Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 04, 14:58)
Bet manau reikia išsiaiškinti tą galiojimą, o ne palikti, tegul pardavėjos parodo pagal ką jis nustatomas, jei jau produktas tipo smile.gif dar galiojantis  g.gif ir butū ne prošal, kad ir mums parašytute tokio grąžinimo rezultatus smile.gif

Pagaminimo datą galima nustatyti pagal atspausdintą ant pakuotės kodą.
Paskutinis skaičius nurodo metus, o 2 prieš paskutiniai savaitę, pvz. xxxxx522 2012 52 savaitė (gruodis).
Beje, L'occitane produkcija nepradaryta galioja ne 24, o 36 mėn. taip yra nurodyta viename iš L'occitane puslapių šaltinis skaitančioms angliškai.
Pagal taisykles, kosmetikai galiojančiai trumpiau nei 30 mėn, galiojimo data turi būti nurodyta aiškiai (best before etc), o ne kodais.
Atsakyti
Na aš tik mamytę "sirshe" norejau paraginti, kad nepaliktų taip, nusipirkus (o gal ne?) seną kosmetiką ir mums praneštų apie rezultatus smile.gif, bet ačiukas ir Jums už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri jau išbandėte tepamus L'occitane kvepaliukus? smile.gif

Kokie įspūdžiai, ar kvapas ilgai laikosi? Mane labiausiai domina rožių ir bijūnų tepami kvepalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 07 09, 13:07)
Dekui..
pagal mano poreikius siuo metu - nekazka smile.gif
tikejaus gal koks tonikas bus...kaip tik savo baigineju..

p.s. na bet bent jau ranku kremo nera siame rinkinyje biggrin.gif

Užsiregistruok veido programoje, tai gausi toniką su 50proc. nuolaida. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2013 07 04, 08:38)
Nebėra jau kuris laikas, likučius su nuolaida išpardavinėjo,ir pakolkas nieko panašaus nėra... schmoll.gif

Kaip tai nėra, ryžių liniją pakeitė patobulinta šventagaršvės linija 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad pasirodė šventagaršvės veido muilas http://www.loccitane...3029,393334.htm

kaip ir neblogai būtų turėt, ale kaina... doh.gif
Atsakyti
L'occitane grožio dėžutė
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 10, 14:54)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri jau išbandėte tepamus  L'occitane kvepaliukus?  smile.gif

Kokie įspūdžiai, ar kvapas ilgai laikosi? Mane labiausiai domina rožių ir bijūnų tepami kvepalai  smile.gif

turiu tik šiuos http://www.loccitane...13305,33174.htm

faini, skaniai kvepia, bet kvepia tik tuom momentu kol pasitepi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri jau spejot isigyti naujaja didziaja dezute, kuri iki 08.16 galioja? Idomu koks jos turinys?
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 10, 14:54)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri jau išbandėte tepamus  L'occitane kvepaliukus?  smile.gif

Kokie įspūdžiai, ar kvapas ilgai laikosi? Mane labiausiai domina rožių ir bijūnų tepami kvepalai  smile.gif

As turiu bijunu tepamus kvepaliukus,kvepia labai wub.gif ,bet trumpai. 4u.gif
Atsakyti
Stiprinamoji sausų ir pažeistų plaukų kaukė išbandžiau tik mėginuką, bet patiko plaukams tikrai suteikia žvilgesio ir glotnumo, neleidžia pūstis ir neapsunkina plauko, mėginėlio pilnai užteko vienam kartui plaukams žemiau pečių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 11 04, 10:53)
Stiprinamoji sausų ir pažeistų plaukų kaukė išbandžiau tik mėginuką, bet patiko plaukams tikrai suteikia žvilgesio ir glotnumo, neleidžia pūstis ir neapsunkina plauko, mėginėlio pilnai užteko vienam kartui plaukams žemiau pečių

Man si linija labai patinka, bet jau baisiai neskalsus kondicionierius.... verysad.gif Kol isnaudoji sampuno buteliuka, tenka nusipirkti tris kondicionieriaus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 11 04, 10:53)
user posted image

turėjau šį indelį, naudojau taupiai - kartą per savaitę. Rezultato pasakyti negaliu, nes prasidėjo bėdos su slinkimu, tai perėjau prie kitos firmos.
Kvapas šios linijos labai malonus wub.gif
Atsakyti