Ačiū už atsakymus
kažkaip bijau,kad nesugebėsiu atsakyt į tuos klausimus protingai ir pažymės kaip klaidas
kaip bijau savo egzamino šeštadienį.. taip ir atrodo,jog neišlaikysiu
o dar kiek girdėjus, kad Šiauliuose priekabūs egzaminuotojai. Nors pati manau,kad jei moki vairuot tai niekas ir nesumaus tavęs..Va,kad nepasitikiu savo jėgom
QUOTE(voodou @ 2010 08 19, 15:22)
Kiek laiko galioja mokyklos išduotas vairavimo mokymo kurso baigimo liudijimas?
Mokymo kurso baigimo liudijimas galioja neribotą laiką.
Mokymo kurso baigimo liudijimas galioja neribotą laiką.
Taip
Teko girdeti,kad nori ta laika apriboti,del to ir klausiu,jau apribojo,ar dar ne
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 19, 12:25)
pravaziavima siauliuose
manau kad pliusas tavo naudai slapia kelio danga ir lietus, nes gali vaziuot leciau atsargiau
manau kad pliusas tavo naudai slapia kelio danga ir lietus, nes gali vaziuot leciau atsargiau
Dar plius būna nedaug pėsčiųjų
Šiandien atsiėmiau vairuotojo pažymėjimą ir truputį nustebau, buvau primiršusi, kad tik 2 metam jį išduoda:) O kas po to? naują gamins? O jei turėsiu kažkokių prasižengimų tai tada turėsiu perlaikyti praktiką?
Sveikos būsimosios vairuotojos/vairuotojai
Vakar pagaliau išlaikiau praktikos egzaminą Regitroje (iš antro karto)
Tai tiesiog noriu nuraminti visas laukiančias egzamino (bent jau Kaunietes), kad egzaminuotojai tikrai nėra žvėrys, man abu kartus pasitaikė tikrai malonūs,pakalbindavo,stengėsi padėti numalšinti jaudulį...
Aišku,aikštelę turit mokėti kaip 5 savo pirštus, kadangi ten filmuojama ir egzaminuotojai negalės niekuo padėti jei nepavyks, bet gatvėje, kaip sakė pats egzaminuotojas, jie tikrai visų klaidų nesistengia sužiūrėti (kitaip, anot jo, išlaikytų tik 1 iš 100),jie tik nori įsitikinti kad gebate vairuoti
Aišku, reikia stengtis paisyti kelių eismo taisyklių, važiuoti atsargiai ir netrukdyti kitiems...
Man asmeniškai maršrutą gerokai sutrumpino, plius neužskaitė vienos kritinės klaidos (kai reikėjo sukti į kairę, neteisingai išėmiau posūkį ir pamačiau,jog nepavyks įsukti nekertant ištisinės linijos, sustojau nes nebebuvo kas daryt, o egzaminuotojas leido sukti į dešinę ir pabaigti maršrutą
)
Žodžiu, per daug nesigąsdinkit ir sėkmės visoms šturmuojant Regitrą
Vakar pagaliau išlaikiau praktikos egzaminą Regitroje (iš antro karto)
Tai tiesiog noriu nuraminti visas laukiančias egzamino (bent jau Kaunietes), kad egzaminuotojai tikrai nėra žvėrys, man abu kartus pasitaikė tikrai malonūs,pakalbindavo,stengėsi padėti numalšinti jaudulį...
Aišku,aikštelę turit mokėti kaip 5 savo pirštus, kadangi ten filmuojama ir egzaminuotojai negalės niekuo padėti jei nepavyks, bet gatvėje, kaip sakė pats egzaminuotojas, jie tikrai visų klaidų nesistengia sužiūrėti (kitaip, anot jo, išlaikytų tik 1 iš 100),jie tik nori įsitikinti kad gebate vairuoti
Aišku, reikia stengtis paisyti kelių eismo taisyklių, važiuoti atsargiai ir netrukdyti kitiems...
Man asmeniškai maršrutą gerokai sutrumpino, plius neužskaitė vienos kritinės klaidos (kai reikėjo sukti į kairę, neteisingai išėmiau posūkį ir pamačiau,jog nepavyks įsukti nekertant ištisinės linijos, sustojau nes nebebuvo kas daryt, o egzaminuotojas leido sukti į dešinę ir pabaigti maršrutą
Žodžiu, per daug nesigąsdinkit ir sėkmės visoms šturmuojant Regitrą
QUOTE(Lass @ 2010 08 19, 16:37)
Taip
.
Teko girdeti,kad nori ta laika apriboti,del to ir klausiu,jau apribojo,ar dar ne

dar neapribojo
čia dėl to lietaus.Man asmeniškai nėra didelio skirtumo lyja ar ne,na aišku,jei jau liūtis,tai sunkoka,Kai antrą kartą laikiau-lijo,prieš išvažiuojant į gatvę egzaminuotojas sako:nepamirškit,čia užmiestis,per lėtai važiavimas jau kritinė klaida ir t.t.sakau jam:o tai kad dabar lyja lietus neturi jokios reikšmės greičiui,tas:jums ką gatvė ledu pasidengus ar ką,nematau čia jokio reikalo važiuoti lėčiau nei įprastai.
Pasiguosiu, nes jau vėl prarandu viltį. Pradėjau mokytis vairuot prieš dvejus metus, bet tada atvažinėja, neišlaikiau ir užmečiau.
Šiemet vėl pradėjau. Iš viso per pusantro mėnesio turėjau apie 20 važiavimų su dviem instruktoriais, apie kuriuos daug gerų atsiliepimų šituose forumuose. Regitros jau tris kartus neišlaikiau. Rytoj eisiu dar kartą laukt gyvoj eilėj, nes kitą sav. išvarau ilgam į UK ir nebežinau, kada tas teises beišlaikysiu jei ne dabar. Labai negabi jaučiuosi, labai jaudinuosi prieš egzaminą ir nesuprantu, gal tikrai nelemta...
Sveikos
as vakar islaikiau ir regitra ir pasakiau kad daugiau stengsiuos ten nepasirodyt
uzteko man tu dvieju kartu labai jau jaudulis mane nukankino ...
o egzaminuotojas isties pasitaike labai geras
bendravo kaip zmogus
as vakar islaikiau ir regitra ir pasakiau kad daugiau stengsiuos ten nepasirodyt
o egzaminuotojas isties pasitaike labai geras
QUOTE(morkyte1113 @ 2010 08 20, 00:19)
Pasiguosiu, nes jau vėl prarandu viltį. Pradėjau mokytis vairuot prieš dvejus metus, bet tada atvažinėja, neišlaikiau ir užmečiau.
Šiemet vėl pradėjau. Iš viso per pusantro mėnesio turėjau apie 20 važiavimų su dviem instruktoriais, apie kuriuos daug gerų atsiliepimų šituose forumuose. Regitros jau tris kartus neišlaikiau. Rytoj eisiu dar kartą laukt gyvoj eilėj, nes kitą sav. išvarau ilgam į UK ir nebežinau, kada tas teises beišlaikysiu jei ne dabar. Labai negabi jaučiuosi, labai jaudinuosi prieš egzaminą ir nesuprantu, gal tikrai nelemta... 
As irgi laukiau gyvoj eilej, bet tikrai beprasmiska.
Man tai kazkaip nelogiskai atrodo. Beje is kokio tu miesto?
Siandien buvau CE laikyt,neislaikiau,aiksteleje...
O eiles kilometrines,dabar tik rugsejo8d.,o ir laikymai tik tris kartus per savaite...Meginsiu eiti "ant laukimo",apsigyvensiu regitroj kita savaite ir lauksiu lauksiu lauksiu,o gal paims jei kas neateis...
Bet malonu kai ateini i regitra o tave jau prisimena,jautiesi vos ne kaip i namus pargrizus...
Bet malonu kai ateini i regitra o tave jau prisimena,jautiesi vos ne kaip i namus pargrizus...
nu ka ir as buvau tik 09.10 uzsiregistravus, bet va pasedejau internete ir atsirado laikas 08.28 kita sestadieni 9.00, kaip ir nieko laikas, bet, jauciu, jau bus privaziavusiu studencioku pries rugsejo pirma, o ten gi gariunai, maxima baze, tokios lankytinos vietos
Tai va, mane irgi nervuoja kad eiles dideles.