Man patinka jų tualet. vanduo "Ambre&Santal" - stiprus, bet neįkyrus kvapas...
Mačiau vyrų skyriuje tokį lyg cukrų voniai (supakuota po vieną, po ~10Lt), įdomu ar turi analogišką moterišką prekę?
LAbai patiko dažytų plaukų šampūnas ir kondicionierius su 5 eteriniais aliejais ir Migdolų serijos aliejinis kūno prausiklis. Jų imsiu po didelę pakuotę. Na puikios priemonės.
Tačiau visiškai nepatiko žibuoklių kūno losijonas. Na gal ir grėkina, bet tuo pačiu tarsi sausina... Keistas jausmas man su juo.
Aišku sviestmedžio rankų kremas jau klasika
Dar labai domina kaip laikosi kvepalai? Kelis kvapus žiūrėjau, tai visai patiko ir norisi kažko iš natūraliau kvepiančių
O kaip laikosi iš Grasse kolekcijos gal kas pakomentuos ?
O vyriškas tai man superinis šitas kvapas: http://loccitane.lt/l'occitan-kolekcij...9166,494654.htm
Tačiau visiškai nepatiko žibuoklių kūno losijonas. Na gal ir grėkina, bet tuo pačiu tarsi sausina... Keistas jausmas man su juo.
Aišku sviestmedžio rankų kremas jau klasika

Dar labai domina kaip laikosi kvepalai? Kelis kvapus žiūrėjau, tai visai patiko ir norisi kažko iš natūraliau kvepiančių

O vyriškas tai man superinis šitas kvapas: http://loccitane.lt/l'occitan-kolekcij...9166,494654.htm
QUOTE(Jadzka @ 2013 12 02, 10:23)
O kaip laikosi iš Grasse kolekcijos gal kas pakomentuos ?

Laikosi labai gerai. Turiu šiuos

Aštrus, prieskoninis kvapas ir jaučiu aš jį ilgai.
Apie Grasse kvepalus nežinau.

QUOTE(Jadzka @ 2013 12 02, 09:23)

Grasse tai tik vienus turiu (žalios arbatos), tai normaliai laikosi, gaivūs, tai šiltesniu metų laiku labai malonūs.
O labiausiai patikę kvepalai tai tokie va:

Stiprus kvapas, žiemai labai skanus (man bent), labai gaila, kad nebegamina.
QUOTE(Radvilė @ 2013 12 06, 13:29)
Gal kas esate buvę Loccitan šventiniame vakare (salone) ?
Ar apsimoka, ar įdomu? Gavau kvietimą (kitai savaitei) ir reikia rinktis
Tokiu metu turiu būti kitoje vietoje
Ar verta eiti?

Ar verta eiti?

nežinau ar verta, bet spėju dovanėlių tikrai gausite

30 proc. nuolaida levandų derliaus linijai su Dailycard kortele parduotuvėse, arva įvedus kodą DAILYCARD el. parduotuvėje.

Su kortele šiomis dienomis -15%, levandų linijai -35%

Vėl po ilgesnės pertraukos išsiploviau plaukus "L'occitane" stiprinamuoju šampūnu ir kondicionieriumi su eteriniais aliejais - jie žvilga, minkštučiai, švelnučiai. 
O dažytiems plaukams skirtos priemonės, kiek pamenu, ilgainiui pasausindavo.

O dažytiems plaukams skirtos priemonės, kiek pamenu, ilgainiui pasausindavo.

Parnešu atsiliepimą apie šampūną:
Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas
Visada naudojau Kerastase arba L'Oreal professionel priemones,bet susigundžiau pabandyti būtent šį šampūną, nes jo aprašymas skambėjo taikliai mano poreikiams
Ploviau 3 kartus. Po pirmo karto įspūdį susidariusi buvau nelabai kokį: ištrinkus plaukus, jie pasidarė šiurkštūs, kiek pasivėlė, tad iškart dėjausi tos pačios linijos kaukę, apie kurią kiek vėliau, kuri ištaisė situaciją
Tačiau po antrojo karto jis man labiau patiko, o šiandien likau išvis patenkinta
Labai neputoja, užtenka nedidelio kiekio, kvapas nėra įkyrus, juntamas tik trenkant plaukučius. Kas svarbiausia, odos kaip ir nedirgina, nes dažniausiai mano eksperimentai su kitos firmos šampūnais atneša nusivylimą jau vien dėl sudirgusios, pradedančios tuoj pleiskanoti galvos odos
Kaukė. Gavau mėginėlių. Galiu pasakyti, jog efektas tikrai juntamas. Plaukučiai palieka švelnūs, tačiau, man nepatiko tai, jog visą dieną jaučiau kvapą, kuris erzino. Nelabai patinka kvapai, atsiduodantys natūraliais eteriniais aliejais, bet manau, jog prie šito taip pat galima priprasti
Taigi, šampūnas 10/8 balai, o kaukės dar vertinti negaliu, nes dėjausi tik kartą
Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas
Visada naudojau Kerastase arba L'Oreal professionel priemones,bet susigundžiau pabandyti būtent šį šampūną, nes jo aprašymas skambėjo taikliai mano poreikiams

Ploviau 3 kartus. Po pirmo karto įspūdį susidariusi buvau nelabai kokį: ištrinkus plaukus, jie pasidarė šiurkštūs, kiek pasivėlė, tad iškart dėjausi tos pačios linijos kaukę, apie kurią kiek vėliau, kuri ištaisė situaciją

Labai neputoja, užtenka nedidelio kiekio, kvapas nėra įkyrus, juntamas tik trenkant plaukučius. Kas svarbiausia, odos kaip ir nedirgina, nes dažniausiai mano eksperimentai su kitos firmos šampūnais atneša nusivylimą jau vien dėl sudirgusios, pradedančios tuoj pleiskanoti galvos odos

Kaukė. Gavau mėginėlių. Galiu pasakyti, jog efektas tikrai juntamas. Plaukučiai palieka švelnūs, tačiau, man nepatiko tai, jog visą dieną jaučiau kvapą, kuris erzino. Nelabai patinka kvapai, atsiduodantys natūraliais eteriniais aliejais, bet manau, jog prie šito taip pat galima priprasti

Taigi, šampūnas 10/8 balai, o kaukės dar vertinti negaliu, nes dėjausi tik kartą