jei būtų atskiri blizgučiai, būtų keliavęs į šiukšliadėžę... Čia vientisas švytėjimas. Ir jeigu padengus mineralinę papurškiu veidą hidrolatu, pudra prikimba ir veidas tampa gyvas, švytintis, tai Rosebud išvis matosi tik santūri spalva
Man jis kol kas pats gražiausias iš visų ir atrodo vertas normalios pakuotės. Kol kas tik mėginuką turiu, bet kad ir jo ilgam pakaks
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 19:11)
jei būtų atskiri blizgučiai, būtų keliavęs į šiukšliadėžę... Čia vientisas švytėjimas. Ir jeigu padengus mineralinę papurškiu veidą hidrolatu, pudra prikimba ir veidas tampa gyvas, švytintis, tai Rosebud išvis matosi tik santūri spalva
Man jis kol kas pats gražiausias iš visų ir atrodo vertas normalios pakuotės. Kol kas tik mėginuką turiu, bet kad ir jo ilgam pakaks 
O ar duoda rozine spalva ant veido? Siaip man roziniai netinka, persikiniai labiau
spalva nėra rožinė, tokia tikrai švelni alyvinė
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 20:02)
Gal reiktu ir man pabandyti, nes noriu kazko su svytejimu, pabodo matiniai skaistaliukai
kiek dar esu girdėjusi komentarų, tai būtent šie skaistalai būtų topas, jei būtų matiniai
Bet man ir jų perlamutriškumas nekliudo visai
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 20:30)
kiek dar esu girdėjusi komentarų, tai būtent šie skaistalai būtų topas, jei būtų matiniai
Bet man ir jų perlamutriškumas nekliudo visai 
Jei nera atskiru blizguciu tai grazu
Ar niekas nepajautete blogo poveikio lyg ir Ultramarino lupoms, prie lupos turiu toki paraudima, tai daznai ji pamaskuoju pudryte, galvoju ar nebus nieko blogo
perskaiciau temute ir prisisakiau visko
kai tik gausiu, galesiu pakomentuoti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 21, 19:36)
jei pirksiu LL purda, nenoriu visko matinio nes ir pati pudra per daug matiskumo priduoda man
Ar niekas nepajautete blogo poveikio lyg ir Ultramarino lupoms
Ar niekas nepajautete blogo poveikio lyg ir Ultramarino lupoms
man labai padeda jos nupurškimas. Jis greit nudžiūsta, o veido vaizdas jau kitoks
ne
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 20:43)
man labai padeda jos nupurškimas. Jis greit nudžiūsta, o veido vaizdas jau kitoks 
ne
ne
As turiu ta purkstuva, bet tada man kazkaip greiciau nuo veido pati pudra nuplaukia
kokį? Reikia, kad smulkiai purkštų. Ir dar iš tolokai purškiu -per vos sulenktos rankos ilgį
QUOTE(Satura @ 2010 11 21, 21:13)
kokį? Reikia, kad smulkiai purkštų. Ir dar iš tolokai purškiu -per vos sulenktos rankos ilgį 
Esu ivairius bandzius, dabar turiu is Drogo kazkoki. Avene nepirksiu, nes del galbut smulkiu laseliu tiek moketi neverta