Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 03, 16:46)
Nepergyvenk tik  wub.gif  eik kaip i paprasta pravaziavima, ir viskas bus ok!  4u.gif
Tas Liubauskas man taip rodos pats jauniausias is visu, toks auksto ugio ir nei storas,nei plonas.  biggrin.gif As ten irgi tris kartus ejau,o kaip dar tam Liubauskau parodziau savo nepasitenkinima tai jis mane gerai prisimena, ir kiekvienu kartu su sypsena pasisveikindavo.  ax.gif 
Tik nebijok,laikysiu kumscius uz tave  drinks_cheers.gif  o ryt jau paisysi mum kad islaikei  4u.gif

jo ka nepergyvensi jauciu visa nakti nemiegosiu doh.gif liubauskas tas mane pirma karta egzaminavo biggrin.gif

QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 03, 17:11)
Palaikymo komanda renkasi  group.gif !!!!!!!

oj kaip smagu kad palaikot blush2.gif
Atsakyti
Visoms išlaikiusioms po balionėlį 4u.gif ir ruošim špygas rytojui už Judituxe, na galų gale kiek galima kankint mergiotę? smile.gif Neveltui sakoma "Trečias sykis nemeluoja, bet ketvirtas - GARANTUOJA", taip kad viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Va, naujausi duomenys http://www.veidas.lt...r-seimos-nariai 4u.gif
Cia brigai1 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dofkaml: 03 rugsėjo 2010 - 20:54
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 03, 20:46)
Jei nesi susituokus tai reikia dokumento kuris irodytu jog jis tavo seimos narys .  ax.gif

jau isidejau prie visu doku santuokos liudijima 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Liuks drinks_cheers.gif
Papildyta:
Na ka, ramios nakties Judituxe console.gif , lauksim rytojaus.

Labankt visom! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 03, 21:08)
Liuks  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Na ka, ramios nakties Judituxe  console.gif , lauksim rytojaus.

Labankt visom!  4u.gif

labos smile.gif
lauksim ryt geru ziniu rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif pagaliau ISLAIKIAU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vis dar sunku patiket tuo doh.gif jetau laimes pilnos kelnes thumbup.gif egzaminas tai super jokiu klaideliu nepadariau biggrin.gif pasibaige man vargai su regitra. tad linkiu visom sekmes dideliausios atakuojant regitra 4u.gif
Atsakyti
sveikinu, sveikinu, sveikinu thumbup.gif SAUNUOLE!!!!!! clap_1.gif

kaip su gatvem reikalai, ko klausinejo, ka aikstelej daret ir koks marsrutas atiteko? uzversiu kalnu klausimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 04, 05:41)
sveikinu, sveikinu, sveikinu  thumbup.gif  SAUNUOLE!!!!!!  clap_1.gif

kaip su gatvem reikalai, ko klausinejo, ka aikstelej daret ir koks marsrutas atiteko? uzversiu kalnu klausimu  lotuliukas.gif

aciu !!!! 4u.gif
Nebuvo gatves visai tuscios bet masinu nedaug. aikstelej normalai viskas teko pasitaisyt karta, marsrytas papuole 11 gana lengvas. egzaminavo Žemaitis, antra karta jis mane egzaminavo tai papuole tas pats marsrytas tas pats prisiparkavimas kaip ir paskutinyji kart kai neislaikiau bigsmile.gif ir taip jau gryzinejam i regitra o jis man sako-na jums liko2 km iki teisiu nesuklupkit, man tik sirdis i kulnus, parvaziavom sakau tai islaikiau- jis sako taip, eikit dokumentu priduot as ant viso regitros kiemo- jetau pagaliau labai jum aciu uzrikau doh.gif va taip ir baiges mano vargai. visu pirma pirmadieni skambinsiu padekot nuostabiam instruktoriui kuris mane vairuoti labai gerai ismoke vos per 4 pamokas, labai jam dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 09 04, 08:14)
labas rytas  biggrin.gif  pagaliau ISLAIKIAU thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vis dar sunku patiket tuo doh.gif  jetau laimes pilnos kelnes thumbup.gif  egzaminas tai super jokiu klaideliu nepadariau biggrin.gif  pasibaige man vargai su regitra. tad linkiu visom sekmes dideliausios atakuojant regitra 4u.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuojauta manes neapgavo thumbup.gif saunuole rolleyes.gif

QUOTE(Judituxe @ 2010 09 04, 08:56)
aciu !!!! 4u.gif
Nebuvo gatves visai tuscios bet masinu nedaug. aikstelej normalai viskas teko pasitaisyt karta, marsrytas papuole 11 gana lengvas. egzaminavo Žemaitis, antra karta jis mane egzaminavo tai papuole tas pats marsrytas tas pats prisiparkavimas kaip ir paskutinyji kart kai neislaikiau bigsmile.gif  ir taip jau gryzinejam i regitra o jis man sako-na jums liko2 km iki teisiu nesuklupkit, man tik sirdis i kulnus, parvaziavom sakau tai islaikiau- jis sako taip, eikit dokumentu priduot as ant viso regitros kiemo- jetau pagaliau labai jum aciu uzrikau  doh.gif  va taip ir baiges mano vargai. visu pirma pirmadieni skambinsiu padekot nuostabiam instruktoriui kuris mane vairuoti labai gerai ismoke vos per 4 pamokas, labai jam dekinga  blush2.gif

isivaizduoju, kaip jauties dabar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(briga1 @ 2010 09 04, 06:05)
sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif nuojauta manes neapgavo  thumbup.gif saunuole  rolleyes.gif
isivaizduoju, kaip jauties dabar  wub.gif

oj negaliu dar patiket 4u.gif dideliauses aciu jum merginos uz toki palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, Judituxe 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pagaliau gali atsikvėpti thumbup.gif
Atsakyti