Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Pabandykit per čia tikrintis, tinka tipo ir l'occitane brendui. Droge tai tikrai yra pasenusios kosmetikos, draugė net grąžinti nešė, o l'oocitane gal to nebus jau taip, bet visi stengiasi tik akcentuoti, kad reikia suvartoti kuo greičiau, o kiek prastovėjo lentynoje nutylima kukliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 birželio 2013 - 07:27
QUOTE(dideee @ 2013 06 25, 21:18)
Sveikos,
Gal zinosit kas. As uzsiregistravau loccitane.lt puslapyje. Norejau suzinoti ar prisiregistravus  i elektronini pasta ateina koks nors patvirtinimo ar sveikinimo laiskas. Nes as nieko negavau. Registravausi pries pora savaiciu.

o prisijungti bandete? jei prisijungimas veikia, tada viskas tvarkoje, jei ne bandykit per naują registruotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2013 06 25, 21:18)
Sveikos,
Gal zinosit kas. As uzsiregistravau loccitane.lt puslapyje. Norejau suzinoti ar prisiregistravus  i elektronini pasta ateina koks nors patvirtinimo ar sveikinimo laiskas. Nes as nieko negavau. Registravausi pries pora savaiciu.

jei čia į naujienlaiškį registravotės http://www.loccitane...,2159,33220.htm tai tikrai turit gauti 4u.gif
Papildyta:
purinamajai plaukų kaukei http://www.loccitane...2133,277854.htm gana didelė nuolaida, gal kas bandėt ? kokie būtų atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 06 26, 00:17)
gal kas turit po ranka bet kokia veido prieziuros priemone su lietuvisku aprasymu?

Turiu, bet galiojimo laiko nera parasyta..
galiojimas imustas ant pacios dezutes..
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 06 26, 09:04)

Papildyta:
plaukų kaukei http://www.loccitane...2133,277854.htm gana didelė nuolaida, gal kas bandėt ? kokie būtų atsiliepimai ?

Šampūną, purinamąjį, turėjau, tai man nepatiko jo poveikis, plaukai tokie išsisklaidę į visas puses, sunku sutvarkyti, sakyčiau nepureno, o sušiaušė, išdraikė tik, na gal kaukė juos suglotnintų...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 26, 10:11)
Šampūną, purinamąjį, turėjau, tai man nepatiko jo poveikis,  plaukai tokie išsisklaidę į visas puses, sunku sutvarkyti, sakyčiau nepureno, o sušiaušė, išdraikė tik, na gal kaukė juos suglotnintų...

drinks_cheers.gif
Kaukės nežinau, bet šampūnas purinamasis irgi nelabai, šitas labiau patiko spalvą išsaugantis :
http://www.loccitane...3367,277859.htm
Atsakyti
aplamai tai man šitas buvo visų šampūnų šampūnas:
user posted image
o dabar jau nera jo prekyboje
Atsakyti
Susigundziau aš ta siurprizų dežute is L'occitane, nes labai norejosi ką nors šio gamintojo išbandyti. Gavau vakar ir daug ką spėjau išmėginti.
Na, labiausiai sužavėjo mane migdolų dušo aliejus. Niekada nesu bandžiusi tokio gero dalyko wub.gif , net nėra ką lyginti su pvz. nivea dušo aliejumi. Man, kaip nemėgstančiai po madynių tepliotis su pieneliai ar kūno kremais, sakyčiau nepakeičiamas dalykas. O jau kvapas wub.gif Pirksiu didelę pakuote būtinai.
Kvepaliukai Pevoine flora neblogi visai, bet dar neprisijaukinau.
Muilas iš Graso kolekcijos labai skaniai kvepia wub.gif , jo dar neišbandžiau, bet knieti išmėginti kvepalus.
Šlamučių kremas man kažkodėl pradžioje graužia paakius, gal jis man netinka g.gif
Apie poveikį dar sunku pasakyti, reikia panaudoti ilgiau.
Kol kas tokie mano pirmieji išbandymai, knieti išbandyti daugiau.

Ir dar vienas klausimėlis iškilo dėl kortelės, ja gavau su siuntinuku. Ar su ja suteikia nuolaidas ar ten kokie taškai kaupiasi. Kažkaip neradau info lens.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 06 26, 08:08)
Turiu, bet galiojimo laiko nera parasyta..
galiojimas imustas ant pacios dezutes..

ten imustas ne galiojimas, o kada pagaminta preke. tada pridedam du metus ir matom kas gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 26, 08:11)
Šampūną, purinamąjį, turėjau, tai man nepatiko jo poveikis,  plaukai tokie išsisklaidę į visas puses, sunku sutvarkyti, sakyčiau nepureno, o sušiaušė, išdraikė tik, na gal kaukė juos suglotnintų...

dukra naudoja purinati, neseniai pasiskolinau is jos, man labai patiko, bet as visad dar dedu balzama arba kauke, bo mano plaukai sviesinti ir vien tik sampuno neuztenka, tada tai taip, lakstytu i visas puses. pati naudoju pazeistiems plaukams ar koks ten jis, su rozine etikete, man labai patinka,tik kaip jau minejau, su balzamu arba kauke, dar turiu nenuplaunama balzama ir dar purskala is tos pacios rozines serijos. pats mylimiausias sampunas is visu kiek turejau.kartojams n kartu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 06 27, 00:14)
ten imustas ne galiojimas, o kada pagaminta preke. tada pridedam du metus ir matom kas gaunasi.

Tai taip iseitu , kad mano priemone pagaminta 10/2013 m. smile.gif
aisku, kad cia galiojimo laikas
Papildyta:
QUOTE(Austuja @ 2013 06 27, 09:30)
jeigu domina galiu parašyti, kas yra šioje dėžutėje ax.gif

Laaabai domina bigsmile.gif
Atsakyti
Aš labai noriu pagirti BB kremuką thumbup.gif Labai gražiai atrodo užteptas, suteikia veidui gaivumo, skaistumo, maskuoja defektukus ir glotnina odą. Nu vienu žodžiu superinis wub.gif Nepalyginsi su kitais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 06 28, 09:39)
užsisakiau dežutę, kažin, kada bus ir kaip apie ją informuos?
šiuo metu anudoju Verbenų dušo želę -kvapas neįkyrus, gaivus, oda po jos švari, bet nesudrėkinta smile.gif

Man tai patinka verbenų duškė smile.gif ir aplamai verbenų serija ir šampūnas neblogas, o jau tualetinis vanduo tai man aplamai vienas thumbup.gif vasarai, dušo želės perku dideles pakuotes, bet pastoviai vienos nenaudoju, taip kad oda sausėtų nepastebėjau...
Atsakyti