Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

jų yra nemažai, visi suskirstyti į kategorijas matinių, švytinčių. Tikrai galima pasirinkti pagal skonį smile.gif
Atsakyti
Apie skaistalus truputį pasiaiškinau smile.gif
O brozantai yra du http://www.lilylolo....tegory/bronzers
jie švyti, ar blizga? Labai nenoriu su blizgučiais... unsure.gif
Atsakyti
bronzantai tikrai ne du, tu žiūri bestselerius smile.gif Matinis yra vienas smile.gif Čia visi wink.gif

Atsakyti
QUOTE(stepa @ 2010 11 15, 16:00)

ne 2, o 4 smile.gif tie 2, kuriuos atsivertete, yra bestsellers. Virsuj yra eilute ''bestsellers'', ''light'', ''medium'', shimmer'', ''matte'', ''all''. Rinkites pagal poreiki smile.gif
p.s. prie visu produktu tame tinklapyje visada pirmiausia ismeta bestseller'ius mirksiukas.gif
Atsakyti
Stardust ant mano veido praktiškai nesimato, jis toks ale su švytinčiom dalelėm. O Waikiki man gan tamsus, be švytinčių dalelių. Bet abu ne itin sužavėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 15 lapkričio 2010 - 15:27
QUOTE(micefee @ 2010 11 15, 15:26)
Stardust ant mano veido praktiškai nesimato, jis toks ale su švytinčiom dalelėm. O Waikiki man gan tamsus, be švytinčių dalelių. Bet abu ne itin sužavėjo.

Šiandien pabandžiau stardust pamaišyti su pagrindu, gavosi ne toks negyvas veidukas, šiokio tokio švytėjimo ir gyvumo veidui suteikė, man patiko toks miksas thumbup.gif

O gal kas nors bandėt tokį dalyką?Silk finishing powder
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 11 16, 00:07)
Šiandien pabandžiau stardust pamaišyti su pagrindu, gavosi ne toks negyvas veidukas, šiokio tokio švytėjimo ir gyvumo veidui suteikė, man patiko toks miksas  thumbup.gif

O gal kas nors bandėt tokį dalyką?Silk finishing powder

Bandžiau ir tą finishing powder, ir star dust vietoj finishing powder, vis tiek mažai gyvumo veidui priduoda.
Atsakyti
oi nepastebėjau doh.gif
O tą matinį South Beach bandėt?
Renkuosi tarp matinių skaistalų Juicy Peach ir bronzanto South Beach.
Kurį patarsit?
Kažko veido spalva pasidarius, kaip avižinio dribsnio smile.gif
Atsakyti
Turiu Waikiki mėginuką, tai man labai patiko, nes suteikia tokio gyvumo ir švytėjimo veidui.
South Beach - pasirodė oranžiniškas. unsure.gif
Bondi Bronze - labai tamsus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 16, 11:57)
Turiu Waikiki mėginuką, tai man labai patiko, nes suteikia tokio gyvumo ir švytėjimo veidui.

Švytėjimo kažin ar suteikia, nebent daugiau gyvumo. Ir skruostai kaip įdegę atrodo.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 11 16, 12:06)
Švytėjimo kažin ar suteikia, nebent daugiau gyvumo. Ir skruostai kaip įdegę atrodo.

Gal tavo oda labai šviesi g.gif ir dėl to tau Waikiki rudumo duoda, nes man nepastebėjau, kad skruostai atrodytų kaip įdegę. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 16, 13:37)
Gal tavo oda labai šviesi  g.gif ir dėl to tau Waikiki rudumo duoda, nes man nepastebėjau, kad skruostai atrodytų kaip įdegę. cool.gif

O kokią pudrą naudoji?
Atsakyti