Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Judituxe @ 2010 09 04, 09:10)
oj negaliu dar patiket  4u.gif  dideliauses aciu jum merginos uz toki palaikyma  4u.gif

NA SENAI NUSIPELNEI JAU 4u.gif
Atsakyti
Na ka, dideliausi sveikinimai Judituxe nuo manes clap.gif , saunuole,saunuole ir dar karta saunuole. drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar klausimuka turiu blush2.gif tos M raides mokantis vairuoti su seimos nariu turi but prieky ir gale, o kuriose pusese? nes taisyklese to neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 04 rugsėjo 2010 - 10:56
Judituxe, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
M raide man taip atrodo kad klijuojama priekyje- keleivio puseje, o gale-vairuotojo. g.gif Esu maciusi, o realiai nezinau, manau kad jokio skirtumo kurioj pusej, svarbu kad uzklijuota. 4u.gif Juk zaliam lapui nera nurodyta kuriame stiklo kampe turi but uzklijuotas,esme jog turi but. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kuri zinot kur Vilniuje ar aplink ji yra aikstele pasimokyti parkuotis (kad butu visi stoveliai ir visi parkavimosi budai)? drauge antra karta aikstelej neislaiko, o as kaip visai neblogai besiorientuojanti joje, noreciau bent valandele ja pamokyti, kaip as parkavausi Regitroj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 04, 11:10)
M raide man taip atrodo kad klijuojama priekyje- keleivio puseje, o gale-vairuotojo.  g.gif  Esu maciusi, o realiai nezinau, manau kad jokio skirtumo kurioj pusej, svarbu kad uzklijuota.  4u.gif  Juk zaliam lapui nera nurodyta kuriame stiklo kampe turi but uzklijuotas,esme jog turi but.  ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 09 04, 09:56)
aciu !!!! 4u.gif
Nebuvo gatves visai tuscios bet masinu nedaug. aikstelej normalai viskas teko pasitaisyt karta, marsrytas papuole 11 gana lengvas. egzaminavo Žemaitis, antra karta jis mane egzaminavo tai papuole tas pats marsrytas tas pats prisiparkavimas kaip ir paskutinyji kart kai neislaikiau bigsmile.gif  ir taip jau gryzinejam i regitra o jis man sako-na jums liko2 km iki teisiu nesuklupkit, man tik sirdis i kulnus, parvaziavom sakau tai islaikiau- jis sako taip, eikit dokumentu priduot as ant viso regitros kiemo- jetau pagaliau labai jum aciu uzrikau  doh.gif  va taip ir baiges mano vargai. visu pirma pirmadieni skambinsiu padekot nuostabiam instruktoriui kuris mane vairuoti labai gerai ismoke vos per 4 pamokas, labai jam dekinga  blush2.gif

o kur suradot ta geraji instruktoriu ir kokia jo pavarde? jeigu galima suzinot, ateiciai, jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 09 04, 06:46)
Sveikinu, Judituxe  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pagaliau gali atsikvėpti  thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 04, 07:38)
Na ka, dideliausi sveikinimai Judituxe nuo manes  clap.gif , saunuole,saunuole ir dar karta saunuole.  drinks_cheers.gif

aciu aciu 4u.gif

QUOTE(Fabiana @ 2010 09 04, 07:56)
Judituxe, sveikinu  4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(persikiuks @ 2010 09 04, 09:50)
o kur suradot ta geraji instruktoriu ir kokia jo pavarde? jeigu galima suzinot, ateiciai, jeigu ka mirksiukas.gif

forumuose nardziau ilgai ieskojau -radau ir nesigailiu. sakau per 4 pamokas ismokino vairuot taip kaip reikia smile.gif galejau anksciau susisgribt buciau jau senai turejus teise. E. Andriulio vairavimo mokykloj dirba toks instruktorius Darius. Laaaabai fainas jaunas vyrukas 4u.gif jei kada prireiks parasyk i AZ atsiusiu numeriuka 4u.gif
Atsakyti
Jo, jis geras as turiu jo nr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 04, 13:36)
Jo, jis geras as turiu jo nr.  ax.gif

kokiam cia mieste? gal Vilniui kartais? rolleyes.gif
Atsakyti