Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Man patinka jų tualet. vanduo "Ambre&Santal" - stiprus, bet neįkyrus kvapas...
Mačiau vyrų skyriuje tokį lyg cukrų voniai (supakuota po vieną, po ~10Lt), įdomu ar turi analogišką moterišką prekę?
Atsakyti
Man muiliukas pats geriausias, ranku nesausina.
Atsakyti
Turiu cedre/orange kvapo muiliuką (prausiu veidą, tikrai nesausina) - davė dovanų biggrin.gif Tiklsiau galėjau rinktis perkant kvepalus - muiliuką ar kūno losjoną bigsmile.gif
Ir vis dėlto nusipirkau d'or Acacia kvapo parfumuotą vandenį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige10: 20 lapkričio 2013 - 10:27
LAbai patiko dažytų plaukų šampūnas ir kondicionierius su 5 eteriniais aliejais ir Migdolų serijos aliejinis kūno prausiklis. Jų imsiu po didelę pakuotę. Na puikios priemonės.

Tačiau visiškai nepatiko žibuoklių kūno losijonas. Na gal ir grėkina, bet tuo pačiu tarsi sausina... Keistas jausmas man su juo.

Aišku sviestmedžio rankų kremas jau klasika smile.gif

Dar labai domina kaip laikosi kvepalai? Kelis kvapus žiūrėjau, tai visai patiko ir norisi kažko iš natūraliau kvepiančių smile.gif O kaip laikosi iš Grasse kolekcijos gal kas pakomentuos ?

O vyriškas tai man superinis šitas kvapas: http://loccitane.lt/l'occitan-kolekcij...9166,494654.htm

Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 12 02, 10:23)
Dar labai domina kaip laikosi kvepalai? Kelis kvapus žiūrėjau, tai visai patiko ir norisi kažko iš natūraliau kvepiančių smile.gif O kaip laikosi iš Grasse kolekcijos gal kas pakomentuos ?

Laikosi labai gerai. Turiu šiuos
user posted image
Aštrus, prieskoninis kvapas ir jaučiu aš jį ilgai.
Apie Grasse kvepalus nežinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 12 02, 09:23)

O vyriškas tai man superinis šitas kvapas: http://loccitane.lt/l'occitan-kolekcij...9166,494654.htm

Grasse tai tik vienus turiu (žalios arbatos), tai normaliai laikosi, gaivūs, tai šiltesniu metų laiku labai malonūs.

O labiausiai patikę kvepalai tai tokie va:
user posted image
Stiprus kvapas, žiemai labai skanus (man bent), labai gaila, kad nebegamina.
Atsakyti
Gal kas esate buvę Loccitan šventiniame vakare (salone) ? ax.gif Ar apsimoka, ar įdomu? Gavau kvietimą (kitai savaitei) ir reikia rinktis doh.gif Tokiu metu turiu būti kitoje vietoje doh.gif
Ar verta eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 12 06, 13:29)
Gal kas esate buvę Loccitan šventiniame vakare (salone) ?  ax.gif  Ar apsimoka, ar įdomu? Gavau kvietimą (kitai savaitei) ir reikia rinktis  doh.gif Tokiu metu turiu būti kitoje vietoje  doh.gif
Ar verta eiti?  g.gif

nežinau ar verta, bet spėju dovanėlių tikrai gausite smile.gif
Atsakyti
30 proc. nuolaida levandų derliaus linijai su Dailycard kortele parduotuvėse, arva įvedus kodą DAILYCARD el. parduotuvėje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su kortele šiomis dienomis -15%, levandų linijai -35% smile.gif
Atsakyti
Vėl po ilgesnės pertraukos išsiploviau plaukus "L'occitane" stiprinamuoju šampūnu ir kondicionieriumi su eteriniais aliejais - jie žvilga, minkštučiai, švelnučiai. wub.gif
O dažytiems plaukams skirtos priemonės, kiek pamenu, ilgainiui pasausindavo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2013 - 11:05
Parnešu atsiliepimą apie šampūną:

Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas

Visada naudojau Kerastase arba L'Oreal professionel priemones,bet susigundžiau pabandyti būtent šį šampūną, nes jo aprašymas skambėjo taikliai mano poreikiams smile.gif
Ploviau 3 kartus. Po pirmo karto įspūdį susidariusi buvau nelabai kokį: ištrinkus plaukus, jie pasidarė šiurkštūs, kiek pasivėlė, tad iškart dėjausi tos pačios linijos kaukę, apie kurią kiek vėliau, kuri ištaisė situaciją smile.gif Tačiau po antrojo karto jis man labiau patiko, o šiandien likau išvis patenkinta smile.gif
Labai neputoja, užtenka nedidelio kiekio, kvapas nėra įkyrus, juntamas tik trenkant plaukučius. Kas svarbiausia, odos kaip ir nedirgina, nes dažniausiai mano eksperimentai su kitos firmos šampūnais atneša nusivylimą jau vien dėl sudirgusios, pradedančios tuoj pleiskanoti galvos odos smile.gif

Kaukė. Gavau mėginėlių. Galiu pasakyti, jog efektas tikrai juntamas. Plaukučiai palieka švelnūs, tačiau, man nepatiko tai, jog visą dieną jaučiau kvapą, kuris erzino. Nelabai patinka kvapai, atsiduodantys natūraliais eteriniais aliejais, bet manau, jog prie šito taip pat galima priprasti smile.gif

Taigi, šampūnas 10/8 balai, o kaukės dar vertinti negaliu, nes dėjausi tik kartą smile.gif
Atsakyti