Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Grazinka @ 2012 01 04, 20:46)
Viskas kaip ir taip drinks_cheers.gif tik kai nuejus i 'preferences' reikia pasirinkti norima firma,tai ten Lily Lolo nera ax.gif

Tikrai? g.gif Man rodos turetu but visos firmos, kurias pardavineja sis puslapis... Pati esu macius ir galvojau ja rinktis, bet pasirinkau tuo metu kita. Dabar keiciau pasirinkima, tai nebegaliu jau paziuret yra ar ne. Nebent nebegalima jau LL rinktis....
Atsakyti
Merginos gal galit man paaiskinti kas tas concealer ir corector? kuo jie skiriasi ir kur jie naudojami? Man reikalingas spuogeliu, raudonumu visokiu ir paakiu maskuoklis, tai nezinau kuris kuriam reikalui skirtas blush2.gif
Atsakyti
labas,gal galit patarti.turiu sviesoka oda,bet paakiai gerokai pajuode,koki patartute atspalvi paakiam rinktis?
Papildyta:
beje kiek kainuoja siuntimas is to lilylolo puslapio?gal kuri noretu siustis kartu?
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 01 15, 16:47)
labas,gal galit patarti.turiu sviesoka oda,bet paakiai gerokai pajuode,koki patartute atspalvi paakiam rinktis?
Papildyta:
beje kiek kainuoja siuntimas is to lilylolo puslapio?gal kuri noretu siustis kartu?

Paakiams maskuoklio norit? Blondie l. šviesus. Nude-ne perbalusiai odai, bet iš šviesesnių-vidutinių, beje puikiai tinka su barelly buff pudra. Tai šiuos du esu bandžiusi, o tarpinis var. tarp labai balto ir normalaus ne perbalusiai odai, būtų kogero pagal eiliškumą "barely beige" smile.gif
Jei tik tą perkat, tai neapsimoka iš LL psl.-feelunique nemokamas atsiuntimas, o kaina ta pati. Jei ten nesat užsiregistravusi, galiu atsiųsti pakvietimą į el. paštą (parašykit man į AŽ savo el. pašto adresą jei reikia), tada gausit dar -10% nuolaida pirmam pirkimui. Feelunique maskuoklis

LL siuntimas berods kinta nuo kiekio, bet minimalus 4 svarai doh.gif
Atsakyti
na as dar meginuku noriu pudros,nes neatsirinkau spalvos kuri tikt,tai pirmiau noretau is to puslapio smile.gif bet dekui,kai isbandysiu meginukus ir atsisiusiu pasinaudosiu tavo patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusipirkau pudrytę Blondie ir jau išpakavus matėsi, kad man per šviesi unsure.gif Nesu baltas popieriaus lapas, bet ir neruda. Sakykit, kuri spalvytė būtų vienu ir dviem tonais tamsesnė uz Blondie? g.gif Mąstau maišyti blodie su dar viena spalvytę g.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2012 01 29, 18:36)
Nusipirkau pudrytę Blondie ir jau išpakavus matėsi, kad man per šviesi unsure.gif Nesu baltas popieriaus lapas, bet ir neruda. Sakykit, kuri spalvytė būtų vienu ir dviem tonais tamsesnė uz Blondie? g.gif Mąstau maišyti blodie su dar viena spalvytę g.gif Dėkui

Barely Buff mirksiukas.gif Tik nžn kas gausis maišant, kaip viena ji man labai patinka ir tinka.
Atsakyti
Etama, dėkui. Nežinau ar tikrai maišysiu, nepasisprendžiu g.gif
Atsakyti
Geriau parduok ir pirk naują mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau LL nude maskuokli, maskuojalyg ir neblogai bet kazkaip matosi jis man kad pritepta, sakau gal kazkaip nemoku graziai uztepti jo g.gif As su teptku tapsnodama ji dedu, kaip jus maskuojate paakius ?
Atsakyti
labas,ar esate kuri bandzius lily lolo sepetelius pudrai?jei taip koks ispudis?jie sintetiniai?
Atsakyti