Įkraunama...
Įkraunama...

Nenori valgyti. Kodėl ir ką daryti?

vakar pavalge mesos,tai labai dziaugiausi,o siandien vel neima,koses mes valgom bet skirtingas,ir nebesedim visai maitinimo kedutej,salia pasisodinu,ir bezaizdamos taip pavalgom.
Atsakyti
na musu irgi maziukas nebenori kosiu valgyt.tai mociute vargsta kol pamaitina.labai megsta duona,bet vien duona sotus nebusi.dar jeigu pasaldinta kose tai siaip netaip pavyksta.o jei darzoviu su mesa, tai viskas,jei nori pati ir valgyt.hb ir taip mazas,o dar valgyt vertingo maisto nenori.
Atsakyti
Manoji niekuomet nemego jokiu kosiu,o as ir nesistebejau,nes ir pati ju nemegstu rolleyes.gif .Vietoj ju duodavau sriubytes,mesytes ar blynelius bei varskes produktus ir jokiu problemu wink.gif
Atsakyti
Maniskei 11 men. ir tik dabar pradeda po truputi valgyti. Vis MP jai duok doh.gif O valgyti keduteje ar ant keliu ji visai nenori. Tai taip ir valgome - ji zaidzia ant zemes, ropoja ar vaiksto po kambarius, o as su saukstuku salia "diziruoju". Nu ir ka, visai valgo, tik vargelio daug. Svarbu ziojasi, va kai nesizioja ar spjauna lauk, tada problema.
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 04 26, 10:13)
sveikos,mano dukrai bus greit 9menesiukai,bet su maistu turime labai dideliu problemu,atsisako vaikas visiskai mesos ir darzoviu,niekaip neisiulau,irzaidziam kad valgytu bet niekaip,pamato maitinimo kedute ir i asaras deda g.gif  g.gif valgo tik misinuka ir ka i rankas pati paima.gal patarkit ka daryti?daktare man sake kad vis siulyti ir siulyti man maisto,bet jau kantrybe senka doh.gif

Paskaičiau tavo žinutę ir atrodo kad apie mano mergaitę parašei.Taip pat maitinimo kėdutė didžiausias priešas,esamlabai nevalgios,per mėnesį priaugom 200 gr.Visai nevalgė kai dantukai dygo.Nors ir sako kad negalima per prievartą maitinti,bet aš išmokau ją apgauti.Ji labai mėgsta kukurūzus,duoniukus,tai aš duodu į burnytę kukuruzą bet prieš tai spėju įdėti košės šaukštą.Ospjauti ji man nespjauna,tai taip ir suvalgome visą košės porciją.
Taigi košes valgome su kukurūzais,o mėsišką košę užsikandame duona ir sviestu(nes labai mėgsta duonytę).Man šis būdas suveikė taip ir valgome,dabar svoris jau pradėjo augti,per savaites dvi priaugome200gr.Tik nežinia kaip toliau bus.
Ošiaip labai nori mano verdamų sriubų ir visko,ko jai dar negalima,tai kai verdu sriubą į jos mėsišką košę įpilu sriubos skysčio tai tada geriau valgo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsis @ 2006 01 23, 23:39)
Ledai pralaužti. Mažoji pradėjo valgyti daržovienę su mėsyte, kai vietoje brangaus, itališko, šaltai spausto saulėgrąžų aliejaus įdėjau sviesto. Ir būtinai į šaukštuką turiu įlašinti keletą lašų apelsino sulčių (taip kad ji matytų). Dievina apelsinus ir mandarinus. Pieniškų kruopų košių, sausainių ir vaisių tyrelių kol kas ne. Kas čia rašė, kad kūdikiai mėgsta saldžiai?

Dėl maisto įvairovės mokslas nerekomenduoja labai rūpintis  - tokiems kleckams užtenka varijuoti tarp kelių rūšių daržovių, mėsytės ir kruopyčių. Juk nuo metų beveik viską galės valgyti. O kiek čia beliko.

Manoji taip pat atsisakė valgyti visas košes su aliejumi,tik su sviestu valgome.Todėl sviesto suvaldome dienos bėgyje tikrai daugiau nei galima. g.gif
Atsakyti
sveikos. na ir aš pasiskųsiu.. doh.gif šiaip maniškė valgo beveik viską puikiai: varškytes, jogurtus, vaisius, vaisių tyreles, daržovienes su mėsa, duona, barankas ir t.t. bet turim problemą su grūdų košėm.. verysad.gif nevalgo visiškai jokių schmoll.gif saldzios isvis neikisi niekaip, su druskyte dar kelis sauktukus iseina ikist, bet labai jau nedaug... unsure.gif tikrai galiu pasakyt kad isbandžiau viską blink.gif bet duodu kasdien duonos (sugraužia po 2 dideles riekes per dieną blink.gif ), avižinių sausainukų... tai gal ne taip trūksta tų mineralų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2006 03 26, 11:22)
Maniskei be savaiteles 8men. KOsiu negaliu nei graziuoju, nei piktuoju isiulyti daugiau kaip pora sauksteliu verysad.gif Ir jau pora menesiu, mes sitaip zaidziam. Nevalgo nei pirktiniu, nei mano gamybos. Pirktinias isbandziau visu firmu ir rusiu mad.gif Suvalgo pora suksteliu, o toliau viska man i veida ispurskia
  bash.gif
Nebezinau, ka su ja ir bedaryti g.gif

drinks_cheers.gif vat vat ir maniskis dabar pradejo taip daryti, o iki siol tai gerai viska valge, tik darzoviene su mesyte jam namie virta turejo but, o dabar sukiojasi, spjaudosi, purskia ir galiausiai taip zviegt pradeda, kad baigiasi visi valgymai doh.gif
koki obuoli, banana zalia dar suvalgo, o tyreliu, darzovieniu ir kruopu kosyciu nebenoret pradejo, bet kad ir MP jis diena nelabai nori, jam tik sulciu duok. nezinau,ko besiulyt, o jei jau as pati sedu ko valgyt,tai net dreba,kai mato, pabandau duot jam jo maistuko,vis tiek spjauna, sakau,gal apgausiu, bet tai niekai doh.gif
Atsakyti
manoji irgi kosiu schmoll.gif .Is pradziu valgydavo normaliai.Dabar pora saukstu ir bagta.Pradejau skanint,tai tik tiek ,kad skaniau tuos pora saukstu suvalgo,bet daugiau schmoll.gif O apie kruopas tai nei kalbos nera.Tik pirktines kruopu koses.Daviau varskes paragaut,tai vieno ziaugciojimo g.gif .As jau nevilty verysad.gif
Atsakyti
as pirktines kosyte sduodu,nes kitokiu nemegsta,bandziau ir griukiu duoti,tfui spjauna
Atsakyti
vat vat pas mus irgi problema grudu koses doh.gif nevalgo nors tu ka . Mus 6 men. darzoviene ir mesyte kaip ir valgom nors nelabai dideliais kiekiais, vaisiniu tyreliu anksciau valgydabo, o dabar ir tu neperlabiausiai, misinuka geria kai kada, o labai megsta apelsina, banana ir obuoli, taip pat sultis, vandenuka ir arbateles. Net nezinau ka daryti ir kuom tas koses pakeisti. Bandziau ir pieniskas ir su vandeniu ir visokiu firmu, ir namie virtas is paprastu kruopu, tik sumaliau paskui su mikseriu, kad nepaspringtu, nes per rupios. Bandziau ir su tyrelemis maisyti... verysad.gif bet visiskai rezultatas lygus nuliui. Gal galima kuom nors pakeisti tas kruopas? beje duona juoda tai megsta.... net nebezinau ka cia ir daryti... g.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad jei vaikas pirmiausia paragauja daržovienes ar vaisines košytes, tai poto labai sunku įsiūlyti kruopas.
Atsakyti