aš naudoju tą dušo žėlę jau kokius 3-4 mėn pastoviai, tai tas sausumas jaučiamas.
Patinka man migdolų aliejus, ne tiek dėl savo savybių, kiek dėl kvapo. Labai apsidžiaugiau gavus migdolų rankų kremą, bet kvapas, pasirodo, visai ne toks. Nusivyliau.
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 28, 13:55)
Man tai patinka verbenų duškė
ir aplamai verbenų serija ir šampūnas neblogas, o jau tualetinis vanduo tai man aplamai vienas
vasarai, dušo želės perku dideles pakuotes, bet pastoviai vienos nenaudoju, taip kad oda sausėtų nepastebėjau...

tikrai , verbena yra unikali

as pirmiausia ismeginau patalpu kvepikli, po jo kiek meginau kitu- joks patalpu kvepiklis jam neprilygsta

O kur dingo ryžių linija veidui? Internete neberandu

QUOTE(No_Angel* @ 2013 07 04, 08:14)
Nebėra jau kuris laikas, likučius su nuolaida išpardavinėjo,ir pakolkas nieko panašaus nėra...

QUOTE(geguzevasaris @ 2013 06 29, 20:30)
tikrai , verbena yra unikali
as pirmiausia ismeginau patalpu kvepikli, po jo kiek meginau kitu- joks patalpu kvepiklis jam neprilygsta

Dar pabandykit verbenų kvapnųjį maišelį irgi labai super, aš juos laikau batų dėžėse, labai gerai permuša visus batų kvapelius

išbandžiau staigmenų dėžutę ir atsiliepimai mano tokie:
Dušo želė "Vanille and Narcisse" - fui, fui, fui, koks man pošlykstus kvapas
jau anksčiau turėtą verbena tikrai geresnė buvo
nuo to salsvumo tai net tampo
rankų kremas su sviestmedžiu - vasarai neblogai, įsigeria greitai, be riebios plėvelės, bet žiemai turbut būtų per silpnas, ir per mažas drėkintų
laukai savo eilės angelica kremas ir vandenukas
aj, dar išbandžiau kvepaliukus - pivoine delicate - kvapas neįdomus, bet neįkyrus, salsvas.

rankų kremas su sviestmedžiu - vasarai neblogai, įsigeria greitai, be riebios plėvelės, bet žiemai turbut būtų per silpnas, ir per mažas drėkintų
laukai savo eilės angelica kremas ir vandenukas
aj, dar išbandžiau kvepaliukus - pivoine delicate - kvapas neįdomus, bet neįkyrus, salsvas.
norėjau paklausti, ar kam teko grazinti loccitane produkta, nes nusipirkau kauke ir pasirodo ji išėjusi iš galiojimo net 24 menesiai. pirkau su nuolaida, bet vistiek norejau paklausti ar turiu teise reikalauti grazinti pinigus ar pakeisti į kitą ?
QUOTE(sirshe @ 2013 07 04, 10:22)
norėjau paklausti, ar kam teko grazinti loccitane produkta, nes nusipirkau kauke ir pasirodo ji išėjusi iš galiojimo net 24 menesiai. pirkau su nuolaida, bet vistiek norejau paklausti ar turiu teise reikalauti grazinti pinigus ar pakeisti į kitą ?
žinoma, kad galite, jeigu turite pirkimą patvirtinančius dokumentus ir pirkimo metus jums jau buvo parduoda nekokybišką/su pasibaigusiu galiojimu prekė.
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 04, 11:54)
išbandžiau staigmenų dėžutę ir atsiliepimai mano tokie:
jau anksčiau turėtą verbena tikrai geresnė buvo
nuo to salsvumo tai net tampo

Aisku gi- narcizas ir vanile

man ir tikru narcizu kvapas ikyrus, dar leliju, jazminu- situ zodziu bijociau
QUOTE(sirshe @ 2013 07 04, 12:22)
o is kur tai patikrinote?
Ten sudetingai skaiciuojasi ju galiojimo laikas(negaleciau pasakyt, jau pamirsau). Jei tikrai pagal tai nustatete, manau, jiems butu prestizo reikalas grazinti pinigus ir atsiprasyti, o jei nustatete internetu, pagal cia anksciau imestas nuorodas, zinokit, gali buti netiesa

Papildyta:
Nauja tema

Bet manau reikia išsiaiškinti tą galiojimą, o ne palikti, tegul pardavėjos parodo pagal ką jis nustatomas, jei jau produktas tipo
dar galiojantis
ir butū ne prošal, kad ir mums parašytute tokio grąžinimo rezultatus