na, gal ir gera mintis
QUOTE(neris @ 2010 10 04, 22:58)
Na, gal ir gera mintis
Skaitinejuosi ir as po truputi, bandausi... Siaip kokybes atzvilgiu labai fainuole pudryte 
Man barely buff atrodo tinkamiausia is trijules (+warm peach ir blondie), su blondie man veidas nebuna toks perbales kaip su warm peach.
na va, pagaliau persikas gavo mano maskuokli nude spalvos, tai siusk amn kartu su blond atspalvio pudra, matyt i savaites pabaiga jau isbandysiu
QUOTE(neris @ 2010 10 04, 22:58)
Na, gal ir gera mintis
Skaitinejuosi ir as po truputi, bandausi... Siaip kokybes atzvilgiu labai fainuole pudryte 
Man tai jos nieko nesiskiria nuo kitu
o man ji laiko gerokai geriau už EM ir BM. Nenupaukia, išlieka lygiai ant veido, su anom būdavo, kad taip vietom pudros ruoželiais sueidavo, ant smakro, kaktos. Tai su servetėle reikdavo pavalyti.
Man tai labai patinka
Man tai labai patinka
gavau siandien siuntinuka, maskuokli - uzskaitau, labai patiko ir spalva tiko. o vat blondie spalva man nelabai, eina i ruzavuma. kokia spalva sviesiaodei butu ne i ruzavuma
kas liecia maskavima, tai palyginus su barex - zymiai stipresnis, dengimas - visiskai matinis, barex - lengvesne pudra, su svytejimu.
QUOTE(Maserati @ 2010 10 06, 11:59)
As blondie jau kiek kartu bandziau,tai visai ne i rausvuma ji