Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po cezario pjūvio

QUOTE(Pia* @ 2011 10 06, 22:27)
Manau, jog isnesioti po cp nera sunku, taciau antraji nusprendus gimdyti naturaliu budu, kai nepraeina pakankamai laiko, gali atsirasti visokiu riziku. As pati turejau 2 cp.

Aciu uz pasidalinima mintimis, taciau pati tikrai negimdyciau, nes buvo atlikta kaklelio trumpinimo operacija (nes po dvieju vaiku maniau, kad jau daugiau nebenoresiu, o va kaip gavosi - antras kvepavimas biggrin.gif ).

Atsakyti
man buvo CP, liepe laukt min 2 metus, tai ir laukiam..nors jau noretume antro leliuko wub.gif
Atsakyti
mielos mamos:) as irgi po cezario bet netyciukas gavosi, pirmam 8 men tik:)
Gal yra tokiu mamyciu, kurios irgi taip greit pastojo, domina kaip jus nustojot maitinti krutimi savo maziukus, per kiek laiko, ka sake gydytojai?
Siaip man tai kai pagimdziau tai sake, kad po 1.5 metu galima gimdyt...Gal kas gimde naturaliai po 1 metu ir 4 men, ar mazesnio tarpo,nes jau nu taip norisi paciai....jeigu leis aisku....
Atsakyti
As pirma vaiką gimdžiau per CP operaciją, nes vaikas sėdejo ir niekaip nenorėjo apsiverst į reikiamą padėtį. O po 3,3 metų antrą užsispyriau gimdyt pati. Trakuose į tai žiūrėjo labai skeptiškai... o vat Antakalnio klinikose labai mane palaikė ir po nepilnų 5 valandų sąrėmių gimė sveikas berniukas... Tiesa man taikyta buvo epiduras...
Atsakyti
man taip pat buvo atliktas CP, nes mergina sėdėjo ir nesiruošė apsiversti smile.gif dabar planuojam antrą jau, tai bus praėję jau daugiau nei 2 metai, tai gal pavyks ir pačiai pagimdyti. sužinoti, kas tai yra gimdymas blush2.gif
Atsakyti
Ech, ir mums daktare sake minimum 2 metus laukti.. dar ne metai nepraejo, o as jau norisi.. blush2.gif Bet kazkaip bandysim dar palaukt, nesinori rizikuot..
Atsakyti
Taip, gydytojai rekomenduoja, kad praeitų mažiausiai 2 metai tarp gimdymų, tai reiškia, kad po pirmojo gimtadienio jau galite po truputį pradėt galvot apie antrą vaikelį. (Žinoma, kiti sako, būtų gerai ir 3 metai tarp gimdymų) Aš pati antrą vaikutį pagimdžiau po 2 metų su trupučiuku ir pagimdžiau pati. Taip, kad daugiau pasitikėjimo, optimizmo ir pirmyn mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano gydytoja, uzdavus jai klausima apie laikotarpi iki kito nestumo, atsake, kad net ir po puses metu jau galima planuoti nestuma. 2 metu reikia pailsinti organizma, nervus ir kt kas keiciasi nestumo metu, gimdai atsigauti pakanka puses metu. Nesigincysiu, kad kaip kazkuri rase, svarbu pati moters organizmo bukle, bet, jei visgi planuoti, tai gal verta tu 2 metu palaukti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mukaltina: 29 gegužės 2013 - 08:49
Stai ikvepimui kruva naturalaus gimdymo po praejusio cezario istoriju:

VBAC istorijos

Sorry, kad angliskai, bet tikrai ipatingu ir skirtingu istoriju pririnkta.

(VBAC - Vaginal Birth After Cesarean)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LasiukeUK: 07 birželio 2013 - 19:50
man pirmas cp buvo, nes mergyte sedejo(pries 11m), antra norejau pati pagimdyti, bet nesigavo, nes galvyte buvo blogai isistacius ir atsidare tik iki 3cm ir veikla sustojo, tai irgi gavosi cp(pries 1m 10men), trecio nebeplanavom, bet gavosi netyciukas, tai garantuotas cp bus, rytoj jau guluosi i ligonine, tai gausis skirtumas tarp antro ir trecio cp siek tiek daugiau nei 1m 10men, pries tai abu cp buvo komplikuoti, idomu kaip bus dabar...
Atsakyti
Turiu 3 vaikucius ir visi 3 CP.Niekada mano gyd neliepe laukt..pastojau mazdaug po metu po operaciju (netgi nepilnai metu).Ir antras ir trecias planuoti,niekas negasdino neisnesiojimu ir komplikacijom.Ju ir nebuvo smile.gif pasvajoju ir apie ketvirta wub.gif
Atsakyti
mano pirmas gimdymas baiges extra CP, gydytoja net nepamenu ar sake kiek laukt ar ne g.gif bet mes nenorejom labai mazo tarpo tarp vaikuciu.
dabar bus 3.5metu iki sekancio gimdymo, tikiuos pavyks paciai bigsmile.gif
Atsakyti